Vobec nepouzivam smartbanking z viacerych dovodov, hlavne bezpecnostnych, tiez budem potrebovat vytlacit potvrdenie, na PC to bude jednoduchsie.baldorex napísal:Aké okolnosti ťa nútia robiť takéto kroky, kde je bezpečnejšie a možno aj pohodlnejšie použiť v "teréne" vlastný mobil?
BTW limity v mBank sú také, aké sú nastavené v IB, odporúčam kontrolu pre istotu.
Dik za ten tip ohladom mBank
Neviem presne ci sa oficialne info zhoduje s realnymi skusenostami, taktiez nemam este celkom isty ucet prijemcu.CheZteR napísal:vsak si zisti kedy ma fio zuctovacie hodiny a kedy ma zuctovacie hodiny druha banka do ktorej budes posielat a mas to vyriesene
//autoeditácia príspevku (12 Máj 2018, 15:54)
Dakujembrm napísal:Takže ak odošle z mBanku pred 8h ráno, v SLSP by mali byť o 11:00..
//autoeditácia príspevku (12 Máj 2018, 16:04)
Zvazujem teraz este dalsiu moznost, kedze z mBank to pred 8:00 nestihnem, tak by som si mozno spravil docasne ucet v rovnakej banke ako prijemca, len este nemam potvrdenu tu SLSP, ale predbezne, co sa tyka SLSP alebo inej vacsej kamennej banky, otazka:
Mozem si vytvorit funkcny ucet (v SLSP) s debetnou kartou alebo bez nej, na ktory by som v ten isty den poslal peniaze z FIO?
Doplnujuce.
Pamatam si ze SLSP mala dost neintuitivny IB, zmenila ho uz?
Co limity, tiez viem ze mala limity na prevody, da sa to zmenit v IB alebo na pobocke pri zakladani?
Ak to bude prevod SLSP>SLSP, bez prioritnej platby, za aky cas bude platba na ucte prijemcu?
Ma SLSP, mBank, resp. ine banky v IB standardne PDF potvrdenie o prevode?