Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
dobra budgetovka je xiaomi mi a1, prave tam je cisty android.
alebo potom moto x4, rovnako ma android one.
alebo potom moto x4, rovnako ma android one.
Aký mobil do cca 300Eur? Premýšlam nad Huawei, ale vraj tieto Lite verzie niesú moc dobré: https://mobilne-telefony.heureka.sk/hua ... -dual-sim/ALebo potom ešte Samsung Galaxy s7 aj keď to je staršia verzia. Má tu niekto reálne mobil v tejto cenovej kategórii a vie mi dať nejake rady priame? Díki
Čo najlepšie zoženiem do 250€? Je to pre dievča, takže aby to malo co najlepši fotoaparát. Aj keď neviem či v tejto cene sú nejaké veľké rozdiely. Osobne sa mi páči Xiaomi Mi A1. V tejto cenovej hladine sa vôbec ne orientujeme, takže neviem posúdiť. Zaujal ma len tým, že by to mal byť čistý android, čo by takému "low endu"(?) mohlo dopomôcť k plynulejšiemu chodu systému (snáď). A lebo je to Xiami, pár kúskov som mal v ruke, a nemôžem jednoznačne povedať žeby boli zle, len to ich MIUI mi nikdy nesadlo. Čiže Xiaomi a čistý android by mohli fungovať. Čo si myslíte vy?
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mozno by som zobral do uvahy nokiu 8, cisty android snapdrahon 835, 4gb ram, obstojny fotak, brat ho ma asi tyzden za cca 299€. cena sa pohybuje rozne a nakupoval na http://www.eglobalcentral.eu
v tom shope kupuje mnozstvo ludi, zariadenia reklamuju a su podstatne lacnejsie ako nase distribucie, no samozrejme nieje to ofic. slovenenske, ale usetrit sa da celkom razantne .
v tom shope kupuje mnozstvo ludi, zariadenia reklamuju a su podstatne lacnejsie ako nase distribucie, no samozrejme nieje to ofic. slovenenske, ale usetrit sa da celkom razantne .
-
guess.whoo
Redeemer
najlepsi fotomobil do 5,5 a do 200e?
-
Supersonic
Light Professional
Ja mám HTC U Play na tú cenu za akú som ho kupoval (149€) asi nič lepšie nenájdeš má to 16mpix vpredu aj vzadu + OIS ale baterka je celkom shit 
Huawei P10 Lite. Nič lepšie v tej cene podľa mňa nie je.
-
guess.whoo
Redeemer
diky chalani, nakoniec som vzal xiaomi mi a1 z alzy. je black friday akcia a s kuponom ZLAVA8 vysiel na 151€
https://www.alza.sk/xiaomi-mi-a1-lte-32 ... 240532.htm
https://www.alza.sk/xiaomi-mi-a1-lte-32 ... 240532.htm
Ahojte,
rozmyslam nad downgradom iPhone X na nejaky lowend do 200 Euro max. Uz ma unavuje byt otrokom draheho telefonu a preto sa pohravam s touto myslienkou. Strop je samozrejme virtualny, ale tak nechcem kupit uplny sunt.
Poziadavky:
1. Android (iOS zariadenia su mimo rozpoctu)
2. vacsia uhlopriecka nevadi (teraz mam iPhone X ako aj sluzobny iPhone SE, ale preferujem vacsiu uhlopriecku)
3. den vydrz minimalne (niekedy som aj 3 hodky vkuse na telefone)
4. ziadny bloatware/sviznost
5. kapacita nehra rolu (na iPhonoch mam do 16GB pouzite iba)
6. nech je prevedenie a znacka aspon ako-tak kvalitna
Co som pozeral recenzie, tak jednoznacne najlepsie vyzera v danej cene Xiaomi Mi A1 za cca 170 Euro s 2 rocnou SK zarukou.
Odporucate este nieco ine v cenovke do 200? Diky.
rozmyslam nad downgradom iPhone X na nejaky lowend do 200 Euro max. Uz ma unavuje byt otrokom draheho telefonu a preto sa pohravam s touto myslienkou. Strop je samozrejme virtualny, ale tak nechcem kupit uplny sunt.
Poziadavky:
1. Android (iOS zariadenia su mimo rozpoctu)
2. vacsia uhlopriecka nevadi (teraz mam iPhone X ako aj sluzobny iPhone SE, ale preferujem vacsiu uhlopriecku)
3. den vydrz minimalne (niekedy som aj 3 hodky vkuse na telefone)
4. ziadny bloatware/sviznost
5. kapacita nehra rolu (na iPhonoch mam do 16GB pouzite iba)
6. nech je prevedenie a znacka aspon ako-tak kvalitna
Co som pozeral recenzie, tak jednoznacne najlepsie vyzera v danej cene Xiaomi Mi A1 za cca 170 Euro s 2 rocnou SK zarukou.
Odporucate este nieco ine v cenovke do 200? Diky.
Xiaomi Redmi Note 5, no je to len 32/3gb. 64/4gb je o 30€ drahšia.
redmi note 5 nie, radsej mi a1. alebo chvilu pockat na a2, ten uz bol ohlaseny a coskoro by sa mal zacat predavat.
mi a1 je ma cisty android, to je to co chces, ziadny bloatware. mal som xiaomi a v poslednom case ma stale viac a viac srali tym ze tam pridavali aplikacie ktore nechces a nemozes vymazat. a uplne ma dostali ked ich vlastny app store zacal vyhadzovat notifikacie ("updatuj rychlejsie", "stiahni si tuto appku cez nas") ktore sa nedaju vypnut.
trosku by som ale priplatil, zvysil budget na 300 a kupil huawei p20 lite.
mi a1 je ma cisty android, to je to co chces, ziadny bloatware. mal som xiaomi a v poslednom case ma stale viac a viac srali tym ze tam pridavali aplikacie ktore nechces a nemozes vymazat. a uplne ma dostali ked ich vlastny app store zacal vyhadzovat notifikacie ("updatuj rychlejsie", "stiahni si tuto appku cez nas") ktore sa nedaju vypnut.
trosku by som ale priplatil, zvysil budget na 300 a kupil huawei p20 lite.
Co pozeram, tak A2 ma cenovku 300 Euro, co je oproti cene v Alze za A1 (166 euro) dost sialenstvo.
Edit: takze A2 neexistuje... treba poriadne pozerat a citat: https://www.reddit.com/r/Xiaomi/comment ... the_mi_a2/
Edit: takze A2 neexistuje... treba poriadne pozerat a citat: https://www.reddit.com/r/Xiaomi/comment ... the_mi_a2/
tak chod do A1, za tu cenu urcite najlepsia volba.
lenze A1 je na trhu uz viac nez rok a preto sa ocakava ze kazdu chvilu predstavia jeho nastupcu. preto teraz A1 ide cenou dole (z ciny sa da kupit za 130 eur)
lenze A1 je na trhu uz viac nez rok a preto sa ocakava ze kazdu chvilu predstavia jeho nastupcu. preto teraz A1 ide cenou dole (z ciny sa da kupit za 130 eur)
aacid prečo nie note 5?
Akurát mi vyskočila stránka gearbest (ak sa odtiaľ nebojíš objednať) tak Xiaomi Redmi Note 5 za 146€
Čo je o stovku lacnejšie ako na SK shopoch (rovnaká global verzia)
3GB + 32GB
Snáď môžem pridať link https://www.gearbest.com/cell-phones/pp ... 7609953967
Šialená cena
Čo je o stovku lacnejšie ako na SK shopoch (rovnaká global verzia)
3GB + 32GB
Snáď môžem pridať link https://www.gearbest.com/cell-phones/pp ... 7609953967
Šialená cena
pisal som to vyssie:androidak napísal:aacid prečo nie note 5?
33 Euro navyse za zaruku v Alze za to myslim stoji.aacid napísal:tak chod do A1, za tu cenu urcite najlepsia volba.
ako alza vs cina? urcite ano. 2 roky bezproblemovej zaruky za 30 eur urcite stoja.
-
guess.whoo
Redeemer
skoda ze si nekupoval ked ja. vtedy ma vysiel 150 v alze Mi A1
Ja mam este 2 mesiace do kupy cas. Ale guess ty si to kupil v Black Friday, nie? To nemohla byt normalna zlava. Nastavil som si alert a mam teda 2 mesiace casu, hadam to este poklesne.
//autoeditácia príspevku (03 Jún 2018, 19:25)
Bol som pozriet v Xiaomi showroom-e v Bory. Telefon tam mali pod pultom, uz konci jeho predaj. Celkovo zmiesane dojmy.
Pozitiva:
- velmi dobra konstrukcia v tej cene (akoze fakt)
- celkom obstojny LCD (ocakaval som horsie)
Negativa:
- fotak nic moc
- system som mal pocit, ze bol spomaleny (porovnaval som s iPhone SE, ktory ma byt iba 15% rychlejsi)
Akoze presvedceny nie som uplne, ale myslim, ze za 166 Euro je to celkom OK kupa.
//autoeditácia príspevku (03 Jún 2018, 19:25)
Bol som pozriet v Xiaomi showroom-e v Bory. Telefon tam mali pod pultom, uz konci jeho predaj. Celkovo zmiesane dojmy.
Pozitiva:
- velmi dobra konstrukcia v tej cene (akoze fakt)
- celkom obstojny LCD (ocakaval som horsie)
Negativa:
- fotak nic moc
- system som mal pocit, ze bol spomaleny (porovnaval som s iPhone SE, ktory ma byt iba 15% rychlejsi)
Akoze presvedceny nie som uplne, ale myslim, ze za 166 Euro je to celkom OK kupa.