Aký seriál začať pozerať

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Aký seriál začať pozerať

Príspevok od používateľa Hensym »

Fúha, tak to ma dosť sklamalo. Prvá sa ti páčila? Či už nemali čo ponúknuť.

Ja stále čakám na titulky lebo frajerke anglické nestačia, a nechce sa mi veriť že za 3 dni nie sú vonku ani na prvú časť, a na titulky.com nie sú ani len v rozpracovaných.
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

https://www.edna.cz/13-reasons-why/titulky/?season=2

Prvý a druhá epizóda sú preložené :)

Kamarát mi vravel, že to bolo dobré a konec parádny a čaká na 3 sériu. Osobne k tomu moc času zatiaľ nemám.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

mirak2 napísal:13 Reasons Why
oh my God, toto som pozrel za dva vecery, tak emocionalne rozmrdany som zo serialu uz davno, davno nebol. tu a tam bol sice nejaky filmovy nezmysel, ale celkova myslienka, "story telling" (neviem tomuto spravny slovensky ekvivalent), soundtrack, atmosfera... to vsetko robi z tohto serialu vysoky nadpriemer. silno odporucam nepozerat to sam a nepozerat to v zlom emocionalnom rozpolozeni.
mirak2 napísal:
Spoiler
ukoncili to tak, aby to malo otvoreny koniec, co mi v podstate nijak extra nevadi. ani Alex nebol dorieseny a ani to co sa stane s Brycom alebo Justinom. jedine v co dufam je, ze neurobia druhu seriu. teens nepotrebuju zase za kazdu cenu mat kazdu dejovu liniu az pod nos vysvetlenu a doriesenu. scena vo vani bol brutal. hlavny rozdiel oproti knihe je, ze v knihe pojedla tabletky a prezila. a Clay vsetky kazety pocuval naraz v jeden vecer. ta zmena, ze to pocuval postupne a aj konfrontoval ludi sa mi dost pacila.
toto bolo moje vyjadrenie k prvej serii. druha seria je uplne zbytocna, vela veci potiahnutych do absurdna, len aby to vyznelo drsnejsie a temnejsie.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

https://www.csfd.cz/film/487514-ucitel/prehled/

Vraj niečo na štýl českej Pustiny, tentokrát poľská produkcia. Hodnotenie je vysoké, som zvedavý. Pozerali ste to niekto?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

hughito napísal:Ako snáď sa to ešte rozbehne, ale tie prvé diely fakt nuda. A chýba mi tam Tóno. Stále dúfam, že sa ešte vynorí...
Spoiler
... a jeho smrť v poslednom dieli prvej sérii sa ukáže len ako zabitie vyrobeného "robota."
Tak pointa podľa mňa je skôr v implantovani vedomia reálnych ľudí do androidov aka dosiahnuť nesmrteľnosť.

Inak ja naopak, prvá séria potenciál a druha séria prvé 4 časti doslova epic.
hughito
Redeemer
Redeemer

Jbmnto, včera som pozeral piaty diel... šoguni, ninjovia... to fakt? Otrasná vata. Čím ďalej tým väčšia nuda.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

hughito napísal:Jbmnto, včera som pozeral piaty diel... šoguni, ninjovia... to fakt? Otrasná vata. Čím ďalej tým väčšia nuda.
Piaty súhlasím. Čistá vata a nuda. Šiesty to napravil.

Dopozeral som konečne Peaky Blinders. To čo predviedli v spoločnej scéne Tom Hardy a Adrien Brody a vôbec v celej 4. sérii je pre mňa osobne vrcholom seriáloveho výkonu hercov. Také charakterové hranie sa len tak nevidí.

Klobúk dole. By the order of the Peaky fucking Blinders.
hughito
Redeemer
Redeemer

PB boli kvalitka, bavila ma odborárska a komunistická linka, ale najmä Brody bol brutálny.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak predpokladám, že v ohlásenej 5. Sérii seriálu si prídeš na svoje. Akože chuťovka títo hoši birminghamsky. Zo začiatku taka bežná gangsterka, ale len čo zanechali linku s Grace a policajným pridelencom, absolútna topka. Už Tom Hardy bol skvelý, ale Brody to bol čistý orgazmus z hereckého výkonu. A ich spoločný dialóg... Pekne dlhý navyše... Waaa :D
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

The Terror - to bola nuda, poriadne som sa s tým vytrápil. Dokopy sa tam nič zaujímavé nedialo. A ten mutant bol hrozný.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Terror bol po prvých 2 dieloch vraj shit, písali v každej recke.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Terror mal podla mojho skromneho nazoru dobry zaver. A neprekazalo mi, ako bol cely serial urobeny. Nic ine som ani od toho pribehu inspirovaneho skutocnostou necakal. Bol by to solidny horor aj bez zvieratka.
hughito
Redeemer
Redeemer

Čítal som komentáre na csfd, celkom dosť kritické, ale hodnotenie bolo vo vzťahu k nim nepomerné, teda nie až tak zlé. Téma ma zaujala, chcel som tom dať šancu, ale stále váham.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja som sice zatial videl len 7 dielov, ale serial sa mi paci. neni to nic ohurujuce ale ani to neuraza a kedze mam velmi rad pribehy o preziti a severny (ale viac juzny) pol, tak mi to dost sadlo.

ale myslim si ze by bolo lepsie si precitat knihu. celkovo mi cely ten pribeh pride viac vhodny na citanie ako na serial.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Pozrel som 2 diely zatiaľ... A je to nuda. Žiadny strach o prežitie tam nevidím. Jako keby boli všetci na výlete.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

tak videl si prve 2 diely. treba si uvedomit ze sa jednalo vsetko o skusenych prieskumnikov a moreplavcov ktori isli dobrovolne na vypravu ktora mala trvat potencionalne niekolko rokov... jasne ze zo zaciatku nikto ziadny strach nemal, lebo zo zaciatku sa nedialo nic neobycajne.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

hlavne ide o to, ze zamrznutie lodi do ladu a preckanie tam do "leta" bol v tej dobe standardny postup. preto mali dost zasob, aby tak zvladli nie len jednu, ale aj viac zim. rovnako boli Inuiti ku Europanom ustretovi, preto v najhorsom pripade mohli spoliehat na nich...
preto naozaj nie je v prvych dvoch episodach dovod zobrazovat strach o prezitie, lebo vsetko islo na 95% podla planov.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

Terror -skvely namet.tesil som sa najma po tom co som cital Scottov dennik o vyprave na pol.Ale zial sklamanie.Takto to dopada ked sa dobry namet dostane k zlemu reziserovi a nedokaze z neho vytazit.velka skoda.
Westworld druha seria podobne, take tapanie bez zmyslu
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Godless - prvé 4 časti boli nudné, ale potom to už pomocou flashbackov začalo dávať zmysel. Ale chýbala tomu nejaká zápletka lebo vyvrcholenie (ak nejaké bolo) nedávalo zmysel.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb napísal:hlavne ide o to, ze zamrznutie lodi do ladu a preckanie tam do "leta" bol v tej dobe standardny postup. preto mali dost zasob, aby tak zvladli nie len jednu, ale aj viac zim. rovnako boli Inuiti ku Europanom ustretovi, preto v najhorsom pripade mohli spoliehat na nich...
preto naozaj nie je v prvych dvoch episodach dovod zobrazovat strach o prezitie, lebo vsetko islo na 95% podla planov.
Ok, som tesne pred koncom a stále je to nudná blbosť. Ako tu niekto spomínal, slabý režisér alebo čo. Ze témy sa dalo vytrieskat oveľa viac.
A celá tá príšera je strašna blbosť.
Napísať odpoveď