Ako som spoznal vasu matku
Ako som spoznal vasu matku
Zdravim. Ak sa tu najde fanusik serialu "Ako som spoznal vasu matku" a pozna to takmer spameti, tak hladam kedy po prvykrat Ted spomenul pri rozpravani svojim detom, ze sa Barney dal dokopy s Robin. Bolo to tusim niekde v prvej alebo druhej serie. Samozrejme pocas vecera to budem hladat ale ak by to niekto vedel hned tak budem moc rad.
Re: Ako som spoznal vasu matku
Tu máš popísaný ich vzťah so všetkými míľnikmi - http://how-i-met-your-mother.wikia.com/ ... _and_Robin
vdaka ti za odkaz ale nevsimol som si aby tam bolo nieco sominane kedy alebo v ktorej serii prvy krat povedal Ted o Barneym a Robin.
-
yoggy
Ja som doteraz ani nevedel, ze oni nakoniec skoncili spolu, kedze po siestej serii som to zacal pozerat len tak letmo
Dik za spoiler
Dik za spoiler
Ved ak si to pozeral do 6 serie tak ako som spominal Ted to uz spomenul pri rozpravani svojim detom v prvej alebo druhej serie a to tak, ze tam spomenul nejaky par pocas rozpravania a potom povedal o stryckovi barneym a tete tobin, ze skoncili spolu ale ze to je iny pribeh
. Takze si myslim, ze ziadny spoiler.
Akože sorry ale spoiler pri seriály, ktorý skončil 4 roky dozadu? 
prosim neprekladajte nazvy zahranicnych filmov/serialov alebo k tomu napiste aj originalny text...