chcem sa opytať či nemá niekto na svojích vhs seriál Airwolf v cz dabingu?
Airwolf
Re: Airwolf
Zo skusenosti ti mozem povedat, ze serialy z 80tych rokov je lepsie uchovat si iba v pamati. Kasli na to, obetujes tomu kopu casu a potom ta to nebude bavit.
Preco? Ja som si pozrel Sledge Hammer! jednym dychom a nenudilo.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
co takto sa pozriet napr. na ulozto...
Pri komediach je to ine, ja tak teraz pozeram Seinfeld a som milo prekvapeny. Ale s priemernymi akcnymi filmami a serialmi z tej doby mam pri opakovanom pozerani zle skusenosti. Dalo by sa o tom dalej debatovat, urcite sa najdu vynimky, ale podla toho ako si pamatam Airwolf, tak medzi ne nepatri.mi-chau napísal:Preco? Ja som si pozrel Sledge Hammer! jednym dychom a nenudilo.
Ja momentálne furt po príchode domov zapnem Knight Ridera, ktorého teraz dávajú na Dajto... a je to parádna oddychovka! Do Airwolfa by som tiež šiel! 
-
qwerty-xyz
jedna zo skladieb ktora je vkuse u mna na prehravaci nech idem kamkolvek, .... kto vie ten vie. preco.
Ďakujem za postreh, už sa mi podarilo získať ďalších 7 epizód v cz dabingu není to bohvie čo extra ale fajnová spomienka čias minulých a ta hudbaGothar napísal:Zo skusenosti ti mozem povedat, ze serialy z 80tych rokov je lepsie uchovat si iba v pamati. Kasli na to, obetujes tomu kopu casu a potom ta to nebude bavit.
Nemá ešte niečo niekto na svojích zabudnutých kazetach ? Keď tak aj zaplatím
-
mumbojumbo
Light Expert
Ak by sa niekomu podarilo napísať scenár a spraviť remake tak by to bolo na Oskara. Ťažká magorina. Ale človek sa nestará keď je malý chlapec. Ach, staré dobré časy.