kde vidim v kazdom nasilnika a vraha .. ??? ale aj jeden vrah dokaze zobrat cloveku nieco co mu uz nik na tejto zemi nevrati... co je vlastne na tom zle aby boli preverovani a len ti ktory su bezuhonny boli pustany do spolocnosti... ?jackb napísal:preco vidies v kazdom vraha a nasilnika, ked mas prikazane vidiet v kazdom Krista? vari bol on vrah a nasilnik? v Egypte plienil, lupil a raboval?
emigracia,imigracia
Re: emigracia,imigracia
nic, o tom boli povodne kvoty a to zastavam. to ty si pokrytecky nazval kazdeho jedneho utecenca vrahom a nasilnikom. mozno ani krestan nie si. kto vie
strapaty napísal:preco by sme si mali pustit do ulic vrahou a nasilnikov
a ty su za to aby pustali do ulic nasilnikov a vrahov ??? vsak prave na to je to overovanie ... aby sa ocistili plevy od zrna...
alebo vies co naco su nam hranice a nejake kontroly.. nech si tu chodi kazdy kto chce vsak vsetci mozu o sebe povedat ze su utecenci... koli comu vlastne vymisleli nieco tak strasne ako hranice alebo ploty...
vies co zrus aj doma plot .... susedova koza sa potesi ...
alebo vies co naco su nam hranice a nejake kontroly.. nech si tu chodi kazdy kto chce vsak vsetci mozu o sebe povedat ze su utecenci... koli comu vlastne vymisleli nieco tak strasne ako hranice alebo ploty...
vies co zrus aj doma plot .... susedova koza sa potesi ...
ok, takze v pripade migracie zvysoka kasles na obsah svojej Knizky. aj na to, ze hlavna postava z jej druhej polovice sa stretavala so zlocincami, prostitukami a ludmi s vaznymi nakazlivymi chorobami. si rovnaky pokrytec ako vsetci takzvani "krestania". potom vyplakavajte, ked si ine nabozenstvo knihy vyklada jej obsah ako im je to prave po chuti 
ja som nikdy hranice, kontroly na nich a uz vobec nie kontorolu utecencov, nech su odkial chu, nerozporoval.
ja som nikdy hranice, kontroly na nich a uz vobec nie kontorolu utecencov, nech su odkial chu, nerozporoval.
... ale to ze pomahas hriesnikom neznamena ze seba a svoju rodinu mozes nechat ohrozovat od nich ... splietas nespojitelne... moja povinnost hlavy rodiny je rodinu chranit(aj krestanska)... a samozrejme aj pomahat ludom aj napriek svojim slabostiam ... ale ako ked budem poznat pedofila tak ho nezamestnam v skolke tak isto ak viem ze je niekto vrah a zlodej nepustim ho do ulic.... ako utecenec ma pravo na azyl ... ale nema pravo volne sa pohybovat v spolocnosti ... integracia do spolocnosti nie je jediny sposob pomoci ludom ktory su prenasledovany...
ked si zoberies urcite hranice su aj vazania... cize pytam sa ta este raz mame teraz prepustit vsetkych vaznov aby sme sa ako krestania denne stretavali s vrahmi zlodejmi nasilnikmi ... urcita hranice su aj ludia v karantenach s nakazlivymi chorobami ... cize mame zrusit aj karanteny aby sme sa denne stretavali s chorymi...
je velky rozdiel ak pomahas cloveku naprik tomu ze je zlocinec zlodej nasinik... a rozdiel je ak mu umoznujes (a tym ho priamo podporujes v tejto cinnosti ) cize si spoluzodpovedny za kazde znasilnenie a vrazdu ... milovat hriesnika nevnavidiet hriech... rozvijat u ludi cnosti a potlacat zlo ... to je v tej knihe pisane..
komu ty osobne pomahas? ked mne vykrikujes ze sa nespravam podla pisma ... ked sme pri tych utecencov ...osobne poznam vsetkych 150 ktory prisli na slovensko ... a priatelim sa s nimi a udrziavam kontakty aj s tymi co odysli ...
ale ty miesas hrusky s jablkami .. nerozlisujes od pomoci ludom ... a integraciou do spolocnsoti ... nie vsetci su integrovatelny pre rozne dovody ... a nie vzdy integracia je pomoc... niekedy je len potrebne aby niekde prezili dostojne kym konflikt u nich doma prehrmi ... a ti co sa chcu integrovat musia sa prisposobit vo vsetkom co je v danej krajine zauzivane...
nemyslism si ze je nejaky normalny clovek ktory je proti pomoci utecencom ... ludia len chcu aby koli pomoci utecencom sa sami nedostali to tiesne ... co je uplne logicka a legitimna poziadavka... a za to ze sa ludia tak citia moze prave neciinost organov ktore by mali konat...
otazka nesotji ci pomahat utecencom ale ako .. urcite nie tak ako sa to deje teraz ... toto nema obdoby v ziadnej civilizovanej krajine ... dokonca aj za komunistov ked nasinci utekali na zapad boli v centrach kym sa nevedeli jazyk, nenasli si pracu z ktorej by sa vedeli sami uzivit a za kazdy trestny cin im hrozilo vyhostenie .. (minimalne vazenie ako aj u domaceho obyv. )
ci pacia sa ti v nemecku novy druh gangov ktory profituju z drog prostitucie a nelegalnej cinnosti a zneuzivaju na to svojich sukmenovcov z rozvojovych krajin...
vsak ked ti tak strasne chybaju zober rodinu do francuzka do nogo zony a stretavaj sa s nimi ... potom sa podelis zo skusenostami ...
ked si zoberies urcite hranice su aj vazania... cize pytam sa ta este raz mame teraz prepustit vsetkych vaznov aby sme sa ako krestania denne stretavali s vrahmi zlodejmi nasilnikmi ... urcita hranice su aj ludia v karantenach s nakazlivymi chorobami ... cize mame zrusit aj karanteny aby sme sa denne stretavali s chorymi...
je velky rozdiel ak pomahas cloveku naprik tomu ze je zlocinec zlodej nasinik... a rozdiel je ak mu umoznujes (a tym ho priamo podporujes v tejto cinnosti ) cize si spoluzodpovedny za kazde znasilnenie a vrazdu ... milovat hriesnika nevnavidiet hriech... rozvijat u ludi cnosti a potlacat zlo ... to je v tej knihe pisane..
komu ty osobne pomahas? ked mne vykrikujes ze sa nespravam podla pisma ... ked sme pri tych utecencov ...osobne poznam vsetkych 150 ktory prisli na slovensko ... a priatelim sa s nimi a udrziavam kontakty aj s tymi co odysli ...
ale ty miesas hrusky s jablkami .. nerozlisujes od pomoci ludom ... a integraciou do spolocnsoti ... nie vsetci su integrovatelny pre rozne dovody ... a nie vzdy integracia je pomoc... niekedy je len potrebne aby niekde prezili dostojne kym konflikt u nich doma prehrmi ... a ti co sa chcu integrovat musia sa prisposobit vo vsetkom co je v danej krajine zauzivane...
nemyslism si ze je nejaky normalny clovek ktory je proti pomoci utecencom ... ludia len chcu aby koli pomoci utecencom sa sami nedostali to tiesne ... co je uplne logicka a legitimna poziadavka... a za to ze sa ludia tak citia moze prave neciinost organov ktore by mali konat...
otazka nesotji ci pomahat utecencom ale ako .. urcite nie tak ako sa to deje teraz ... toto nema obdoby v ziadnej civilizovanej krajine ... dokonca aj za komunistov ked nasinci utekali na zapad boli v centrach kym sa nevedeli jazyk, nenasli si pracu z ktorej by sa vedeli sami uzivit a za kazdy trestny cin im hrozilo vyhostenie .. (minimalne vazenie ako aj u domaceho obyv. )
ci pacia sa ti v nemecku novy druh gangov ktory profituju z drog prostitucie a nelegalnej cinnosti a zneuzivaju na to svojich sukmenovcov z rozvojovych krajin...
vsak ked ti tak strasne chybaju zober rodinu do francuzka do nogo zony a stretavaj sa s nimi ... potom sa podelis zo skusenostami ...
ale tu niede o mna, ale o to, ako si nasral do huby
na strednej sa pri takychto pripadoch pouzivala skratka čbtd.
stale splietas o hraniciach, ako by som ich chcel rusit, co je hlupost. na ochranu hranice v Madarsku poslalo Slovensko minimum ludi, more pri brehoch Grecka a Talianska chranit nema ako. na momentalne miesta prveho kontaktu neposlalo ani jednu z osob potrebnych na prijatie ziadosti o azyl - papiera a jeho oznacanie "zamieta sa".
komu ja pomaham a ako nie je tvoja starost. mohla by byt, keby som sa ohanal krestanstvom pri kazdej prilezitosti.
vies co je zaujimave pri tom, ze sa ludia nechcu dostat do nebezpecenstva, pri pomoci druhym? tri storcia boli vsetci krestania v Rimskej risi utecencami. a vdaka ludom, ktori im pomahali, aj ked vedeli, ze ich preto stat moc moze zabit. za komunizmu to nebolo tak zle, ale ludom tiez hrozili tresty a znicenie zivota. a krestanstvo prezilo, lebo ludia boli ochotni pomahat aj za cenu vystavenia seba a rodin nebezpecenstvu. napriklad nevedeli, ci je ten knaz pedofil a tym ich to hrozi este ovela viac ako len tahanice s StB.
neviem na kolko je to novy druh, kedze do roku 2015 tieto veci robili ludia z Balkanu a Vychodu Europy. pri prostitucii moslimiek zo severu Afriky a Syrie je to dalsie sranie si do ust, lebo je to v ostrom kontraste s nazorom, ze prichadzaju, aby zahalili vsetky zeny a inak nastolili šaríu.
dakujem, ze dalsie posielanie ma niekam. "ja uz nemusim, ja ho uz vidim", lepsie povedane nevidim. kostoly vedla mesit, vzajomny respekt hinduistov, moslimov, sikhov, krestanov, zidov a vacsinovych ateistov. taka strasna bublina, co si budeme klamat.
stale splietas o hraniciach, ako by som ich chcel rusit, co je hlupost. na ochranu hranice v Madarsku poslalo Slovensko minimum ludi, more pri brehoch Grecka a Talianska chranit nema ako. na momentalne miesta prveho kontaktu neposlalo ani jednu z osob potrebnych na prijatie ziadosti o azyl - papiera a jeho oznacanie "zamieta sa".
komu ja pomaham a ako nie je tvoja starost. mohla by byt, keby som sa ohanal krestanstvom pri kazdej prilezitosti.
vies co je zaujimave pri tom, ze sa ludia nechcu dostat do nebezpecenstva, pri pomoci druhym? tri storcia boli vsetci krestania v Rimskej risi utecencami. a vdaka ludom, ktori im pomahali, aj ked vedeli, ze ich preto stat moc moze zabit. za komunizmu to nebolo tak zle, ale ludom tiez hrozili tresty a znicenie zivota. a krestanstvo prezilo, lebo ludia boli ochotni pomahat aj za cenu vystavenia seba a rodin nebezpecenstvu. napriklad nevedeli, ci je ten knaz pedofil a tym ich to hrozi este ovela viac ako len tahanice s StB.
neviem na kolko je to novy druh, kedze do roku 2015 tieto veci robili ludia z Balkanu a Vychodu Europy. pri prostitucii moslimiek zo severu Afriky a Syrie je to dalsie sranie si do ust, lebo je to v ostrom kontraste s nazorom, ze prichadzaju, aby zahalili vsetky zeny a inak nastolili šaríu.
dakujem, ze dalsie posielanie ma niekam. "ja uz nemusim, ja ho uz vidim", lepsie povedane nevidim. kostoly vedla mesit, vzajomny respekt hinduistov, moslimov, sikhov, krestanov, zidov a vacsinovych ateistov. taka strasna bublina, co si budeme klamat.
... co stale pleties do toh krestanstvo ... vari nekrestania maju ine moralne hodnoty ako krestania... ako to ze niekto o sebe netvrdi ze je krastan mu dava pravo byt zly ??? alebo o com tocis... ci je clovek krestan , knaz , papez alebo oateista ma roronake moralne prava a povinnosti voci sebe ako aj ostatnym .
preco ma zaujima ci niekomu pomahas ... preto lebo ma osocujes ze sa nespravam ako krestan ... ale pritom sam si len kecal na internete a nic nerobis...
preco ma zaujima ci niekomu pomahas ... preto lebo ma osocujes ze sa nespravam ako krestan ... ale pritom sam si len kecal na internete a nic nerobis...
lebo krestanstvo je zalozene na "milovani blizneho svojho ako seba sameho". bez vynimky. tych ale mas miliony, takze bud si typicky porkytecky krestan, alebo nim v podstate ani nie si.
mozes verit v co len chces, nemam potrebu sa obhajovat pred clovekom, ktory si ustavicne serie do ust, no moralizuje pred inymi. pekny den prajemstrapaty napísal:ale pritom sam si len kecal na internete a nic nerobis
"Miluj blížneho svojho" neznamená miluj každého, či?
v poznamkovom aparate ku Knizke, ktoru som cital ja, bolo, ze ano. mozno som mal v rukach daku prilis slnecnu verziu prekladu.
Zakladom je ich sem vobec nepustit resp ihned deportovat kdekolvek mimo Eu. https://m.novinky.cz/articleDetails?aId ... &sId=&mId=
ked niekoho milujes znamena to ze moze ti ublizovat ?? ci o com tocis ??baldorex napísal:"Miluj blížneho svojho" neznamená miluj každého, či?
//autoeditácia príspevku (20 Apr 2018, 12:30)
nesuhlasim ... ak su v nudzi je potrebne im pomoct... ale integracia do spolocnsoti nie je jedina forma pomoci... ti co su integrovatelny a prospesny pre spolocnost nech su integrovany ale neintegrovatenym treba hladat ine formy pomoci ..gogo956 napísal:Zakladom je ich sem vobec nepustit resp ihned deportovat kdekolvek mimo Eu. https://m.novinky.cz/articleDetails?aId ... &sId=&mId=
to by si bol mucenik a potom mozno aj svaty. napriklad misionari v Japonsku a v mnohych inych kutoch planety, kde sa krestanstvo netesilo vitaniu s otvorenou narucou. ak tomu rozumiem, ja dolezite zastavat krestanske hodnoty za kazdych okolnosti. ked za to nebude odmena na Zemi, tak bude po smrti. tak sa to pise v Knizke.strapaty napísal:ked niekoho milujes znamena to ze moze ti ublizovat ??
preto misionary knazi reholnici nemaju rodiny ... aby sa naplno mohli venovat svojmu povolaniu ... ziaden z mucenikov utrpenie nevyhladaval ... ale zili spravne aj napriek utrpeniu... ale tu sa nejedna o spravny postup(pustanie ich bez akejkolvek kontroly .) ale jedna sa onezodpoovednost ktora bude skor alebo neskor potrestana..... pricom pri spravnej kontrole leogistike a zvoleni spravnej formy pomoci je mozne im pomahat dlhodobo a vsetkym bez toho aby bolo domorode obyvatelstvo bolo ohrozene...
neviem, ci si to neprecital, ale ja som za kontroly a odmietanie hned na prvom moznom mieste s naslednym vyhostenim a neziaducou osobou, aby nemohli ziadat o azyl pri vedlajsom stoliku.
ty ale popieras, ze krestnaske spolocnestva, ktore nevyzaduju celibat robili a robia misionarsku cinnost aj to ze mucenici vedeli akemu nebezpecenstu vystavuju seba a svoje ovecky. ty si proste z Pisma vyberas, len to co sa ti paci a to pretlacas. a to je rovnake pre radikalov vo vsetkych nabozenstvach.
ty ale popieras, ze krestnaske spolocnestva, ktore nevyzaduju celibat robili a robia misionarsku cinnost aj to ze mucenici vedeli akemu nebezpecenstu vystavuju seba a svoje ovecky. ty si proste z Pisma vyberas, len to co sa ti paci a to pretlacas. a to je rovnake pre radikalov vo vsetkych nabozenstvach.
Strážil bin Ládina. Nemci mu teraz vyplácajú sociálne dávky
https://svet.sme.sk/c/20811275/usama-bi ... ml?ref=trz
1160 eur za nic
https://svet.sme.sk/c/20811275/usama-bi ... ml?ref=trz
1160 eur za nic
Múdro...v najbližších rokoch to bude v nemecku čistý relax pre všetkých
https://www.ta3.com/clanok/1126620/neno ... mecku.html
https://www.ta3.com/clanok/1126620/neno ... mecku.html
https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... raton.html
"„V noci tu bývá peklo. Koupí si šnaps a opilí, hluční a agresivní pendlují mezi ubytovnou, parkem a nádražím,“ stěžuje si Fessler. Jeho dům jim totiž stojí v cestě a nemá plot, lemují ho jen túje.
Celou noc oka nezamhouří. Manželku mu napadli, když vynášela odpadky – plivli jí do tváře. Dceru osahávali za bílého dne, když šla vybrat poštovní schránku. Policii už nevolá. Než dorazí, stačí se vetřelci navzájem varovat a zmizet. Doufal, že město zřídí boční cestu z někdejších kasáren, aby se mu azylanti neprocházeli po pozemku, jak se jim zlíbí. "
"„V noci tu bývá peklo. Koupí si šnaps a opilí, hluční a agresivní pendlují mezi ubytovnou, parkem a nádražím,“ stěžuje si Fessler. Jeho dům jim totiž stojí v cestě a nemá plot, lemují ho jen túje.
Celou noc oka nezamhouří. Manželku mu napadli, když vynášela odpadky – plivli jí do tváře. Dceru osahávali za bílého dne, když šla vybrat poštovní schránku. Policii už nevolá. Než dorazí, stačí se vetřelci navzájem varovat a zmizet. Doufal, že město zřídí boční cestu z někdejších kasáren, aby se mu azylanti neprocházeli po pozemku, jak se jim zlíbí. "
Políciu už nevolá = žiadne štatistiky = skutky sa nedejú, nádherné štatistiky pre jakubka 
Toto je anglický daňo?
Toto je anglický daňo?
Nemecka policia uteka pred imigrantmi..
https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... rantu.html
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... scape.html
https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... rantu.html
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... scape.html