Škoda Fabia - predné svetlomety
Škoda Fabia - predné svetlomety
Škoda Fabia 2012 - na pravom prednom svetlomete akoby vynechávala časť ktorá by myslím mala byť osvetlená (viď. foto). Nedávno boli menené žiarovky (H7) + nastavená výška svetiel, t.j. v žiadnej z týchto vecí chyba nebude. Má niekto podobnú skúsenosť prip. nápady v čom by mohol byť problém? Najviac to vnímam pri odbočovaní doprava, kde mi to osvetlenie chýba.
Re: Škoda Fabia - predné svetlomety
Co parabola, nie je uz odlupnuta reflexna vrstva?
naprav si v tom pravom svetle ziarovku 
pravy kuzel by mal byt praveze dlhsi ako lavy nie?
Áno, mal. Ako ti mohli nastaviť výšku, keď ti svetlo na polovicu nesvieti? Tiež si myslím, že máš zle založenú žiarovku, skús ju vybrať aj pozrieť, či nie je poškodená. Prípadne sem hoď fotku pravého svetla.
este ma napada jedna vec okrem tej zle zalozenej ziarovky. moze byt vytiahnuty motocek natavovania vysky svetiel z paraboly...
Máš svetlá s parabolou alebo s projektorom (šošovkou)?
Ak sa nemylim tak tam su sosovky (presne toto: https://www.skoda-diely.sk/nahradny-die ... 18421.html). Ziarovky su tam uplne nove a vyska svetiel je nastavena spravne - ta pokial viem sa nastavuje na kratku vzdialenost, toto miesto ktore nie je osvetlene sa objavuje az pri tom sirsom zabere.
Pripajam foto svetiel spredu
Pripajam foto svetiel spredu
mne tam vychadzaju len tie dve moznosti.. bud zle zalozena ziarovka, alebo vycvaknuty motorcek nastavovania vysky svetiel... oboje sa daju laicky overit 
Tento problem bol uz skor ked tam boli povodne ziarovky, ked sa vymenili tak je to tam znova a su zalozene spravne. Kontroloval som aj vysku nastavenia svetiel a normalne to funguje na oboch stranach - ten "tien" tam zostava aj ked sa zmeni vyska. Rozmyslam teda ci to nemoze byt sposobene nejako tym ze napr. z vnutornej strany sosovky je nieco co tieni svetlu..