Odinstalovanie linuxu
Odinstalovanie linuxu
Sorry ak je to tu uz niekde napisane,brat mi odinstaloval win 10 a nainstaloval linux mint,lenze chcem ho odinstalovat a vratit spat,kedze mi tam nefunguju veci,ktore potrebujem. Je nejaky specialny postup pri tom ? Ci staci dat install dvd s win 10 a on si to uz spravi ? Diky moc
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Odinstalovanie linuxu
Staci dat install DVD Winu a bootnut z DVDcka. Pri kroku o formatovani disku daj sformatovat particiu, kde mas teraz Linux.
To som teraz skusil,nabootovalo,vybral som slovencinu,spytalo sa ma na ten keys,dal som ze nemam,resp ze preinstalovavam win,vyhodilo mi aku verziu chcem,bolo tam win 10 s,p,education,home a pro tak dal som tu,snad tu ma vacsina a vypisalo mi,ze system windows nenasiel podmienky licencnej zmluvy. A nepusti ma dalej,neviem co to je za chybu. Vie niekto poradit ?
-
Soviet
Darca
To znie ako chybne preklikanie instalaciou, alebo nejaky problem s CDkeyom? Netusim. Treba hodit do googlu v anglictine najlepsie.
Hodil som a nic mi nenaslo,ci chybne napalene dvd moze byt alebo ??? Som z toho kkt...
Na čo to vlastne inštaluješ ?PC, NTB ?
Bootuješ to DVD správne z BIOSu? Choď podľa tohto postupu, akurát namiesto USB drive vyber DVD mechaniku.
Hej. Vypisalo mi,ze nevie najst ovladace pre media,dvd a pod... Tak som tam vlozil dvd s win 7,ten sa mi podarilo nainstalovat,ale mam jeden problem,ze mi nenaslo particie kde bol ten linux,da sa to nejako ? Dik
Správa diskov zobrazuje čo ?
Docital som sa,ze pri instalacii win v pohode zmazem tu particiu linuxu a bude v pohode,len mne tam proste vypisalo ze mam 2 particie 60 GB a 80 s tym ze druhej vo win 7 som pridadal jednotku,lenze to je iba 150 GB a disk je 250 GB a ostatnych 100 neviem kde je a to by mala byt ta cast linuxu. Skusal som programy,aj cez win 7 a stale mi vsade ukazuje 150 GB iba,tak neviem. Pri starte mi neukazuje vyber ci chcem spustit win alebo linux,hned mi nabehne win 7. Dakujem
-
Soviet
Darca
start > spustit a staci napisat diskmgmt.msc a tam musis vidiet vsetko co sa diskov tyka
Ukazuje mi C a D oddiel,niec viac. Bolo zaujimave,ze pri instalacii win7 mi tiez neukazovalo particie s linuxom,tak neviem kde je to miesto.
Je problém dať sem screen .