Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
mam, pri sms aj pri messengeri, 6s 11.4.2
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
krása, čiže ani ďalšia aktualizácia mi to nevyrieši
na messengeri nemám zapnuté zvuky tam to neviem potvrdiť
mne to myslím paradoxne pri 11.3 nerobilo
Ahojte, oplatí sa zobrať MacBook Air alebo čakať na nový? Je to už potvrdené 100% na júl?
Pri apple to nikdy nie je 100% iste, oplati sa pozriet na https://buyersguide.macrumors.com/#Mac a mozes si pozriet release cycles
-
DanielDevil
Addict
ja by som počkal už len kvôli tomu, že keď prídu nové, starým padnú ceny
Verzia Air skončila, nahradená je Macbookom 12"
Ahojte,
riesil niekto vymenu baterie v ramci celosvetovej zaruky, ktora sa ponuka /ak sa nemylim 25EUR za vymenu/ v Kosiciach? Kde to riesit? Potreboval by som to na pockanie.
Volal som asi 7x do iStores ale telefon nedviha nikto...
Vdaka.
riesil niekto vymenu baterie v ramci celosvetovej zaruky, ktora sa ponuka /ak sa nemylim 25EUR za vymenu/ v Kosiciach? Kde to riesit? Potreboval by som to na pockanie.
Volal som asi 7x do iStores ale telefon nedviha nikto...
Vdaka.
Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Ja to momentalne riesim na pockanie to nepojde ... bohuzial v kosiciach nie je autorizovany servis ... jedine autorizovane servis su ccc a swiss
V ke mas pobocku swiss tam odnesies mobil oni ho poslu do blavy tam vymenia a poslu spat bude to stat 25€ bez dph (30€ s dph)
Ale trvanie bude asi 5 dni.
Do ccc to musis poslat na vlastne naklady a potom este musis zaplatit kuriera spat k tebe plus vymenu 30€ cize to bude viac ako poriesit cez swiss.
V auparku v tom pcexpress chcu za vymenu na pockanie 45€ ked si dobre pamatam ...
V ke mas pobocku swiss tam odnesies mobil oni ho poslu do blavy tam vymenia a poslu spat bude to stat 25€ bez dph (30€ s dph)
Ale trvanie bude asi 5 dni.
Do ccc to musis poslat na vlastne naklady a potom este musis zaplatit kuriera spat k tebe plus vymenu 30€ cize to bude viac ako poriesit cez swiss.
V auparku v tom pcexpress chcu za vymenu na pockanie 45€ ked si dobre pamatam ...
Ved presne to... Kedze to nepojde na pockanie, ta kto pocka este nejaky cas a v zime to odnesiem do PCExpress, momentalne maju akciu 10% ked sa objednas cez net.
Ajked to bude stat viac jak original ich vymena ale 10E cloveka nezabije... Dik za info
Ajked to bude stat viac jak original ich vymena ale 10E cloveka nezabije... Dik za info
Ja pri tej cene vymeny rozmyslam ze to poslem do swiss a bude to aspon v autorizaku ... lebo toto co urobia v pc express si viem urobit aj doma sam s baterkou z ebay ...
Myslis, ze v pcexpress pouzivaju nie origo baterie, ci?ob3l1x napísal:Ja pri tej cene vymeny rozmyslam ze to poslem do swiss a bude to aspon v autorizaku ... lebo toto co urobia v pc express si viem urobit aj doma sam s baterkou z ebay ...
Urcite nepouzivaju origo baterie ... a to skladanie tiez neviem ci je ako v origo servise ... na to aby bol servis autorizovany pre apple musi splnat ich podmienky pouzivanie original dielov, urcitych pristrojov pri vymene ...
Tak teda je rozhodnute... Kedze mam firemny fon, tak dokazem zit bez mojho telefonu a odnesiem ho do SWISS dalsi mesiac.ob3l1x napísal:Urcite nepouzivaju origo baterie ... a to skladanie tiez neviem ci je ako v origo servise ... na to aby bol servis autorizovany pre apple musi splnat ich podmienky pouzivanie original dielov, urcitych pristrojov pri vymene ...
Urcite autorizak. CCC mam velmi zle skusenosti, zamietli mi zaruku na zly SWAP a Swiss to vyreklamoval normalne.
swiss po vymene robi aj diagnostiku ci je vsetko v poriadku
-
DanielDevil
Addict
Máte niekto osobnú skúsenosť s iPhone 8 a iPhone X čo sa týka fotoaparátu? Rozmýšľam o výmene mojej 6S práve kvôli foťáku, aby som nemusel kupovať zvlášť kompakt kvôli dovolenkám a zvažujem preto nový mobil. Viem že Huawei P20 či nový Samsung majú fakt skvelé foťáky, ale rád by som ostal pri Apple, keďže mám aj Macbook a iMac a vyhovuje mi synchronizácia. Viem že X-ko má duálny fotoaparát, ale čo som čítal recenzie, niekde ho chvália viac, niekde píšu, že za tie peniaze na vyše to nestojí, ak sa pozeráme iba na foťák. Prípadne ešte 8 Plus by mohla byť voľba. Tak váham. Rád by som ale ušetril a navyše X-ko už má dosť veľké rozmery. Prípadne počkať kým v septembri (myslím) predstavia nový a padnú ceny starších modelov, len dovtedy pôjdem určite aspoň na 1, možno 2 dovolenky a nemám to ako pokryť.
iPhone 8 a X sú rovnaké akurát tým, že Xko má displej cez celú obrazovku tak to pripadá väčšie (možno o 0.5cm je X dlhšie na výšku). To skôr 8+ by bola lopata ak nechceš veľký mobil.
Mne osobne Xko veľkosťou vyhovuje parádne
8čka mi prišla displejovo malá.
Čo sa týka fotoaparátu ale ak nechceš "fíčury" ako bokeh a to je asi všetko tak sa X fakt neoplatí. Já ako amatér som moc rozdiel vo fotkách nespozoroval. No čo som si obľúbil je FaceID a GESTÁ, tie gestá sú luxus raz si na ne zvykneš a tlačítko ti príde strašne zastaralé.
Osobne mi príde X o máličko lepší od 8. Ak si môžeš dovoliť X skôr by som bral X respektívne, ako píšeš, počkal čo predstaví Apple v septembri.
Mne osobne Xko veľkosťou vyhovuje parádne
Čo sa týka fotoaparátu ale ak nechceš "fíčury" ako bokeh a to je asi všetko tak sa X fakt neoplatí. Já ako amatér som moc rozdiel vo fotkách nespozoroval. No čo som si obľúbil je FaceID a GESTÁ, tie gestá sú luxus raz si na ne zvykneš a tlačítko ti príde strašne zastaralé.
Osobne mi príde X o máličko lepší od 8. Ak si môžeš dovoliť X skôr by som bral X respektívne, ako píšeš, počkal čo predstaví Apple v septembri.
-
awtt
Medium Professional
X ma ovela lepsi fotak ako 8.
8 nema portrait mod
8 nema portrait mod