Premenované priečinky a súbory
Re: Premenované priečinky a súbory
Kolko amater foti do RAW? Minimum, pretoze fotia do JPEG na automatike. Takze tolko, zbytocne sa navazas kvoli RAW/JPEG.
pre mna je najdolezitejsia vyhoda to, ze sa mi fotky z telefonu automaticky zalohuju na cloud a nemusim riesit ziadne manualne zalohy. Modlit sa aby externy disk naskocil nepotrebujem alebo aby sa mi nerozjebkal filesystem ako tomuto chudakovi ... na spolahlivejsie riesenie zas uz potrebujes troska tech skill nez len rozbalit disk a zastrcit usb do pc.
mam zopar znamych, ktori takto prisli o fotky za xy rokov, dakujem, neprosim.
a vobec to nie je o rychlom internete, ako aacid spominal, uploaduje sa vacsinou uz len lambda, a nikto ti to nekaze stahovat cele do pocitaca, ak si chces pozriet nejake obdobie/akciu staci ti dokonca prehliadac -> chromecast -> a je to rovno na telke.
zatracovat cloud kvoli 3 pivam mesacne,, zvlastne.
//
ofc, delta.. a 69/12 = 5.75 eura/mesiac (onedrive) .. aby bolo jasno teda. kedze pre niekoho je cena piva 58 centov, pre niekoho ineho 2 eura (ipa v meste)
mam zopar znamych, ktori takto prisli o fotky za xy rokov, dakujem, neprosim.
a vobec to nie je o rychlom internete, ako aacid spominal, uploaduje sa vacsinou uz len lambda, a nikto ti to nekaze stahovat cele do pocitaca, ak si chces pozriet nejake obdobie/akciu staci ti dokonca prehliadac -> chromecast -> a je to rovno na telke.
zatracovat cloud kvoli 3 pivam mesacne,, zvlastne.
//
namiesto lambda si nemyslel delta?
ale nepodporujú to všetky cloudy
sharky: mainstream cloudy sú za 10 pív mesačne (1TB), jedine pCloud máš 2TB za 8 pív
sharky: mainstream cloudy sú za 10 pív mesačne (1TB), jedine pCloud máš 2TB za 8 pív
Ked pivo=euro, tak to je riadne drahe, ako som pisal vyssie, bola to docasna akcia, ale predsa, podobne ponuky musia existovat.
"1TB, $9.49 /1 year" - 1TB €8.29 / 1year, takze za 8 piv ROCNE 1TB?
Ak by to niekoho zaujimalo, je to asuswebstorage, zostava 1 den, zrejme to posuvaju priebezne. Odkaz na PM ak by mal niekto zaujem. Mozno su tam rozne haciky a pod., nevyznam sa v tom, ale je to napisane celkom jasne a pride mi to 10x lacnejsie.
"1TB, $9.49 /1 year" - 1TB €8.29 / 1year, takze za 8 piv ROCNE 1TB?
Ak by to niekoho zaujimalo, je to asuswebstorage, zostava 1 den, zrejme to posuvaju priebezne. Odkaz na PM ak by mal niekto zaujem. Mozno su tam rozne haciky a pod., nevyznam sa v tom, ale je to napisane celkom jasne a pride mi to 10x lacnejsie.
asi zalezi ake piva pijete. pre mna tych 5 eur su 2 piva mesacne