Ahojte, v Search Console mi ukazuje toto je to zle? Nejako pozadu to je. Indexovat, indexuje stranky...Neviete preco to mohlo nastat, zastavit? Oni maju chybu? Nerozumiem toľko dní...
Ešte robots.txt bola zobrazená 23.5.2018 chyby neukazuje žiadne V nástroji na testovanie robots.txt
Google bot
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Google bot
A z coho vychadza ten bot, nevychadza z XML/sitemap a sleduje len zmeny na webe???
-
Mickeymouse777
Medium Expert
Doteraz to prehľadávalo, teda do 23.5...Potom zrazu to neukazuje tu je screen.
-
jorg22
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nechapem preco sa hambis za svoju stranke.
Ale Google Search konzola ma na to velmi jednoduche riesenie. Proste si daj nacitat stranku ako Google bot.
Vola sa to tusim "Fetch as Google".
Uvidis co ti to vrati a ci sa dokaze google dostat na tvoju stranke.
Jeden z castych problemov byva Fail2Ban program, ktory nespravne banuje google botov. Takze na to by som sa pozrel ako prve ak mas vlastny server.
Ale Google Search konzola ma na to velmi jednoduche riesenie. Proste si daj nacitat stranku ako Google bot.
Vola sa to tusim "Fetch as Google".
Uvidis co ti to vrati a ci sa dokaze google dostat na tvoju stranke.
Jeden z castych problemov byva Fail2Ban program, ktory nespravne banuje google botov. Takze na to by som sa pozrel ako prve ak mas vlastny server.
-
Mickeymouse777
Medium Expert
Nemal vlastný server, stranku nedávam zo súkromných dôvodov. Prečo indexuje stránky? Nechápem je nejaká podpora kde to zistiť pisal som im A zatiaľ nič v sc.