Audio k tv
Audio k tv
Zdravím, viete mi poradiť slušné audio k TV do 650 - 700 € ? Pozerám po LG SJ9, dobrá voľba? Či Dolby Atmos zbytočné a zobrať niečo lacnejšie?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Audio k tv
Dolby Atmos u soundbaru je na 2 veci.
Zalezi ake priority a poziadavky mas.
Zalezi ake priority a poziadavky mas.
Požiadavky extra špeciálne nemám. Nemusia byť zadné reproduktory, ide skôr o dizajn ladený do striebornej farby. Hlavne aby som získal z filmov a hudby trochu atmosféry a aby to pod 65 palcovou TV nevyzeralo smiešne. Tzn. niečo so subwooferom? 
-
Ryan Giggs
VIP
Pokial chces co najlepsi zvuk, tak nejake stereo bedne.
ak to ma byt na filmy, tak nejake kvalitnejsie domace kino 5.1. Ale zase zavisi od toho aky si narocny na kvalitu zvuku a co vlastnes chces prehravat /dvd, cd audio,stream radio?/. Na tvojom mieste by som isiel do stereo zosika s 2x bedne + 1sub, to sa za 800-1000e da dat, kludne aj z druhej ruky.
Ale klasicke stereo nieje k TV moc vhodne. Radsej 2.1 receiver nech je to kompatibilnejsie s TV.
-
Ryan Giggs
VIP
Preco by to nebolo vhodne?
Viete mi sem hodiť aj konkrétne modely?
-
Ryan Giggs
VIP
Tak v prvom rade je otazka co vlastne chces. Ci to ma byt soundbar alebo nieco ine.
No prikláňam sa najviac k soundbaru, resp. nejakým dizajnovkám za rozumnú cenu. Čierne bedne by mi doma neprešli 
Mohol by si napísať hlavne, čo na tom chces pozerať... Bežné vysielanie v tv , alebo aj nejaké ine media z viackanálovým zvukom?
-
Ryan Giggs
VIP
V takom pripade je jedina rozumna rada vybodnut sa na zvuk a vyberat podla dizajnu. A v tom ti nikto neporadi.Smoukey napísal:No prikláňam sa najviac k soundbaru, resp. nejakým dizajnovkám za rozumnú cenu. Čierne bedne by mi doma neprešli
-
luto
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Na filmy staci nejaky receiver a stereo bedne. Nejake stlpy a cim maju vacsie basaky, tym skor upustis od Subiku, ktory v lacnej verzii len duni a onedlho rychlo omrzi.
Receiver nejake Onkyo, Maranz, Yamaha
Repro trebars nieco od AQ
Ale ak chces skor dizajn, ako kvalitu reprodukcie zvuku ku filmu, tak potom si kup mieco strieborne predrazene
Ale to strati podstatu vychutnat si zazitok s filmu 
Receiver nejake Onkyo, Maranz, Yamaha
Repro trebars nieco od AQ
Ale ak chces skor dizajn, ako kvalitu reprodukcie zvuku ku filmu, tak potom si kup mieco strieborne predrazene
Ja by som skôr šiel do 5.1 ked uz film chces pozrieť so "slušným audiom"