Ahojte,
hladam uz dost dlho ale nenasiel som nic vhodne, pripadne nic overene co by za to stalo.
Hladam kabel /nieco taketo/, ktory dokaze simultanne nabijat zariadenia, ktore maju Lightning, Micro USB a USB C konektor. Ale hladam nieco co dokaza nabijat zariadenia rovnakym prudom /aby sa prud nevetvil pripadne quickcharge/ a uplne idealne by bolo ak by to podporovalo aj prenos dat/synchronizaciu.
Zatial som nasiel kable, ktore nabijaju ale nie plnym prudom, prud sa vetvi, pripadne ta cast kde sa kable delia sa prehrieva. Cenovy strop nemam ale ak by sa naslo nieco overene do 30-45EUR bol by som rad.
Vrela vdaka.
Multi Charger USB kabel
Re: Multi Charger USB kabel
Pri USB-C si treba dat pozor na parametre kabla, pretoze mozes poskodit zariadenie kvoli odporu a prebijaniu. Existuje na to pre Android aplikacia na otestovanie, vola sa CheckR.
Dik za hint, to mi nenapadlo. Ale hladam ten kabel uz hodne dlhu dobu ale to co hladam ja sa este asi nevyraba...
Nema to logiku takto krkolomne riesit. Radsej usb hub.
Ano aj to je jedna z moznosti ale chcel som tym dosiahnut to, aby som nenosil v taske rozne druhy kablov ale len jeden univerzalny. Objednal som jeden obycajny na skusku z Ali tak uvidime ci aspon bude splnat nabijanie.
Na USB-C sakra pozor.. mne sa už podarilo odpáliť koncovku na OnePlus 3 neoriginálnymi káblami z alíka a to som sa snažil objednávať overené veci a nie to najlacnejšie. Čiže ak ti záleží na zariadení s USB-C, radšej so sebou nos jeden originálny kábel navyše.