webhosting domains.sk - webhouse s.r.o.

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
joshh
Novice
Novice

webhosting domains.sk - webhouse s.r.o.

Príspevok od používateľa joshh »

ma niekto skusenosti s tymto webhostingom ? ja co nachadzam zatial tak iba negativne hodnotenia a co je horsie je ze v aktualnej dobe som ich zakaznik. dlhsiu dobu si pomaly developujem webstranku, myslim ze je na nej nulovy traffic (okrem mna samozrejme, nakolko nieje verejne znama, ale ani dostupna cez zakladny index) a v poslednych dnoch mi namiesto spojenia s databazou vypise ze som prekrocil cpu limit (1000000) a to si platim za najvacsi balik a v pozadi mi prebiehaju nejake skripty... 4 mesiace bolo vsetko a dnes mi nejde www rozhranie, kvoli spojeniu s databazou !a zo zakaznickeho centra sa mi nikto ani len nepokusa odpisat. v niektorych prispevkoch som cital ze je to ich bezna praktika, obmedzovat uspesnejsie weby, co je dost na smiech (mne ani nie), nakolko sa chvalia aky vykon podavaju ich servery a co vsetko garantuju... smiesne je tiez to, ze webstranka ma nulovu navstevnost a skript v pozadi komunikuje s databazou len cca 100 mb velkou. - webhosting (20GB)

mate s touto spolocnostou nejake skusenosti ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: webhosting domains.sk - webhouse s.r.o.

Príspevok od používateľa hojko »

Podobnych pripadov bolo na internete neurekom a prave s touto spolocnostou. Taktiez su zname ich prakticky a ksefty s domenami. Keby bolo na mne, tak sa urcite tejto firme vyhnem a pozriem sa radsej po exohosting.sk alebo websupport.sk.
TriForce
Novice
Novice

Príspevok od používateľa TriForce »

POZOR NA TÚTO SPOLOČNOSŤ !!!!!!!

Webhouse a ich pridružené weby, ako megahosting, domains, coolhosting a pod... Táto firma nemá čo dočinenie zo serióznym jednaním. V skratke, čím viac ich služby začnete využívať, čim viac domén a hostingov budete odoberať, tým viac Vám začnú vymýšľať rôzne nové poplatky aj za to, že ich poprosíte o primitívnu zmenu. Tu sú moje skúsenosti:

1. Vlastní viac ako 26 domén, z toho 18 mám registrovaných cez túto spoločnosť. Na stránke Vám napíšu - ALIAS ZADARMO. Ale ak náhodou kúpite viac domén a zrovna v tejto spoločnosti, vyrubia Vám poplatok 6€ za každý alias!

2. Pozor na zrýchlenú registráciu. Okrem toho, čo tam máju popísané, aká je bomba super rýchla, je aj super nevýhodná - doména nieje Vaša, je ich, a keď chcete zmeniť vlastníka, vyrúbia Vám poplatok 30€ BEZ DPH za každú doménu!!!

3. Ak Vám nastane problém, či už s nastaveniami alebo hocičím iným, za všetko Vám najskôr pošlú faktúru, až potom vykonajú!
Čím viac tejto spoločnosti dáte zarobiť, tým vďačnejší budú - vypýtajú si ešte viac.

Radím na základe vlastnej skúsenosti, nespravte rovnakú chybu, a radšej použite WEBSUPPORT . To je hosting na úrovni. Prístup ľudský a obchodnícky, žiadna arogancia a citácie zmluvných podmienok ako u WEBHOUSE.

Poplatok za prepis domén na iného registrátora bude to posledné, čo spoločnosť WEBHOUSE odo mňa uvidí.
pzeman
Novice
Novice

Príspevok od používateľa pzeman »

Naše zkušenost s WebHouse / domains.sk z 04/2018:

Certifikáty SSL, které nám sami nainstalovali, nefungují.
Technická podpora už druhý týden vůbec nereaguje.
Dotaz na cenu služeb je rovněž, i přes urgence, už druhý týden bez odpovědi.

Nechť zváží každý sám, jestli takovéto služby opravdu chce...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pozeram, ze za 8 rokov sa nestihli zmenit k lepsiemu :nono:
sterver
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa sterver »

Osobne s WebHouse takéto zlé skúsenosti čo sa cien alebo podpory týka nemám(e). Keď bol nejaký problém, vždy sa s podporou promptne či už cez chat, ticketom alebo telefonicky vyriešil. Už niekoľko rokov tam úspešne hostujeme množstvo hostingov a multihostingov pre desiatky domén.

Avšak, jedno veľké mínus sa objavilo v poslednej dobe, keď som na dva hostingy nahodil WordPress. Extrémna pomalosť. Všetky ostatné weby bežia na vlastnom PHP CMS bez nejak zložitých skriptov (až na jeden) a tie idú v poriadku, no weby postavené na WP (jeden z nich je e-shop s WooCommerce) idú hrozne pomaly. Samozrejme, že sme sa snažili o čo najlepšiu optimalizáciu, no i tak môžem bez výčitky povedať, že to ide pomalšie ako na free-hostingoch, či už univerzálnych alebo špecializovaných pre WP. Kvôli tejto skutočnosti som pre ďalší webový projekt, ktorý bude pravdepodobne založený na WP, zvolil služby konkurencie. Každopádne ale budem musieť riešiť aj pomalosť už spustených webov, takže zrejme kvôli tomu čoskoro budem kontaktovať podporu a môžem sem dopísať výsledok.
Napísať odpoveď