Kvalitné autoservisy
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kvalitné autoservisy
Grim: Kde sa co cenzuruje, v tejto teme ci na fore??? Bol zmazany prispevok ci tema o dakej kritike???
-
Grim
Darca
Nie, že ľudia sami dobrovoľne svoje príspevky cenzurujú. - ako icefire
-
yoggy
Tak skor nech prebrat zodpovednost, ze ked tu zverejni meno a niekto bude mat zlu skusenost, tak... Kedze sa tu nebavime o sume 10 euro, ale stovkach az tisice...
Čo to je za blbosť, ak tu niekto odporučí nejaký servis, tak ten servis zodpovedá za kvalitu svojej práce a nie nejaký hojko user 
-
Grim
Darca
Hľadám spoľahlivý servis v okolí TT (Zavar, Križovany, Brestovany). Máte nejaké skúsenosti? Prípadne priamo v TT.
-
kukiak
Addict
Ako je to s tym vlastnym olejom v autorizaku ? Budu na mna pozerat jak na debila ci je to fakt normalne?
Skodovka si vraj vypyta za liter tolko, zaco je cela bandaska.. Ako nie som nejaky totalny setric, ale naco zbytocne vyhadzovat peniaze.
Je to normalne, aj ked to nechce robit, vyhovaraju sa na zaruku, pancovany olej a kopa teci okolo. Ak tak, daj vymenit inde.
-
kukiak
Addict
Nic pojdem s tym do servisu doma - mimo BA, kde by boli na takychto ludi byt zvyknuty
a ked nezoberu, tak nic no, zaplatim. Do autorizaku asi ist musim ist, ak chcem aby mi po 2rocnej platila aj predlzena + mobilita.
Niekde vraj na teba pozerajú ako na puka, niekde to odmietajú, niekde to bez komentárov akceptujú. Aj ja som zvedavý, čo mi povedia v mojom servise, ešte som sa na to tiež nepýtal.
Prvú výmenu som si zatiaľ spravil teraz nedávno v domácich podmienkach v polovici predpísaného servisného intervalu. Výmena ma vyšla na 40€ (olej + filter + šrúba + poštovné). Uvidíme o rok, keď pôjdem na prvú bežnú prehliadku a oficiálne prvú výmenu oleja, tú určite nechám spraviť v autorizáku..

Prvú výmenu som si zatiaľ spravil teraz nedávno v domácich podmienkach v polovici predpísaného servisného intervalu. Výmena ma vyšla na 40€ (olej + filter + šrúba + poštovné). Uvidíme o rok, keď pôjdem na prvú bežnú prehliadku a oficiálne prvú výmenu oleja, tú určite nechám spraviť v autorizáku..
-
kukiak
Addict
Tak mam za prehliadkou pri 30000.. auto lamac v BA, bez pindania vlastny olej (motul) a cena krasnych 51€.
-
Soviet
Darca
Zdravim chlopi,
Nema niekto skusenosti s opravou a lakovanim v BA a okoli (autoklampiar ak sa nemylim) ? Pripadne okololie ZA za rozumny peniaz?
Vcera ma jedna velmi "sikovna" slecna, ktora si ma nevsimla v spataku ked sa zaradovala, vytlacila na zvodidla. Prava strana dostala taky fajny skrabanec, niekde jemne, niekde horsie a rad by som to dal cim skor dokopy. Akekolvek rady diki
Nechcem do toho nasolit kvantum penazi. Jedine take co som nasiel doteraz je http://luckery.sk/ , kde sa prinajhorsom v pondelok pojdem zastavit, ale cim viac moznosti tym lepsie.
//autoeditácia príspevku (18 Máj 2018, 12:11)
Taaak nakoniec ak by niekto hladal v BA sikovneho klampiara ^, tak vysoko odporucam:
Ján Meszároš autoklampiar
Konopná 9 82105 Bratislava-Ružinov
https://www.finstat.sk/11652942
Perfektne odvedena praca a chlap sa fakt vyzna, rozumna cena a stoji si za slovom
Nema niekto skusenosti s opravou a lakovanim v BA a okoli (autoklampiar ak sa nemylim) ? Pripadne okololie ZA za rozumny peniaz?
Vcera ma jedna velmi "sikovna" slecna, ktora si ma nevsimla v spataku ked sa zaradovala, vytlacila na zvodidla. Prava strana dostala taky fajny skrabanec, niekde jemne, niekde horsie a rad by som to dal cim skor dokopy. Akekolvek rady diki
Nechcem do toho nasolit kvantum penazi. Jedine take co som nasiel doteraz je http://luckery.sk/ , kde sa prinajhorsom v pondelok pojdem zastavit, ale cim viac moznosti tym lepsie.
//autoeditácia príspevku (18 Máj 2018, 12:11)
Taaak nakoniec ak by niekto hladal v BA sikovneho klampiara ^, tak vysoko odporucam:
Ján Meszároš autoklampiar
Konopná 9 82105 Bratislava-Ružinov
https://www.finstat.sk/11652942
Perfektne odvedena praca a chlap sa fakt vyzna, rozumna cena a stoji si za slovom
-
Shamway
Professional
Nejaky tip, kde si nechat naplnit klimu v KE? Idealne na pockanie
Asteel na Popradskej.
Treba mysliet na to, ze od roku 2018 sa vyrazne zvysila cena chladiva a navyse sa to cele eviduje pre Ministerstvo zivotneho prostredia. To ked este pred rokom naplnili celu klimu s 550g chladiva za 40 eur, tak dnes treba pocitat so sumou aj 100 eur.
-
tacosi
Moderátor
Mal by som tiez jeden dotaz. Co v pripade,ak staci doplnit cca 50-100g? Bezna prax je,ze si zaplatis plnu palku napriek tomu,ze Ti odsaju napriklad 500g a znova naplnia 600g. Takze platis namiesto za 100g,, 600g. Inak Astell v Ke je drahy.
Nie. Chladivo sa cele odsaje, doplni kolko treba + prida sa olej. Spravi sa tlakova skuska a potom sa plny objem vrati. Plati sa nejaky ten zaklady poplatok a to co doplnia. Ja som daval teraz cez tyzden doplnat, nejakych 150g chladiva a platil som 30 eur.
-
kukiak
Addict
Pri vymene oleja som reklamoval klepavy zvuk kov o kov zadnej sedacky, pri kazdej nerovnosti. Auto mali dva dni. Cely dnesny den vraj riesili tu sedacku, tu je vysledok
..Klepe dalej.. Autorizak.
-
hojko
Site Admin
Vidis, aspon sa s tym trapili a snazili sa najst problem. Aj ked problem bude asi v tom cvoku, co sa prichyti o tento kus. Mohli tam skusit dat trosku silikonu, nech sa to prilepi po nacvaknuti.
Ahojte, potrebujeme vymeniť brzdovú kvapalinu na MB W163. Poradíte nejaký normálny a slušný servis v okolí - Štúrovo, Nové Zámky, Nitra?
-
hojko
Site Admin
Brzdovu kvapalinu ti spravia hocikde v garazi. Jeden uvolnuje ventil, ty sliapes na brzdovy pedal a postupne ti dolieva. Zacina sa od najvzdialenejsieho kolesa, vacsinou to byva prave zadne koleso (zalezi kde je nadobka na kvapalinu).