Nechuť do života
Re: Nechuť do života
zaver z jednej vety
ale pricina to moze byt. takze skor ako zaver je na rade otazka aky mas vztah s rodicmi a ci nemas pocit ze by ti negativne zasahovali do zivota.
s rodičmi nemám žiadny problém a určite nepôsobia na mňa negatívne
v tom pripade naozaj skus toho odbornika. inac urcite by ti casom prospelo osamostatnenie, aj pre zeny je viac pritazlivy chlap, ktory sa o seba dokaze postarat ako niekto, kto ich vodi do detskej. ale to je len taka rada pomimo a hlavne do buducnosti. teraz sa hlavne zameraj na to aby si bol v poriadku.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
To, že nepôsobia negatívne neznamená, že pôsobia pozitívne.
Chce to zmenu.
Čo kamoši ? Máš sa s nimi o čom baviť ? Alebo čo tých kamošov robí kamošmi ?
Chce to zmenu.
Čo kamoši ? Máš sa s nimi o čom baviť ? Alebo čo tých kamošov robí kamošmi ?
bývanie riešim ale ešte to chvíľu potrvá
s kamošmi je všetko v pohode, vždy sa je o čom baviť, tam problém nevidím
čo ich robí kamošmi? klasika ako u každého myslím, spoločné akcie, dovolenky, koníčky, ak mám problém vždy ma vypočujú, pomôžu mi (a to platí aj z mojej strany)
cca za týždeň idem k psychologičke, snáď mi pomôže
s kamošmi je všetko v pohode, vždy sa je o čom baviť, tam problém nevidím
čo ich robí kamošmi? klasika ako u každého myslím, spoločné akcie, dovolenky, koníčky, ak mám problém vždy ma vypočujú, pomôžu mi (a to platí aj z mojej strany)
cca za týždeň idem k psychologičke, snáď mi pomôže
Ideálne nejaká mladá sexuchtivá psychologička,ktorá by ti pomohla so psychikou a aj naštartovat chuť do sexu.Taký qwerty by ti nejaku tiez vedel zohnať
, ten rád o takých básni ( celé len na odlahčenie témy, neber to vážne
)
Snád to pomože daj vedieť jak pokračuješ
Snád to pomože daj vedieť jak pokračuješ
takže bol som u psychologičky, diagnóza - stredná forma depresie
dá sa to riešiť psychoterapiou alebo liekmi
dá sa to riešiť psychoterapiou alebo liekmi
-
qwerty-xyz
-
jorg22
Medium Professional
Pokial mas moznost liekom sa vyhni. Skus tu psychoterapiu.
Lieky bohuzial psychycke choroby neliecia iba ich utlmuju a dufa sa, ze sami zmiznu.
Ale zaroven z teba robia ineho cloveka ako v skutocnosti si. Budes proste 24/7 oblbnuty.
Samozrejme nestratis svoju vlastnu volu takze ak nieje ina moznost tak to skus a hocikedy s tym mozes seknut.
Problem byva ten, ze pri zaciatkoch uzivania takychto liekoch sa ti tvoj stav najprv zhorsi takze sa to neda skusat kratkodobo.
Lieky bohuzial psychycke choroby neliecia iba ich utlmuju a dufa sa, ze sami zmiznu.
Ale zaroven z teba robia ineho cloveka ako v skutocnosti si. Budes proste 24/7 oblbnuty.
Samozrejme nestratis svoju vlastnu volu takze ak nieje ina moznost tak to skus a hocikedy s tym mozes seknut.
Problem byva ten, ze pri zaciatkoch uzivania takychto liekoch sa ti tvoj stav najprv zhorsi takze sa to neda skusat kratkodobo.
no idem ešte minimálne na dve sedenia, ale je to dosť drahé (25€ hodina)
ambulancia nie je zazmluvnená zdravotnou poisťovňou, jasné mohol som ísť aj inam ale táto dr. je naozaj dobrá čo som čítal/počul
-
hojko
Site Admin
A ta doktorka, to je psycholog ci psychiater???
psychológ
-
hojko
Site Admin
A co ti ma pomoct sedenie u psychologa, ktory si ta vypocuje a porozprava sa s tebou??? Podla mna nic, ale skus, uvidis. Napokon aj tak skoncis u psychiatra, ten ti predpise lieky, ktore budes pravidelne uzivat a po nejakej dobe sa ukazes na kontrole a sam zhodnotis to, ze ci sa tvoj stav zlepsil alebo nie.
A pokial ti tu ludia ako jorg22 radia, ze sa mas vyhnut liekom, tak na to dokazem napisat len jedno a to, ze je to cisty debil, ktory sa s depresiou v zivote nestretol. A to co jorg22 pise su nehorazne kraviny, trebars veta "Problem byva ten, ze pri zaciatkoch uzivania takychto liekoch sa ti tvoj stav najprv zhorsi takze sa to neda skusat kratkodobo." je toho ukazkovy priklad, ze ani netusi o com pise.
A pokial ti tu ludia ako jorg22 radia, ze sa mas vyhnut liekom, tak na to dokazem napisat len jedno a to, ze je to cisty debil, ktory sa s depresiou v zivote nestretol. A to co jorg22 pise su nehorazne kraviny, trebars veta "Problem byva ten, ze pri zaciatkoch uzivania takychto liekoch sa ti tvoj stav najprv zhorsi takze sa to neda skusat kratkodobo." je toho ukazkovy priklad, ze ani netusi o com pise.
Antidepresíva ale presne tak fungujú. Prvé týždne sa stav depresie naozaj ešte zhorší vďaka liekom, až neskôr to začína "naberať" správny smer.
-
jorg22
Medium Professional
hojko: neprezivaj to tak moc. Niesi jediny, kto ma v okoli ludi s psychyckymi chorobami. Ja s tym vlastne skusenosti nemam ale mam okolo seba ludi, ktory ano. Moj prispevok je cisto zalozeny na mojich pocitoch a chapani toho co mi hovori clovek, ktory berie lieky na psychycke problemy uz dlhodobo.
obaja sa tu ukazujete. typek ma dane riesenie pre realny problem a jeden kyda na to, druhy na to..samozrejme psychoterapia nie je vobec zbytocna a casto krat pomaha. ak neuspeje, tak sa vyskusaju lieky. tu zas prichadzaju na rad blbe reci typu ako len stlstne a vsetko mu bude jedno. zasa len povrchny pohlad. ano, lieky maju vedlajsie ucinky, ale dlhodobo pomahaju a to je hlavne.
Skúšal si
? Neber to ako Joke
-
jorg22
Medium Professional
M142: Na to snad ani nemusim reagovat. Nabuduce prosim citat s pochopenim pred tym nez sa strapnis.
Merco_: Konecne nejake konstruktivne riesenie
Ale bohuzial tym, ze to je nelegalne tak nenajdes nikoho kto by ti vedel urcit davkovanie a sposob podavania. Aby to mohlo pomoct musi sa to brat v primeranych davkach a pod dozorm.
Vyskumov je na to spravenych dost ale bohuzial ludia, ktory o tom rozhoduju su dostatocne zabedneny na to aby robili nieco prosesne pre ludi.
Merco_: Konecne nejake konstruktivne riesenie
Ale bohuzial tym, ze to je nelegalne tak nenajdes nikoho kto by ti vedel urcit davkovanie a sposob podavania. Aby to mohlo pomoct musi sa to brat v primeranych davkach a pod dozorm.
Vyskumov je na to spravenych dost ale bohuzial ludia, ktory o tom rozhoduju su dostatocne zabedneny na to aby robili nieco prosesne pre ludi.