Funfón | mobilný operátor
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Funfón | mobilný operátor
Kedže na fóre som nenašiel tému pre mobilného operátora Funfón, dovolil som si ju vytvoriť. Zaregistroval niekto z vás novú ponuku Funfón Smart? https://www.funfon.sk/funfonisti/kampan ... fon-smart/
Re: Funfón | mobilný operátor
Áno zaregistroval a hneď v pondelok idem preniesť číslo, podľa mňa bez konkurenčná predplatenka
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ja som vo funfóne dlhšie, včera som si Smart aktivoval (8€ balíček - 100min + 3GB dát). Jedine s čím mám problém je, že mi nejde odkontrolovať spotrebu cez sms ani internet. Na infolinke mi bolo povedané, že treba počkať 24 hodín tak uvidíme 
Môžeš mi prosím zistiť, ak máš balíček 100min, tak platia volania po 1. zdarma v rámci Funfonu? Alebo až po prečerpaní?
+ Nevieš či budem mať aktívne VoLTE aj vo Funfone? Lebo to prakticky funguje na sieti Orangu
+ Nevieš či budem mať aktívne VoLTE aj vo Funfone? Lebo to prakticky funguje na sieti Orangu
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Volania po 1. minúte vo Funfóne zdarma nemáš. To som si už zisťoval
Sťahuje ti to normálka minúty z balíčka. Ohľadom VoLTE nemám šajnu.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no ja na toto asi prenesiem zenine cislo obaja mame delfin 20. mali sme zlavu 5€ za prenos ktora uz ale skoncila. Takze zena plati 20€ a ja 23€ kedze mam + zvysenie rychlosti po precerpani na 768kbit ale data potom neobmedzene.
V baliku je 10€ kredit = 100minut
nekonecne sms
2GB dat / neobmedzene s rychlostou 768kbit/s
Takze rozmyslam zene konfig za 8€
100 min
100 sms
2gb dat
A sebe asi konfig za 12€
100 min
100 sms
4gb dat
Viac ma ale trapi to ci mi nieje vyhodnejsie mat neobmedzeny aj ked pomalsi no zas podstatne drahsi az o 11€.
Doma wifi a v praci tiez wifi od 4ky neombedzene .
V baliku je 10€ kredit = 100minut
nekonecne sms
2GB dat / neobmedzene s rychlostou 768kbit/s
Takze rozmyslam zene konfig za 8€
100 min
100 sms
2gb dat
A sebe asi konfig za 12€
100 min
100 sms
4gb dat
Viac ma ale trapi to ci mi nieje vyhodnejsie mat neobmedzeny aj ked pomalsi no zas podstatne drahsi az o 11€.
Doma wifi a v praci tiez wifi od 4ky neombedzene .
-
Supersonic
Light Professional
No ja by som mal takú divnu otázku ohľadom toho prenosu nevyužitých jednotiek do ďalšieho mesiaca nenašiel som nikde odpoved.
Ja veľmi málo volám potrebujem hlavne data.Takze plán je, že by som si na začiatok dal 100min 100SMS a 2gb dať.Potom by som si to ďalší mesiac zmenil na 4gb dat s tým, že by sa mi minúty a sms preniesli a mohol by som ich míňať dajme tomu aj 3 mesiace a stále by som dva mesiace mal aj 4gb tych dat
. Myslíte že by to tak fungovalo alebo už chcem veľa? 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Musíš mať aktivovaný ten balíček aj ďalší mesiac aby sa to prenieslo. Ináč je normálne ak sa mi počas hovoru vypnú dáta? Po skončení net znova nabehne. Mám J5 2016.
-
Supersonic
Light Professional
Dik za odpoveď, myslel som si že to len tak ľahko nepôjde
Toto čo spomínaš som si všimol aj ja, bol som na nete cez 4G a zrazu mi to skočilo na GSM a nechápal som preco... a asi za 2sekundy mi začal zvoniť mobil ...Takže myslim že to bude asi normálne spravanie,pokiaľ mobil nepodporuje voLTE tak to musí mobil prepnúť aby sa dal zodvihnúť hovor.
Ak si na LTE a nemáš aktívne VoLTE tak je to normálne.
A nevie niekto či vo Funfone funguje VOLTE?
-
kukiak
Addict
Nema 4ka nahodou to iste, len za 5€ ?
od funfonu som nedavno preniesol cislo do 4ky... stiahol som za den cca 100MB dat a strhli mi cez 5 eur kreditu za to... hoci denny internet by mal stat max 40 centov... napisal som na ten ich uzasny chat a dodnes som nedostal odpoved. podotykam ze sa mi to nestalo len raz ale viac krat... v roamingu som nebol, bol som na slovensku.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
4ka ma net na deň za 0,40?
4ka denný internet nemá. Možno si to mýli s tesco mobile, tam niečo také je v tej sume.
Predtým bolo 250mb/0.5€ a potom to zmenili na 200mb/0.4€.
Za 5€ je v 4ke balík 100 minút/sms a 1 GB dát všade, teda aj 3G od orange.
Predtým bolo 250mb/0.5€ a potom to zmenili na 200mb/0.4€.
Za 5€ je v 4ke balík 100 minút/sms a 1 GB dát všade, teda aj 3G od orange.
hovoril som o funfone, nie o 4ke, sry ak to nebolo zrejme
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ja osobne som mal po prenesení čísla aktivovanú spojku na 2 čísla. Po vypršaní spojky som mal problém s tým, že po prvej minúte mi naďalej stahovalo 0,07€ za minútu (volanie na funfón). Cez zákaznícku linku sa všetko vyriešilo a vrátili mi kredit. Ropman mal si zavolať na infolinku ak si mal problém s tým netom
Mne ešte stále nefunguje kontrola spotreby cez net. Cez sms áno, ale sťahuje mi to 0,11€ a má to byť zdarma. Dnes mi majú volať opäť.
-
Supersonic
Light Professional
Podla tohoto https://www.orange.sk/pomoc/volania-a-spravy/volte/ by to malo fungovat ale nemam to ako odskusat. Ako podmienku píšu toto:tyler91 napísal:A nevie niekto či vo Funfone funguje VOLTE?
Mať aktívny ľubovoľný hlasový paušál, kartu Prima alebo FunFón.Ak budes prenasat to čislo mozes potom zreferovat
//edit: Neviete niekto ako zrusit tu otravnu hlasku ze volate na prenesene čislo?
Inak funfon asi nema mobilnu aplikaciu,že? Neviete niekto, či v blizkej buducnosti chystaju? a čo sa tyka netu zadarmo na polroka pri prenose, plati aj pri smart baliku?
-
Arkaz
Addict
maju akciu na met zadarmo?
som nepostrehol a to som manzelkyne cislo preniesol
asi prenesiem aj ja lebo vyzera to dobre
neviete ako to teraz bude? mam doma novu sim uz. a kedy teda prestane oramge fungovat a nabehne ta funfon sim.