Chcel by som sa opytat existuje nejaky Free software prip aj plateny na podpis
Vysvetlim o co ide.
Ked chceme nieco objednat tak musim vystavit poziadavku ktoru mi musi podpisat vedenie potom musim vystavit objednavku ktoru tiez musi schvalit vedenie az tak mozem objednat ale stoji to vela casu a papiera lebo poziadavky aj objednavky sa tlacia a ked niesu v praci tak mi to dost prekaza ze to podpisu az o napr 2 tyzdne kym pridu. cize nejaky elektronicky podpis zeby to postupne si odosielali medzi sebou a vypodpisovali.
elektornicke podpisovanie dokumentov.
Re: elektornicke podpisovanie dokumentov.
Cim to vlastne chces podpisovat, ma tvoj sef certifikat alebo kvalifikovany elektronicky podpis?
-
Duressae
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Nemaju nic takeho.
Skor by som sa chcel pohnut smerom sprava a riadenie dokumentov nejaky (dms) soft ale asi to bude nieco stat a svojpomocne to nezavediem.
//autoeditácia príspevku (19 Apr 2018, 14:15)
Fungujeme tu momentalne jak opice ze vsetko sa robi rucne a na papier teraz kym to tych 8 ludi podpise a casto niesu v robote poziadavka sa strati atd no katastrofa
zerie to cas,papier vsetko.
Tak by som chcel nieco kde si zmonitorujem poziadavku ano videl a schvalila ju ta a ta osoba nevidel to ten a ten clovek. Urcite chapes co myslim.
Skor by som sa chcel pohnut smerom sprava a riadenie dokumentov nejaky (dms) soft ale asi to bude nieco stat a svojpomocne to nezavediem.
//autoeditácia príspevku (19 Apr 2018, 14:15)
Fungujeme tu momentalne jak opice ze vsetko sa robi rucne a na papier teraz kym to tych 8 ludi podpise a casto niesu v robote poziadavka sa strati atd no katastrofa
zerie to cas,papier vsetko.
Tak by som chcel nieco kde si zmonitorujem poziadavku ano videl a schvalila ju ta a ta osoba nevidel to ten a ten clovek. Urcite chapes co myslim.
No ale to nema nic s elektronickym podpisovanim dokumentov. Ty hladas daku aplikaciu v ktorom budu mat nadriadeni svoj ucet, prihlasia sa, odkliknu tvoju poziadavku a bude. Toto by ti mohol naprogramov daky student za par eur. Alebo skusit pohladat, urcite nieco take bude.
Par ludi na fore tu robi vo vacsich firmach a tak by mohli nieco poznat, mozno pockat ci niekto poradi nieco.
Par ludi na fore tu robi vo vacsich firmach a tak by mohli nieco poznat, mozno pockat ci niekto poradi nieco.
-
Duressae
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Ak mam len zakladne skusenosti programovania myslis zeby sa to dalo naprogramovat aj sampomocne?
Na to si musis sam odpovedat, ja nepoznam tvoje znalosti a schopnosti.