Win update zmazal pc
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Win update zmazal pc
Cauko. Riesim prave jeden delikatny problem kedy win 10 po update na ver. 1607 zmazal cely disk. akoby spravil factory reset. svagrina tam mala celu bakalarku a ta je v <> musim to nejakym zazrakom obnovit. body obnovenia niesu, recuva a easeus nenasli nic. myslite ze ma zmysel to davat profi firme ? jedna sa o taky notebok acer 2v1 ktory ma len 65gb pamat nema to ani disk. Diky za kazdu radu.
Re: Win update zmazal pc
Predpokladam, ze tym "diskom" je asi iba flashka - eMMC? S tym asi nepochodis ani u profikov.
Inak tieto low capacity netbooky mavaju spravidla nejaky brendingovy cloud storage - nie je sanca ze tam sa synchronizovali nejake dokumenty alebo take nieco?
Inak tieto low capacity netbooky mavaju spravidla nejaky brendingovy cloud storage - nie je sanca ze tam sa synchronizovali nejake dokumenty alebo take nieco?
Tak skús si vybrať v Nastaveniach-Aktualizácia a zabezpečenie-Obnovenie-Vrátiť sa na predchádzajúcu verziu Win10.
Pozri sa či máš na disku C zložku Windows.old.
Pozri sa či máš na disku C zložku Windows.old.
-
Arkaz
Addict
ano ma to len akusi flash pamat. bohuzial ziadny cloud len onedrive konto ale tam neni nic pozeral som. Tuto moznost tam nemam vratit sa na predchadzajucu. len obnpvit vyrobne nastavenia a rozsirene supstenie. aj ked som pozeral historiu aktualizacii nic take tam nebolo. je to cele nejake zvlastne.
V Správa diskov máš ako zobrazený ten disk ?
-
Soviet
Darca
Doverovat takemuto niecomu bez zalohy. Slecna to trosku podcenila
Mala by rovno zacat pisat odznova ak to nema na ziadnom usb/maile/telefone.
TU moc nepomozes, ked ti spominane softy nic nepovedali. Mozno skusit odinstalovat danu aktualizaciu co mozno nieje uplne mozne, ale tiez pochybujem.
TU moc nepomozes, ked ti spominane softy nic nepovedali. Mozno skusit odinstalovat danu aktualizaciu co mozno nieje uplne mozne, ale tiez pochybujem.
-
hojko
Site Admin
Obnova z tych flash diskov je narocna a castokrat nemozna. Cenovo sa bezny disk pohybuje v pohode 300-500 eur, pri flash je to viac, kludne cez 1000 eur. To si rovno moze dat niekomu napisat pracu za 500 eur a ma vybavene. Ako uz Soviet spominal, divim sa, ze niekto nieco mesiac alebo dva pise, pracuje na tom, sedi nad tym do noci a nevie si spravit zalohu na USB kluc ci nejaky Google Disk (Drive).
Nezda sa mi vsak, ze by si ten Win spravil sam od seba nieco taketo bez zasahu uzivatela.
Nezda sa mi vsak, ze by si ten Win spravil sam od seba nieco taketo bez zasahu uzivatela.
-
yoggy
Mne sa stalo nieco podobne na W8, prisiel som prakticky o cele cecko 
Potvrdzujem, tiez uz som to zazil pri W10 akt. a zhodou okolnosti to bolo tiez pri netbooku s malo flashkou...
U mna konkretne aktualizovalo updates asi 5 hodin potom skocilo ze sa nepodarilo nainstalovat vraciam zmeny a po restarte WOILAAA fresh install s prazdnym diskom.
U mna konkretne aktualizovalo updates asi 5 hodin potom skocilo ze sa nepodarilo nainstalovat vraciam zmeny a po restarte WOILAAA fresh install s prazdnym diskom.
-
Supersonic
Light Professional
Mám pocit že sa to stáva vtedy keď je málo miesta na disku...takže namiesto toho aby sa update prerusil kvôli nedostatku miesta tak ono to radšej všetko zmaže a updatne Windows čudné..
Ten Windows.old priecinok by tam mal byt min. 10 dni, ak tam neni tak fakt nechapem ako mohol update prejst a len tak vsetko zmazat. Mozno klikla na nieco co nemala.
-
Arkaz
Addict
Povedala mi ze zacalo instalovat update trvalo to tak nehala to tak. rano notebook vypnuty. Neskor ked potrebovala na nom robit ho zapla a pytal nastavenie casoveho pasma wifi atd. cisty wipe. Momentalne je book u kamosa ktory ma viac skusenosti s recovery tak uvidime no...
Viac skusenosti s recovery a hlavne pri eMMC? Mozes ho vysmiat aj za mna.
-
Arkaz
Addict
Vysmievat ho nemusim robi v IT uz zopar rokov a vravim ze ma viac skusenosti s tym ako ja. mne osobne uz par krat pomohol tak za pokus to stoji.
Pri eMMC a nespecializovanej firme to za pokus nestoji.