Huawei P20 Pro
Huawei P20 Pro
Zdravím, máte tu niekto tento mobil? Ak áno, mám na vás otázku. Používate niekto namiesto klasických softwarovych tlačidiel len to jedno hlavne tlačidlo s funkciou odtlačkom prsta (stlačenie-krok späť, po držanie-vrátenie sa na menu a swap do strany-multitasking. Kto by nevedel o čo ide)? Mohlo by to mať vplyv na rýchlejšie vybijanie mobilu?
Tak isto ma ešte zaujíma, či nemá niekto skúsenosti s prerobenim mobilu na dual sim. Mobil ma podporu dual sim, no mám ho od Orange, a funguje len s jednou kartou. Tá druhá časť šuflička je zaslepena. A je tam tuším aj iný firmaware, aby to fungovalo len s jednou sim.
Tak isto ma ešte zaujíma, či nemá niekto skúsenosti s prerobenim mobilu na dual sim. Mobil ma podporu dual sim, no mám ho od Orange, a funguje len s jednou kartou. Tá druhá časť šuflička je zaslepena. A je tam tuším aj iný firmaware, aby to fungovalo len s jednou sim.
Re: Huawei P20 Pro
Choď ho reklamovať, že ti nefunguje na dve sim, keď to je dual sim.
Tak samozrejme v popise Orangu nepíše, že je dual sim. Takže by to neprešlo. Všimol som si to až doma, keď som tam chcel strčiť 2 karty. Čo som čítal fóra, tak ten istý problém je aj v Taliansku či Španielsku.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
prv napis presne aky model mas 
CLT-L09. A ked som pochopil správne čo sa píše na zahraničných fórach, tak stačí len dokúpiť šuflik na 2 sim a dať tam správnu verziu softwaru. Ale keď sa mýlim, opravte ma.
-
Arkaz
Addict
no musis nahrat druhy fw z ctl-l29 a kupit druhy sim tray. pozri tu pre info
http://www.funkyhuawei.club
http://www.funkyhuawei.club
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ináč nedávno sa niekde písalo, že všetci naši operátori už budú predávať dual sim verzie. Ešte to nie je aktuálne?
-
cORP.
Addict
ahoj, ano pokial ho mas z Orange tak je to single sim verzia, mozno prepalit software a kupit napr. z ebay suflik ti moze pomoct no nemusi to tak byt, niektore modely su len takto zmenene no niektore su zmenene aj na hw urovni, a ano v Orange bude coskoro dual sim telefon, no bude to skoro huawei, konkretizovat zatial nebudem, su aj ine modely ktore pridu pocas leta no tie konkretizovat nemozem 
-
Arkaz
Addict
skoro huawei cize honor?
alebo ze by orange zaradil do ponuky xiaomi? Btw pracujes niekde v orange ,,vyssie" ked mas taketo info? 
-
cORP.
Addict
to tu nebudem konkretizovat, no uvidis, rataj niekedy zaciatkom jula, je to celkom realne
pomer cena/vykon bude top, myslim, teda ocakvam, ze ludia uvitaju dany model