Nová telka
Nová telka
vedel by mi niekto poradiť novú telku? rozhodujeme sa medzi značkami samsung a philips, a "pátrame" už asi týždeň. uhlopriečka by mala byť od 40-43", fullhd, 3x hdmi, 2x usb, môže mať aj scart (ale nie je to povinné) a mala by to byť LED telka bez operačného systému. do 400€. a naj by bol nejaký kamenný obchod
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Nová telka
Ten operačny system maš zrejme na mysli Smart, lebo to nie je to iste.
Hlupy TV najdeš dnes už ťažko, tie čo su, su uplny obrazovy lowend.
Samsung UE43M5502/5602/5572/5672 je to najlepšie čo sa v ramci FHD da kupiť. Do limitu sa cca vojdeš, akurat že nie je hlupy. Smart ale použivať vôbec nemusiš.
Hlupy TV najdeš dnes už ťažko, tie čo su, su uplny obrazovy lowend.
Samsung UE43M5502/5602/5572/5672 je to najlepšie čo sa v ramci FHD da kupiť. Do limitu sa cca vojdeš, akurat že nie je hlupy. Smart ale použivať vôbec nemusiš.
myslím že je to smart, v tomto sa veľmi nevyznáme, ale keď sme pozerali na nete jednu takúto telku, a pozreli sme si k nej návod, tak to bolo ako mať v televízore počítač, a takú komplikovanú telku nepotrebujeme. stačí aj obyčajné menu na jej bežné ovládanie, a čo je v tomto smere najdôležitejšie, musí to mať sk jazyk, čo ale má asi každý televízor
-
Ryan Giggs
VIP
Sk jazyk ma každy televizor.
Konkretne Samsung ma Smart system nezavisly na menu televizora. Menu je rovnake ako u ktorehokoľvek bežneho TV (Samsungu) bez smartu. Čiže v tomto smere nie je problem nepouživať smart časť.
Ten model čo odporučam vyššie je obrazovo v tejto cene najlepšia voľba.
Konkretne Samsung ma Smart system nezavisly na menu televizora. Menu je rovnake ako u ktorehokoľvek bežneho TV (Samsungu) bez smartu. Čiže v tomto smere nie je problem nepouživať smart časť.
Ten model čo odporučam vyššie je obrazovo v tejto cene najlepšia voľba.