MS v hokeji 2018 - Dánsko
-
mirak2
Hardcore addict
Re: MS v hokeji 2018 - Dánsko
Fehervary jednoznacne, aj ked obcas urobi chybu, tak to vykryje dalsimi 10 veciami, co po tom urobi perfektne. myslim, ze obrana nema az take problemy, svoju robotu si odrobi, ale na to, aby sa vyhravalo treba goly a obrancovia nejaky sice mozu strelit, ale nemozeme cakat, ze Sekera zoberie puk, prejde cez 3 hracov a este na zaver aj vykupe brankara. s Bondrom som na pochybach, aj kanadski komentatori hovorili, ze v porovnani s legendarnym otcom mu chyba vybusna rychlost a hockey sense. do tretej lajny dajme tomu dobry.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no vsak malokedy sa syn vyrovna otcovi, ale ja si myslim, ze tam ma miesto
No Svajčiarom prídu nejaké tie posily, konkrétne Fiala a Josi. Američanom do útoku Bonino z Nashville. U Kanady zrejme ešte niekto príde. Hlavne do útoku, kedže v obrane im už ako ôsmy obranca príde skúsený Vlasic. U Svedov by mal príst do utoku Hornqvist,Forsberg,Arvidsson a obranca Ekholm.
Dnes naši hrali dobre, aj ten bod nám moze pomocť, bod zobrat aj Rusom a vyprášiť Bielorusov a možme postupiť.
Dnes naši hrali dobre, aj ten bod nám moze pomocť, bod zobrat aj Rusom a vyprášiť Bielorusov a možme postupiť.
-
guess.whoo
Redeemer
tak toto bol perfektny vykon. uplne odlisne od poslednych troch. korculovanie, odvaha, strely, bojovnost..podla mna sme si viac zasluzili vyhrat, rozhodcovia tiez pustili par okamihov v prospech svedov..ten extra bodik by mohol byt rozhodujuci v tabulke o postup. takto nam musia pomoct francuzi a vyhrat nad svajcom hoci aj po predlzeni
-
mirak2
Hardcore addict
pred zapasom som skor ocakaval, ze prve dve tretiny podrzime a v tretej odideme kondicne ako zatial skoro v kazdom zapase. som celkom prekvapeny, nasi v podstate pocas celeho zapasu hrali rovnako, ale Svedi ako keby po kazdej tretine si davali zopar poldeci, prva tretina neskutocne dominantna z ich strany a v tretej tretine uz boli totalne letargicky a keby sme mali trochu viac stastia alebo skusenejsi tim, tak vyhrame este v riadnom hracom case, lebo aj na sance, strely aj pobyt v utocnom pasme sme boli lepsi. prva lajna bola dnes vyborna, z tretej lajny jednoznacne Buc odohral skvely zapas. myslim, ze zajtra nas Rusi vyklepu, ak sa opat prejavi unava alebo ako to nazvat, ak to bude podobne ako den po zapase s Cechmi proti Svajciarom alebo na olympiade den po zapase s USA proti Slovincom. rad by som sa ale mylil
edit: pardon, s Ruskom hrame az v pondelok, s Bielorusmi v utorok. snad sa nevystavia proti Rusom, nech ich daco ostane na Bielorusko.
edit: pardon, s Ruskom hrame az v pondelok, s Bielorusmi v utorok. snad sa nevystavia proti Rusom, nech ich daco ostane na Bielorusko.
-
guess.whoo
Redeemer
veru skoda tej sance Hovorku ked mu puk preskocil hokejku presne v momente ked daval do odkrytej brane..bolo viac tych momentov. ale ako pises - Svedi akoby odisli kondicne, mozno nasich podcenili..neviem. urcite sa o to zasluzili aj nasi ked makali cely cas
Takze Korea by mala vypadnuť, rozhodujuci zapas hraju s Normi a Bielorusko uz na isto vypadlo. Ale možno pre nás aj dobré ze vypadli práve Bielorusi. Buduci rok ak natrafíme na Rakusanov a niekoho z dvojce Taliansko-Anglicko, tak máme dost velku šancu ze nevypadneme na domácich MS. S Bielorusmi to skoro vzdy bývajú tazke zápasy, tak som aj z časti fakt rád ze ostavaju Rakušánia, s nimi sa lahšie hrá ak by sme ich mali v skupine.
-
guess.whoo
Redeemer
ktovie co bude o rok..teraz este realne mame sancu postupit dalej co tu nebolo posledne 2 roky. Tazko povedat aku zasluhu na tom ma nove vedenie na cele so Satanom a Ramsaym, ale vidno tam tento rok svetle chvilky ako v zapase s CR a teraz so Svedmi. Dolezite je, ze sme vyhrali (nech uz to bolo akolkolvek utrapene) s muzstvami, ktore su v rankingu pod nami, co sa nam tiez posledne dva roky nedarilo.
na vypadnutie vsak este stale nemame, nech hrame aj zle stale su v skupine 1-2 muzstva, ktore porazime (aj ked s odretymi usami)
na vypadnutie vsak este stale nemame, nech hrame aj zle stale su v skupine 1-2 muzstva, ktore porazime (aj ked s odretymi usami)
Najviac sa mi páči, neskutočne "páči", ta mediálna masierácia verejnej mienky, že pred zápasom s Ruskom máme reálnu šancu na štvrťfinále.
Myslieť si, že Švajčiari, v mužstve s Andrighettom, Niederreiterom, Meierom, Josim a Fialom, zakopnú s Francúzmi, ktorým chýbajú hráči ako Roussel, Bellemare je naivné. Nehovorím, že Francúzi sú zachránení, postúpiť nemôžu.
Kto videl hrať Švajčiarov a Francúzov, vie, že je to neporovnateľné. Švajčiari hrajú pekný hokej, ktorý má hlavu a pätu, Francúzi proti napr. Čechom hrali ako amatéri, Česi ich roztrhali na márne kúsky, pomer striel hovorí za všetko.
Takže je zrejme, že jedinou šancou boli tri body proti Rusom, pričom po zápase je zrejme, že na "oslabených" Rusov sme nemali ani náhodou. Rusi zďaleka nemajú hviezdne mená a kontrolovali celý zápas.
Uznajme realitu, máme krásne 5 miesto, dve výhry v riadnom hracom čase a chlapci môžu zajtra vypratať hotel a letia domov, či na dovolenky.
Nedávajme si ružové okuliare, dosiahli sme strop, na aký reálne máme. Ak by sme nehrali prvý zápas s Čechmi, tak po príchode Pastrňáka a Krejčího by nebol ani bodík, nie to smútok za tromi.
PS: idem rátať, koľkokrát povedia v štúdiu, že Švajčiari majú šancu prehrať s Francúzmi, no nemajú.
Myslieť si, že Švajčiari, v mužstve s Andrighettom, Niederreiterom, Meierom, Josim a Fialom, zakopnú s Francúzmi, ktorým chýbajú hráči ako Roussel, Bellemare je naivné. Nehovorím, že Francúzi sú zachránení, postúpiť nemôžu.
Kto videl hrať Švajčiarov a Francúzov, vie, že je to neporovnateľné. Švajčiari hrajú pekný hokej, ktorý má hlavu a pätu, Francúzi proti napr. Čechom hrali ako amatéri, Česi ich roztrhali na márne kúsky, pomer striel hovorí za všetko.
Takže je zrejme, že jedinou šancou boli tri body proti Rusom, pričom po zápase je zrejme, že na "oslabených" Rusov sme nemali ani náhodou. Rusi zďaleka nemajú hviezdne mená a kontrolovali celý zápas.
Uznajme realitu, máme krásne 5 miesto, dve výhry v riadnom hracom čase a chlapci môžu zajtra vypratať hotel a letia domov, či na dovolenky.
Nedávajme si ružové okuliare, dosiahli sme strop, na aký reálne máme. Ak by sme nehrali prvý zápas s Čechmi, tak po príchode Pastrňáka a Krejčího by nebol ani bodík, nie to smútok za tromi.
PS: idem rátať, koľkokrát povedia v štúdiu, že Švajčiari majú šancu prehrať s Francúzmi, no nemajú.
Nepochopitelné odvolávanie brankára, mohli sme len 2:0 prehrať a nie 4:0, ale aspoň ze to nebol debakel.Je v tom kus pravdy, ale este nezacali hrat FRA so SUI. Po tomto zápase a našom výsledku s BLR sa definitívne rozhodne. Mali sme vyhrat nad CR, so SWE sme to tiez mohli vyhrať, a so SUI to tiez nemuselo byť stratené. Aspon, ze skončíme lepšie umiestnený, ako na minulých MS.
to uz je jedno, skor mohol odvolat brankara podla mna trosku skor a zariskovat a mozno by sme ich dostali pod tlak a mozno by sme hrali presilovku, rusi si znami ze su nervozny ked hraju pod tlakom ... to uz je teraz jedno 
-
mirak2
Hardcore addict
ked tak pozeram do tabulky, Francuzi mozu este postupit. ak vyhraju za tri body so Svajciarmi a my neuhrame ani bod s Bielorusmi. Francuzsko a Svajciarsko by mali rovnaky pocet bodov a Francuzi lepsi vzajomny zapas. teoreticky aj ked ziskame s Bieloruskom bod, tak Francuzi mozu postupit, ak vyhraju nad Svajciarskom o viac ako 2 goly -> 3 timy rovnaky pocet bodov, tabulka vzajomnych zapasov, kazdy s kazdom vyhral raz, nastupuje skore zo vzajomnych zapasov, my sme na 0, Svajciari su momentalne +2, Francuzi -2... tieto kombinacie ma vzdy bavili 
dnes boli Rusi ovela lepsi, nas vykon bol adekvatny rozdielu v kvalite. pri porovnani s minulym rokom ma aspon neboleli oci, lebo bolo vidiet snahu.
dnes boli Rusi ovela lepsi, nas vykon bol adekvatny rozdielu v kvalite. pri porovnani s minulym rokom ma aspon neboleli oci, lebo bolo vidiet snahu.
co je na nom nepochopitelne? turnaj je tak nastaveny, ze mas jedno ci prehras 0:1 ci 0:10. celkove skore sa nikde neberie do uvahy ani v pripade rovnosti bodov. skusili sme, nevyslo.Blastbit napísal:Nepochopitelné odvolávanie brankára, mohli sme len 2:0 prehrať a nie 4:0, ale aspoň ze to nebol debakel.Je v tom kus pravdy, ale este nezacali hrat FRA so SUI. Po tomto zápase a našom výsledku s BLR sa definitívne rozhodne. Mali sme vyhrat nad CR, so SWE sme to tiez mohli vyhrať, a so SUI to tiez nemuselo byť stratené. Aspon, ze skončíme lepšie umiestnený, ako na minulých MS.
Rules for classification: 1) points; 2) head-to-head points; 3) head-to-head goal difference; 4) head-to-head number of goals scored; 5) result against closest best-ranked team outside tied teams; 6) result against second-best ranked team outside tied teams; 7) seeding before tournament.
Finsko - Švajčiarsko... nebudú to mať Fíni až tak ľahké so švajčiarmi.
CR - USA...favorit je USA, ale češi sú bojovný hokejisti a nedajú nič zadarmo.
Rusko - Kanada...vyrovnané šance na obidvoch stranách.
Svedsko - Lotyšsko...švédi majú najlahšieho súpera, ale nepodceňovať lotyšov.
CR - USA...favorit je USA, ale češi sú bojovný hokejisti a nedajú nič zadarmo.
Rusko - Kanada...vyrovnané šance na obidvoch stranách.
Svedsko - Lotyšsko...švédi majú najlahšieho súpera, ale nepodceňovať lotyšov.
Fíni, Česi, Rusi, Švédi. A Rusi musia viac strieľať počas presiloviek, nedá sa hrať stále všetko do prázdnej brány.
No nakoniec sa docela aj potvrdili moje slová.Nikto to s nikým nemal jednoduché.Som rád ze nestavkujem inak by som prisiel o prachy sak som uplne inak v kutiku duše tipoval a inak to dopadlo. 3 výsledky by mi ušli.
Kanada - Svajčiarsko..švajčiari vedia hrat na Kanadu, opäť to favorit bude mať ťažké
Svedsko - USA..dufam ze to švedi vyhraju aj celkovo celé MS
Kanada - Svajčiarsko..švajčiari vedia hrat na Kanadu, opäť to favorit bude mať ťažké
Svedsko - USA..dufam ze to švedi vyhraju aj celkovo celé MS
Viem, snivam, ale 9 sekund a mohli sme byt na mieste Svajciarov. 
EDIT: OK, takze vlastne by sme mali 13 bodov, Cesi rovnako, ale vzajomny zapas by nas posunul na 3. miesto, takze by sme hrali s USA namiesto Cechov a ti by hrali proti Svajciarsku.
EDIT: OK, takze vlastne by sme mali 13 bodov, Cesi rovnako, ale vzajomny zapas by nas posunul na 3. miesto, takze by sme hrali s USA namiesto Cechov a ti by hrali proti Svajciarsku.
to ratas na kalkulacke? ako by sme mohli byt nad pepikmi, ked nad nami vyhrali
-
mirak2
Hardcore addict
keby sme vydrzali 9 sekund proti Cesku, tak by sme v tejto hypotetickej verzii univerza mali proti nim vyhru.
Inak škoda čechov proti USA, pekný hokej fandil som im... smola no
-
guess.whoo
Redeemer
tak Švajc sa pekne predviedol..hrali vyborny ucelovy hokej. Kanada robila co mohla no nestacilo to. Svedi zatial podavaju celkom nevyrovnane vykony, finale bude podla mna 50:50