Kúpa TV
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kúpa TV
Vedel by mi niekto poradit daku tv 70-75 okolo 2000€ ? mozno aj cena bez dph v alze. Dakujem.
-
Ryan Giggs
VIP
Jednoznacne Hisense H70NU9700. Bez dph sa vojdes do limitu.
-
Arkaz
Addict
Vies mi aj prosim napisat preco prave ten? videl.som tam.aj rozne samsungy sonicka lg a ine. mam v tom dost chaos. co je teda na tomto konkretne tak specialne ze prave ten? Dakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Pretože všetky Sonyčka, Samsungy... v tejto cene su sice vo väčšej uhlopriečke, ale su to o triedu horšie TV. Ten Hisense je špičkovy model, na urovni špičkovych modelov Sony, Samsungu... A tie su v 75" podstatne, podstatne drahšie. Plus na Hisense je štandardne 3 roky zaruka.
Od LCD LG ruky preč, to je mizeria.
Od LCD LG ruky preč, to je mizeria.
Zdravím, chcel by som si nechať poradiť pri kúpe TV, moje požiadavky sú 55" a nízka cena cca 600€, nepotrebujem žiadne extra funkcie a vzdialenosť od TV bude 2,5-3m (takže nepotrebujem ani 4k ale v dnešnej dobe nájsť fhd tv je už problém).. ak mi viete poradiť niečo s kvalitnejším panelom a hlavne plynulejším obrazom budem vďačný (viem že za málo peňazí málo muziky). Vopred ďakujem.
-
Ryan Giggs
VIP
Vo FHD je este Samsung UE55M5502/5602/5572/5672. Zaroven je to obrazovo asi najlepsi TV v tejto cene a uhlopriecke.
Chcem sa opýtať je nejaký značný rozdiel medzi tými hore uvedenými televízormi? V popisoch vyzerajú rovnako. A ešte našiel som tento 55" Samsung UE55M6372 v datarte je za dobrú cenu teraz, tak či má rovnako dobrý obraz ako hore uvedená 5tkova rada alebo radšej ho nebrať.
-
Ryan Giggs
VIP
Rozdiel medzi 55x2 a 56x2 je vo farbe, modely so 7-kou maju naviac satelitny tuner.
M6372 je zahnuty.
M6372 je zahnuty.
Takže obraz je rovnako kvalitný ano? možem v pohode zobrať ten zahnuty bez obav ze 5-kova rada by mala lepsi obraz?
-
Ryan Giggs
VIP
Ak ti nevadi to zahnutie, tak je to ok.
-
PhYs0c
King
Ryan čo hovoríš na philips 65pus6162? Ten ako jediný pod 1000€ má frekvenciu 100hz. Prípadne aký by si odporučil okolo 1000 s 65 uhlopriečkou. Vraj ten soft je nepoužiteľný v tom philipse.
-
Ryan Giggs
VIP
Ten Philips nema 100 Hz.
Za 2 stovky nad 1000€ je TCL U65S9906. To je highendovy TV (100 Hz, real 10 bit, quantum dot, vysoky jas u HDR, FALD...), ktoremu obrazovo konkuruju modely od inych vyrobcov za 2-nasobnu cenu. Na alze este je. Je sice zahnuty, co vela ludi nemusi, ale to zahnutie je podstatne miernejsie ako u konkurencie.
Tak ak tie 2 stovky nie su problem, rozhodne by som priplatil. Stoji to za kazdy halier.
Za 2 stovky nad 1000€ je TCL U65S9906. To je highendovy TV (100 Hz, real 10 bit, quantum dot, vysoky jas u HDR, FALD...), ktoremu obrazovo konkuruju modely od inych vyrobcov za 2-nasobnu cenu. Na alze este je. Je sice zahnuty, co vela ludi nemusi, ale to zahnutie je podstatne miernejsie ako u konkurencie.
Tak ak tie 2 stovky nie su problem, rozhodne by som priplatil. Stoji to za kazdy halier.
Ahojte, hľadám telku okolo 1000e. Chcem čo najlepšiu kvalitu obrazu a nepotrebujem 4K...môžem zobrať oled LG? toto konkrétne LG 55EG9A7V
-
Ryan Giggs
VIP
Do 1000€ lepsie nevymyslis.
Super diky, toto som chcel počuť 
-
nejakymarko
Addict
Ryan, mal by som na teba otázočku.
Plánujeme do ateliéru nejakú TV na prezentácie a podobne (občasné sledovanie TV, ale veľmi príležitostne)
Oslovila nás tá Hisense H70NU9700 a otázka je, či vieme nejako inteligentne (najlepšie bezdrôtovo) poriešiť pripojenie notebooku, (ako druhý monitor) a pripojenie k NAS serveru, ktorý máme v ateliéri, kde by sme si vedeli prezerať vizualizácie, pdf súbory a podobne.
A v neposlednom rade, či je na takéto využitie vhodný tento TV (ide nám o veľkosť uhlopriečky)
Ďakujem pekne
Plánujeme do ateliéru nejakú TV na prezentácie a podobne (občasné sledovanie TV, ale veľmi príležitostne)
Oslovila nás tá Hisense H70NU9700 a otázka je, či vieme nejako inteligentne (najlepšie bezdrôtovo) poriešiť pripojenie notebooku, (ako druhý monitor) a pripojenie k NAS serveru, ktorý máme v ateliéri, kde by sme si vedeli prezerať vizualizácie, pdf súbory a podobne.
A v neposlednom rade, či je na takéto využitie vhodný tento TV (ide nám o veľkosť uhlopriečky)
Ďakujem pekne
-
Ryan Giggs
VIP
Dnes maju všetky Smart TV nejaku formu Screen Mirroringu. Takže zrkadlenie z väčšiny zariadeni nie je problem.
Paradoxne ale najvyberavejši na zrkadlenie je Windows, tomu niektore TV nemusia voňať. Takže tam je to niekedy na dlhe lakte. U Hisensu ti ale nepoviem, androidy tam ale funguju v pohode.
DLNA je štandard, tak nejake zobrazovanie videi, foto atd. je normalka.
Čo sa toho NU9700 tyka, obrazovo je to špička, na toto použitie možno až zbytočnosť. Na toto by dobre poslužil aj Samsung UE75MU6172, ktory je o dosť lacnejši. A väčši. Čo sa tej uhlopriečky tyka, zavisi samozrejme na sledovacej vzdialenosti.
Paradoxne ale najvyberavejši na zrkadlenie je Windows, tomu niektore TV nemusia voňať. Takže tam je to niekedy na dlhe lakte. U Hisensu ti ale nepoviem, androidy tam ale funguju v pohode.
DLNA je štandard, tak nejake zobrazovanie videi, foto atd. je normalka.
Čo sa toho NU9700 tyka, obrazovo je to špička, na toto použitie možno až zbytočnosť. Na toto by dobre poslužil aj Samsung UE75MU6172, ktory je o dosť lacnejši. A väčši. Čo sa tej uhlopriečky tyka, zavisi samozrejme na sledovacej vzdialenosti.
-
nejakymarko
Addict
Dakujem pekne Ryan, myslim, ze Samsung posluzi na nase ucely uplne v pohode. Nahodou v podobnej cene ako je samsung nejake porovnatelne kvalitne sony nenajdeme (cisto nejaka osobna sympatia k znacke)
Vdaka
Vdaka
-
Ryan Giggs
VIP
V podobnej cene nie. Za "dvojku" je 75XE8596. Je lepsi ako ten Samsung. Len uz potom sme zase u otazky ci nezobrat rovno ten Hisense, ktory ide este o dost dalej. Aj za cenu straty cm.