MS v hokeji 2018 - Dánsko

O športe...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

MS v hokeji 2018 - Dánsko

Príspevok od používateľa Blastbit »

A: Rusko, Svedsko, Cesko, Svajčiarsko, Slovensko, Bielorusko, Francuzsko, Rakusko
B : Kanada, Finsko, USA, Nemecko, Dansko, Norsko, Lotyšsko, Južná Korea
Je nutné podotknut že máme ťažku skupinu a ťažšiu ako rok predtým. Chvalabohu že nemozeme vypadnuť.
K supiskam ktoré predbežne aktualizujem. V A skupine- Svedi maju istých 10 hracov z NHL..B: Nilsson, O: Ekman Larsson,Klingberg,Gustaffson,A.Larsson, U: Zibanejad, Backlund, DelaRosse, J.Larsson, Pjäjärvi..mozno pride aj Nyquist,H.Lundqvist,Forsberg a mozno este další. z Europy zrejme C.Klinberga, Everberga,Zackrikssona atd..velmi dobrý mix NHL-Europa.
Takže H. Lundqvist nepojde, takze asi Nilsson bude 1-ka.
V B skupine- Kanada bude mat z tých zvučných mien- McDavida,O Reilly,Parajka,Ekblada,Eberleho,Nugent-Hopkinsa,B.Schenn,Schwartz a este maju viacej volných miest...skusenosť a mladícka dravosť.
Fíni zaťial maju 4 hracov z NHL, ale zatial nic moc uvidíme potom akú supisku vyskladaju.
USA zatial P.Kane by šiel a o dalších hráčov neviem kto pojde za USA hrať.
MichalP.
Amateur
Amateur

Re: MS hokej 2018 Dánsko

Príspevok od používateľa MichalP. »

Teším sa hlavne na náš prvý zápas a inak plánujme sledovať všetky zápasy kanady to bude pekné predstavenie :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

imho radsej bielorusko a francuzsko ako dansko, norsko pripadne lotyssko
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

No nejdem to teda rozpitvávať, súpisky sú zverejnené, favoriti na medaile podla postupnosti 1.Kanada, 2. Svedsko, 3.Rusko (USA),..Slovensko 8 miesto.
heker
Redeemer
Redeemer

Re: MS v hokeji 2018 - Dánsko

Príspevok od používateľa heker »

Hokej a Ceskom ste pozerali? Podla mna hrozno hokej, uplna nuda, az sa to pozerat nedalo. Skoda golu v poslednej minute.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

No zatial zaujmavý turnaj aj s debaklami aj s prekvapeniami.
Pozeral som hokej s čechmi a bol to asi najhorší zapas co som videl doteraz.Moc prerušovaní bolo. Cesi boli jednoznačne lepší a my sme si pres*ali výhru a to sme mali dat este jeden gol do tej prázdnej. Zial u nás goly nedavaju utocnici ale obrancovia(náhodný Kristofov teč) Chyba nám Ceresnák, ten so Sekerom by nam zabezpečovali goly.
Zajtra su favoriti švajčiari, snim isme síce pár rokov nehrali ale u nich goly davaju aj utocnici, narozdiel od slovenských utocnikov, takze tak.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ten tec nebol ani omylom nahodny. Cesi boli lepsi cely zapas, ale v obrannom pasme to hrame tak, ze to nie je uplna katastrofa. Cesi mali zopar takych sanci, co som sa cudoval, ze aku netypicku smolu maju... :lol: vsetci nasi korculuju ako keby tahali 20 kilovy vozik s tehlami za sebou. v nasej lige 50 kilovy. ked to porovnam so zapasom Kanada - USA vcera, uplne ina rychlost...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Som rád, že sme prehrali, lebo by to zase nebolo o ničom inom, ako len "naši chlapci" vyhrali a super a majstri sveta a neviem čo. Zápas som sledoval jedným očkom, ale Česi boli jednoznačne lepší. A to, ako nás mleli v predĺžení... bola to len otázka času, kedy dajú gól. Ako napísal mirak2, naši akoby za sebou ťahali nejaký vozík, ale nebolo to o tom, oni skrátka už nevládali. Tomuto síce nedokážem pochopiť, ako môžu profesionálni športovci, čo sa tým živia, tak evidentne nevládať, zatiaľ čo Česi tam lietali ako na kokaíne. Normálne som mal pocit po tom víťaznom góle, akoby tým hokejistom odľahlo, že super, konečne je koniec.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

hokej stoji a pada na korculovani. tam, kde taky Fin ci Sved urobi 5 sklzov, Slovak potrebuje 8. McDavid 3 :lol: to stoji cas aj energiu. korculiarsky su lepsi od nas aj Francuzi a mozno aj Slovinci, preto nam robia tolko problemov. mame od nich zrejme stale lepsie hokejove myslenie, ale to nestaci, ked si pri kazdom puku neskoro.
Ancikrista2
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Ancikrista2 »

Nuž, veľmi dobre som si myslel, že to, ako to včera dopadlo, tak to aj dopadne, to je proste už raz tak na Slovensku, že z roka na rok horšie, teda mi to tak príde, že čím ďalej, tým menej ľudí ten hokej pozerá, veď nie je na čo, sused už pred 10-timi rokmi hovoril, keď som sa ho pýtal, či bude vtedy pozerať MS v hokeji a on na to: "Ja môžeš nasrac na taký hokej" . . .
Ale skôr ma bude zaujímať, kto teraz porazí Čechov, keď oni porazili nás, a koho by sme vedeli poraziť my na ďalších zápasoch. Švajčiari budú dnes silný súper nad nami, čo na 80-90 % pochybujem, že ich dáme dole, ale možno s ostatnými by sa to dalo poraziť.
Idem si teraz zapísať na papierik, s kým to ešte budeme a kedy hrať, aby som vedel, že ako to asi bude . . .

//autoeditácia príspevku (06 Máj 2018, 16:11)
A ešte ak doplním, to už teraz tam sú také ročníky, že 95-ka alebo aj 99-ka ?
Čo, už potrebovali výrazne mladších, lebo hentí už boli obkukaní a s nimi ten hokej už šiel tak biedne, že uverili stávke na mladších ?
Až takí mladí nás z toho akože naozaj zachránia von ? ?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Ancikrista2 napísal:Až takí mladí nás z toho akože naozaj zachránia von ? ?
no, nominovat Satana, Stumpela ci Demitru uz nemozu...
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Tá naša hra je hrozná. Vyzerá to ako keby hral súper celý zápas presilovku. Vôbec nestíhame. Stačí, že na nášho vybehne jeden hráč a už sme stratení.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

mirak2 napísal:hokej stoji a pada na korculovani. tam, kde taky Fin ci Sved urobi 5 sklzov, Slovak potrebuje 8. McDavid 3 :lol: to stoji cas aj energiu. korculiarsky su lepsi od nas aj Francuzi a mozno aj Slovinci, preto nam robia tolko problemov. mame od nich zrejme stale lepsie hokejove myslenie, ale to nestaci, ked si pri kazdom puku neskoro.
Zabudol si napisat, ze nie su zohrati. Ty krcmovy argument. :lol:
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

To sa neda pozerat. Nevedia si nahrat, nevedia sa postavit. Mne to pride hrozne.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Nerozumies tomu, to su krcmove argumenty. Ved Sekera je s hrou spokojny. A Mirak ti napise ze nie su zohrati. Treba pockat, ono to raz pride. :-)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Rusi,Kanada,Fini dnes slušné debakle, hlavné prekvapko ze Fini tak lahko rozbili Lotyšov.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Ryan Giggs napísal: Zabudol si napisat, ze nie su zohrati. Ty krcmovy argument. :lol:
wtf? to co som napisal nie su krcmove argumenty.
Philop25
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Philop25 »

Podľa mňa sa ešte stále rozohrávame a budúci rok na domácich MS to naši chlapci rozbalia naplno a to zlato už konečne dáme :))
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Určite áno. Slovenskóóó! Hééja héééja heja Slovensko.
FILMANN
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa FILMANN »

Philop25 - jasné, zlato je budúci rok naše :D to vieš :D
Teraz vážne, bola to katatrofa včera aj s čechmi, môžme ďakovať čiliakovi že sme nedostali o 5 viac, to ale samozrjeme neznamená že sa to v priebehu MS nemôže zmeniť, bodaj by sa zohrali ešte :)
Napísať odpoveď