Mazda 3 korózia

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Sparko

Mazda 3 korózia

Príspevok od používateľa Sparko »

Nazdar, potreboval by som poradit. Kupoval som pred necelym rokom novu mazdu 3 v N-motor Nitra. Pred dvoma tyzdnami som nasiel na kufri auta koroziu na troch miestach. Zaniesol som ho teda do servisu kde som sa pytal ako to teda budu riesit. Nato mi odpovedal, ze musi prist servisak mazdy on si to pofoti, premeria a zisti co vlastne koroziu sposobilo a ze asi sa to len tu v lome prestrieka s cim som samozrejme nesuhlasil a ziadal vymenu za novy kus. Skoncilo to teda tak, ze oni to nahlasia niekam do Prahy a ako im tam povedia tak oni spravia. Dnes som volal do n-motor vraj auto je uz hotove, vyjadrenie ku korozi - tenka vrstva laku...samozrejme to len prestriekali.

Co by som s tym mal podla vas robit? Ma vyznam sa stazovat a dozadovat sa vymeny za novy kus? Mam istotu, ze mi to po par rokoch nezacne hrdzaviet zas? Nehovorim o tom, ze mi tymto drasticky znizili hodnotu auta pri dalsom predaji...
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Mazda 3 korózia

Príspevok od používateľa CheZteR »

cim ju drasticky znizili? ze to nastriekali na hodnotu na aku mala byt nastriekana pred 2 mesiacmi?
Sparko

Príspevok od používateľa Sparko »

Logicky nejaka cast auta ma vacsiu hodnotu ked je striekana strojom od vyroby ako ked uz raz bola na nej hrdza ktora bolo prestriekana len do najblizsieho lomu..nie asi?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pochybujem, ze ti vymenia ten diel za novy. Mozno to ziadat mozes, ale ti to proste zamietnu s tym, ze to bolo prestriekane na ich naklady v ramci reklamacie a ked sa ti nepaci, mas si dat na svoje naklady vyhotovit znalecky posudok a riesit to dalej (SOI, sudne konanie...). Viacmenej spravili to co by spravili vsetci - prestriekali.
Napísať odpoveď