Second Hand

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
TK1991
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Second Hand

Príspevok od používateľa TK1991 »

Zdravim, akoze odkial vsetky tie sekace beru tie veci lebo neviem si predstavit ze vsetko alebo vacsina veci niekto nosil a potom predal. Osobne mepoznam nikoho kto predava svoje obnosene veci. Este si viem predstavit detske veci z ktorych dieta rychlo vyrastie. Takze nie su to vacsinou nahodou vaci vyradene z predaja?
Tie veci v sekacoch vyzeraju ako nove cize ako viete ze tie veci ktore si kupite niekde v eshope niesu tiez zo sekaca? Myslim ze to kludne moze tak byt.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Jedna znama mala secondhand a chodila to brat do Talianska. Neviem kde to tam brala, mozno aj poskodeny tovar ci dvojkova kvalita. Inak obcas vidim na FB, ze dake baby predavaju nepotrebne veci. Ja tie moje hadzem do kontajnera co ma daka nadacia mesta pre bezdomovcov.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

No a prave z tych kontajnerov (humana) su tie veci. Ved aj ich sloganom je "people to people". Aj ked mozno k nam nejdu veci od nas ale zo zapadnych kontajnerov, a tie nase zase na vychod. Samozrejme vytriedia, co sa da pouzit, a co je derave, osuchane, znicene, tak zahodia. Ze tam ludia vyhadzuju aj uplne dobre veci, je pochopitelne a moze to mat mnoho dovodov. Napriklad niekto pribral a uz sa do nich nezmesti, iny zomrel a ostalo po nom kopa oblecenia, ale vacsinou asi ludia upratuju v satnikoch, lebo sa im to tam uz nezmesti a potrebuju uvolnit miesto pre nove veci, ktore o par rokov zase vyhodia a tak dalej :D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ja nepisem o ziadnej Humane, tak si nedomyslaj. Napisal som, ze kontajner je z nadacie mesta. Humana je tym znama, bolo o nej niekolko clankov na internete, aj v televizii. Len tolko pre vysvetlenie z mojej strany.
Napísať odpoveď