Ahojte, mam problem s tabletom Asus. Provtne problemy boli take, ze obcas sa nevedel zapnut, iba ostal v bootovani (logo Asus a tociace sa koliesko). Obcas sa zapol, ale po spusteni nejakej aplikacie sa vypol.
1. baterka bola plne nabita a vyzera to tak, ze percenta ukazuje spravne.
2. skusil som factory reset cez recovery menu, odvtedy sa vobec nevie zapnut. 2x sa dostal do stadia ked ukazal menu s tym, ze upravuje aplikacie pre update (standard po system update)
3. zo stranky vyrobcu som stiahol firmware pre vsetky verzie, ktore boli k dispozicii: https://www.asus.com/ph/Tablets/ASUS_Me ... Desk_BIOS/ Presnu verziu neviem overit, pretoze sa nedostanem do systemu. Viem iba model, ktory je ME102A / K00F
4.pri pokuse nainstalovat akykolvek firmware mi recovery vyhodi chybu. Hlasky: Finding update package... Opening update package... Verifying update package.. Installation aborted
Teda neviem preco to nechce spustit. Mate nejaky tip na to cim by to mohlo byt alebo ako to obist? Pripadne ako zistit presnu verziu?
Tablet Asus ME102A K00F boot loop
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Tablet Asus ME102A K00F boot loop
To vyzera ako na daky poskodeny bootloader alebo nejaku flash pamat z ktorej sa nacitava. Nieco podobne mal kamarat teraz neviem ci na navigacii alebo tablete, proste s tym nic nespavil a trapil sa s tym hadam tyzden alebo dva.
Myslel som si, ze to bude nieco vaznejsie. Vzdal som to po 3 dnoch 
ja som to mal na LG G4 - menili celú dosku