PS4 + sluchátka
PS4 + sluchátka
oplatí sa k ps4 pripojiť cez usb sluchátka? zaujíma ma, či zvuk bude stáť za to. alebo to záleží len od kvality sluchátok?
Re: PS4 + sluchátka
Je vela headsetov, ktore su bud wireless alebo USB. Turtle Beach a podobne znacky ich vyrabaju, zozenies ich okolo 50 eur a viac. Na FPS gaming su super, maju strasne plochy zvuk a pocujes dobre kroky a pohyb atd. Na hudbu/konzumaciu medii by som vacsinu gaming headsetov nevedel odporucit.
konzolu využívam len na hry, a chcel by som aby to malo slušný zvuk, ale nie zase také že by mi to "zničilo" bubienky. nejaký taký priemer čo sa týka komplet audia. ale moja otázka hlavne znela, či sa sluchátka oplatí pripojiť priamo ku konzole cez usb, aká bude kvalita zvuku. alebo či záleží len od sluchátok
-
Ryan Giggs
VIP
Takmer všetky usb sluchadla nestoja za nič.
a nejakú inú značku nepoznáš? lebo turtle beach som pozeral na heureke, a síce je tam pár bezdrôtových, ale sú len pre xbox 360/one a ps3Slayter napísal:Je vela headsetov, ktore su bud wireless alebo USB. Turtle Beach a podobne znacky ich vyrabaju, zozenies ich okolo 50 eur a viac. Na FPS gaming su super, maju strasne plochy zvuk a pocujes dobre kroky a pohyb atd. Na hudbu/konzumaciu medii by som vacsinu gaming headsetov nevedel odporucit.
len pre istotu, vies o tom ze do ps4 ovladaca si vies pripojit klasicke sluchadla cez obycajny jack?
viem, ale nechcem aby mi zavadzal kábel. no je to trochu zložitejšie
-
Ryan Giggs
VIP
A vieš o tom že USB sluchadla maju tiež kabel?
áno, a preto hľadám predovšetkým bezdrôtové
//autoeditácia príspevku (21 Apr 2018, 19:55)
a čo napríklad toto?
https://www.alza.sk/hyperx-cloud-flight-d5238712.htm
//autoeditácia príspevku (21 Apr 2018, 19:55)
a čo napríklad toto?
https://www.alza.sk/hyperx-cloud-flight-d5238712.htm