Z alzy jedine ak DENON AH-D310. Ale aj to su sluchadla, ktore maju hutnejši zvuk, tak uplne nesplňaju požiadavku na charakter.
Do 30€ jedine niektore Superluxy. V alze ich ale nenajdeš. Alebo potom ako piše dropdead, nejake špunty (z alzy najlepšie Fiio F3, pripadne Soundmagic PL30+).
doporucujem spravit si prechadzku do auparku do muzikeru a kupit tie superluxy. do prace je urcite pohodlnejsie ma velke sluchadla na hlave ako spunty do usi.
Tak dosli mi tie QCY QY19 a pravdu povediac mozno som cakal nieco viac, stale mi to pride 'prebasovane'
Tak som v alze nakoniec skusil kupit SoundMagic E50 a na fiio K1 hraju uzasne.
Ak náhodou (tu je to občas ako hádzať hrach na stenu ale aj tak...), tak ak by si chcel nejaký upgrade, tak potom môžeš skúsiť https://www.brainwavzaudio.com/collecti ... 5990832133 (komfort je jedna vec (pamäťová pena, kvalitná koženka) ale hlavne lacným to príjemne prospeje aj zvuku, priestor sa zväčší, bas zvykne nabrať na kvalite)
(zvykne byť často zľava, ušetril by si aj euro-dve).
Tá cena má svoje opodstatnenie, kvalita koženky, kvalita výplne (pamäťová pena). A majú aj velúrovú verziu. BW angled velúrový zároveň je známy, že nezničí basy, často sa stane, že random velúrové majú tendenciu príliš potlačiť basy a príliš zvýrazniť výšky.
Od BW nebudeš čakať ani mesiac, už sa to overilo párkrát, že objednáš z ich webu a pošlú to z UK Amazon skladu, takže aj za 10 dní by to tu mohlo byť.
Ahojte,hľadám nejake over ear sluchatka na bežné nosenie. Rozhodujúcim faktorom je pohodlie, doteraz som mal sluchatka Fostex TH 7 ale strašne tlačia aj na uši aj celkovo...proste ma začne bolieť hlava po desiatich minútach ale zvukovo boli perfektné. Zháňam niečo okolo 100e ďakujem
V tejto cene toho vela z over ear "na bezne nosenie" nenajdes. Ono je to na prenasanie kvoli velkosti dost neprakticke. Jedine snad Sennheiser HD 4.30i resp. 4.30g, Rock Jaw Acero, pripadne este trosku narocnejsie Brainwavz HM5.
Chce to na bezne nosenie. Teda predpokladam ze to bude pouzivat ako prenosne sluchadla. A Takstary su kvoli tej citlivosti na toto pouzitie nevhodne. Ak teda nema nejaky vykonnejsi DAP.
Diky pekne , viem že pohodlie a konfort sú dosť subjekívne veci ale ktoré slúchatka z menovaných tlačia najmenej? Možno by som zobral aj nejake on ear keby ste poznali nejake ultra super pohodlne
ugorka napísal:Diky pekne , viem že pohodlie a konfort sú dosť subjekívne veci ale ktoré slúchatka z menovaných tlačia najmenej? Možno by som zobral aj nejake on ear keby ste poznali nejake ultra super pohodlne
To ze tlacia najmenej neznamena automaticky najlepsie pohodlie. To zavisi od X dalsich faktorov. Ako spravne pises, je to vysoko subjektivne. A tu je kazda rada marna. Ze niekto napise ze tie a tie su pohodlne ci naopak, moze byt tebe prd platne. To si musis zial overit na vlastnej kozi.
Kazdopadne vsetky su to over ear, takze predpoklad pohodlia je tam vyssi.
Z on ear napr. Ujays. Su sice nad limit, ale co sa zvuku tyka, stoji to za kazde jedno euro naviac.
Tak ja si zoberiem asi BrainWavz HM5 , pozeral som nejake recenzie a všade tvrdia že sú veľmi pohodlne uvidíme... skade si ich mám objednať? nepoznáte nejaky shop kde by ich mali na slade?