mirak2 napísal:tiez mam spotify ucet spojeny s facebookom. najprv som sa pridal do rodiny s chalanom tuto z hojka, pricom sme sa dohodli, ze prvy mesiac mu neplatim. takze som si nastavil jeho adresu a po dvoch tyzdnoch mi napisal, ze jeho kamarat ma rodinny account a hlada jedneho cloveka, ze sa prida k nemu a svoju rodinu so mnou zrusi. tak som si nasiel medzi svojimi kamaratmi vlastnu rodinu, ktoru som odstartoval akurat ze mne adresa ostala od toho chalana. takze cela moja "rodina" - ja zijuci v rakusku, ale spotify ucet slovensky, jedna kocka zijuca v bratislave, 3 ludia v kosiciach a dokonca jeden lotys, co zije v rakusku, sme jedna rodina, ktora ma adresu nastavenu v nejakej riti na juhu zapadneho slovenska. a fungujeme takto uz skoro polroka a bezi to bez problemov..a to nevravim o tom, ze som to registroval z rakuska cez slovensku proxy, lebo podla ipcky chcelo odo mna vysku poplatku v rakusku, co je 15 eur a nie 9 ako na slovensku. vsetko preslo bez problemov
Tiež mám spotify family. Dali sme sa s frajerkou dokopy so susedmi, čo skutočne aj reálne bývajú na našej adrese v bytovom dome. Teraz ideme druhý mesiac, platba mi normálne odišla a zrazu mi všetci napísali, že im zrušili premium, že vraj nemohli overiť ich adresu. Pritom všetci uviedli správnu adresu a po 2 týždňoch im ešte prišiel mail, že tú adresu majú potvrdiť, čo urobili. Mne premium ostalo.
Ako platíte to premium? Kartou či PayPal?
Nemá niekto podobný problém?