PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

Príspevok od používateľa Hegy »

Vcera sme hrali akurat s kamosom, co predal gaming pc pred casom no nedalo mu a skusil na laptope v ktorom ma solidnu 7700hq + 16GB ddr4 + GTX1050 (desktopovy chip) a dipovalo mu to aj na 20 fps, v priemere sa drzal okolo 60 a to pri nastaveniach vsetko very low. A teraz si predstav, ako to asi pojde na GT920m kt. apriori nesluzi na hry a jej hruby vykon je 5x mensi ako ponuka GTX1050, odhliadnuc od ineho.
PUBG je posraty power virus, na to potrebujes mat powerplant pod stolom aby si si solidne zahral...
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

No na tom urcite nie, to je fakt dost malo. Mne to na 1070 desktope dava v Nvidia adjusted settings 60 FPS. Posledne 2 patch-e uplne pokazili hru, je tam microstuttering, obrovske FPS drops a celkovo to slo to kytiek. Hadam to znova opravia. Kedysi som mal 100 FPS+ normalne.

BTW Hegy nedame squad ci nieco podobne? Som v TOP 10% FPP EU/AS, takze nejaky skill tam je :lol:
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Hockedy mozme ale teraz som tiez fakt prestal hrat PUBG je mi z toho zle, trigger point bol ked sme hrali turnaj a v strede matchu som mal ja aj fella 30-40fps a neskutocne sekanice, tearing, stuttering, roztrhany zvuk no a nedalo sa to v podstate hrat, typek nas flankol a ja som nebol schopny ani len zareagovat pritom sme boli v strede nicoho v Miramare (pole/silá vychodne od haciendy).

Cakam na toto:
https://steamcommunity.com/games/578080 ... 0523385580
az bude vidno a citit nejake vysledky v tomto smere som ochotny sa vratit.

Inak ked sa to este dalo hrat a bol som vo forme tak squad fpp eu som bol podla ingame stats top 0.15% dokonca ked si lepsi ako top 1000 mas tam konkretne cislo a best bolo top 700ish.
Podla OP GG top 1.5% na konci season, tam je vsak trosku ina logika kalkulacie ratingu. Neviem ci ingame nerata len nieco ako winratio.

Ked tak si ma najdi a pridaj na steame, https://steamcommunity.com/id/hegysk
Prílohy
Snímka.PNG
Snímka.PNG (17.65 KiB) 2301 zobrazení
dzuri
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa dzuri »

Dik chalani za odpoved,, neostava nic len z vyplaty odkladat na nove pc :)
icefiresr
Addict
Addict

Aby si zbytocne neodkladal. Ja to mam na 6700k, NVMe SSD a 1070 OC a ze by to nejako pomohlo nemozem povedat. Ak ti netrha zily kreslena grafika, tak ti odporucam Fortnight.

A co sa tyka Hegy toho postu, co Bluehole Corp. dal, tak oni slubuju uz hory-doly pekne dlho, akurat, ze teraz to zacalo uplne vriet a stracaju znacne mnozstvo hracov (i ked su stale numero uno na Steam-e), tak znova iba slubuju.

Ako slubovali, ze bude iba jeden key a ziadne platene cases. A pritom Aviator vysiel iba cca 2 tyzdne od predchadzajuceho plateneho case. Hra ide dolu vodou, ale je to jediny realisticky BR a zatial nemaju konkurenciu. BF5 zial nepriniesol nic nove, cize sa stale caka na noveho krala (zeby CoD nove?).

Dnes som sa inak brutalne smial na Shroudovi a tomto tu https://www.reddit.com/r/PUBATTLEGROUND ... sync_ever/
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Hej to som videl, taky chlieb môj kazdodenny akurat shroud to zjavne lepsie znasa ako ja :D
dzuri
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa dzuri »

Trha mi zily to budovanie tam, hral som to no ta blbost ma odradza nahitujem ho postavi si kokos mrakodrap da si jeden drink a je jak novy :D, ale to je moj nazor mozno keby tomu venujem viac casu zvyknem si ...
icefiresr
Addict
Addict

No to budovanie veci sralo aj mna, podla mna ta hra je urcena pre inu kategoriu hracov, ako som ja. Ak by konecne EA/DICE spravil BR zaner, tak by im usiel aspon milion hracov PUBG k nim... o tom nepochybujem. Takto ale nic.

Inak objavil sa rumor ohladom dalsieho PUBG case, plus Doc/Shroud skiny na zbrane. No cize tak sme zasa skoncili pri prisluboch o optimalizacii a skutek utek. Ja este nahram par desiatok hier v 1-man squad na AS TPP a nasledne nakupim vsetky krabicky, ked vydaju tie nove. Potom to uz asi celkovo odlozim, kym to konecne aspon neopravia trosku. Takto sa to fakt neda hrat...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Chyba je mysliet si, ze Fortnite je obdoba PUBG. Vo FN je building meta tak, ako je meta v PUBG pozicia. Je to odlisny styl ale mozem aj Fortnite.
PUBG je pre mna lepsie koncipovana hra ale co z toho, ked vacsina tvojho effortu pada na nejakom bugu, desyncu, lagu, spatnom hitregu etc... Ako bonus tieto vychytavky si vychutnavas v skvelej stutter show.
Na druhu stranu zapnes FN, joines hru o 3 minuty mas schopny loot na nejaku action so superfluent 100++fps krasnym pingom, zanedbatelnym input lagom (battlenonsense teraz robil netcode analysis pre posledny patch FN a delay medzi tvojim vystrelom a casom kedy enemy dostane damage je v priemere 40ms co je CS:GO range, na druhu stranu u PUBG si niekedy pockas aj pol sekundy, alebo sa ani nedockas hitu vobec :D).
A PUBG corp. miesto toho, aby sa inspirovali tak zaluju epic games - tvorcu FN (a zaroven vlastnik enginu pre FN aj PUBG) takze nielen ze sa chovaju jak posledni vandraci este si rozkokotia vztahy s firmou, ktora je pri dalsom bezproblemovom vyvoji PUBG velky hrac.
marek788
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa marek788 »

Trosku odbocim od temy, mate niekto skusenosti s hranim tejto hry na joysticku? Niesom ani som nikdy nebol nejaky velky hrac, aj ked som hral nieco podobne tak vzdy na PC, teda klavesnica a mys. Mam teraz xbox a tato hra ma celkom chytila, no som v tom uplne mizerny. Strasne tazko sa mi mieri a zabija. Neviem, ci len ja som lavy, alebo joystick velmi nie je vhodny na taketo hry. Da sa to nejak natrenovat aj s joystickom? Myslim, ze s myskou by mi to slo ovela lepsie.
icefiresr
Addict
Addict

Myslim, ze na Xbox vies dokupit mysku a klavesnicu, ci?
marek788
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa marek788 »

Ano, ale potrebujes specialnu redukciu, ktora sa bude tvarit ako pripojeny joystick, hoci na druhej strane mas mys.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Kupil som pubg na xbox one s ze to zahram. Hral som 10 minut. Ovladanie otras. Odvtedy hravam na mobile a pravdepodobne zozeniem daky hracsky book.
Myke
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Myke »

Na starom xboxe to bolo umenie trafit nieco na joysticku, hlavne koli tomu fps. Ako vyslo Xbox one x, tak to fps sa drzi pekne, a taktiez sa aj lepsie mieri, stym joystickom je to len o zvyku. Hlavne si treba trosku poupravovat sensitivitu.
Co sa tyka mouse + keyboard na Xbox One, pokial viem, je to zakazane v Pubg.
Doposial bolo treba dokupit taky box aby to fungovalo, teraz uz staci zapojit mouse & keyboard do Xka, a hry ktore to podporuju, idu bez problemov. Zatial ich ale vela nieje.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ak to este niekto z vas hrava, cely cas som hry hraval, nemal som problem dostavat sa bezne do poslednych 10, par krat som vyhral cele kolo, no teraz po zmenach v grafike a optimalizacii si ani neskrtnem, je to normalne ? pretoze zas ako uplna lama s necitim, ano som vikendovy hrac nie pravidelny, no mne to normalne pride, ze vela krat dostanem taky kill ktory ani nieje normalne bez cheatu mozny, sam pritom mam problem prezit do prvej 50, diky za pripadne postrehy
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Nie, nebadam zmenu. Padam ako hruska rovnako stale :D Co hras, FPP ci TPP?
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Mozno si len nepostrehol zmeny v zbraniach...Hlavne 5.56 AR boli nerfnute a SMG naopak buffnute...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

A hlavne bol reset sezony takze vsetci - aj elita - mozu byt stale v nizkom brackete.
Ale pocitil som to tiez - skor som to pripisoval ale tomu ze som to dlho nehral a PUBG je pomerne narocna hra.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Hegy - neodoslal si skusit znovu? Tie hlavne neduhy co si davnejsie riesil sa moc neporiesili a su to skor vlastnosti hry :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

no nic, asi budem musiet naozaj zacat hrat castejsie pretoze ta hra ma vzdy bavila, no pri systeme permanent smrti ma to nebavi :D, inak teraz je na humble bundle super deal, arma 3, dayz + dalsie super hry dokopy za 26 ecok :)
Napísať odpoveď