Nechuť do života

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Merco_
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Nechuť do života

Príspevok od používateľa Merco_ »

Ja hlavne nechápem, štát by na tom mohol neskutočne trhnúť, ale to už je offtopic.

Dávky ale aj konkrétny strain :) určite nie nejaký model čo spôsobuje paranoje :D Ale zas každý je iný, niekomu by to mohlo aj poškodiť. Stačí skúsiť a uvidí sa či to pomôže.
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

Nieje to take jednoduche. Ak to skusi nespravne tak mu to moze aj trvale uskodit.
Takze ak to chce risknut tak by si mal predtym nieco nastudovat.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

dolezita vec ktoru bohuzial treba v dnesnej dobe vyzdvihovat, radsej ver realnemu odbornikovi ako random ludom na internete.

isiel si za odbornikom, to je hlavne, teraz to uz nechaj na nom. tie sedenia su ozaj drahe (aj ked 25 eur za sedenie to je este dobra cena za psychologa) ale ver ze to stoji za to. nenechaj sa vystrasit recami ze psycholog ti aj tak nic nepomoze. praveze casto krat pomoze, pokial nemas hormonalne problemy (to by doktori asi objavili) tak je to cisto len v tvojej hlave a prave na to su psychologovia.
badwolf
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa badwolf »

Merco_ napísal:Skúšal si :smt033 ? Neber to ako Joke
skúšal, ale na mňa to veľmi neúčinkuje

takže začiatkom júla mám druhé sedenie a zistil som že júl/august Dr. nepracuje, takže môžem hľadať niekoho iného

//autoeditácia príspevku (30 Júl 2018, 8:35)
takže mám za sebou už pár sedení, našiel som aj nového psychológa u ktorého sa nič neplatí
nie som si istý či mi to pomáha, teda krátkodobo určite, vyrozprávam sa aj je mi trochu lepšie ale tak celkovo nevidím veľký rozdiel, proste sú dni kedy je to relatívne dobre, no mávam aj dni kedy zaspávam so zlami a zobúdzam sa ako by do nočnej mory :(
nikdy som nerozumel ľuďom čo spáchajú samovraždu, myslel som že je to proste zbabelosť, no teraz im trochu rozumiem, ten stav ktorý niekdy cítim sa nedá ani vyjadriť alebo pomenovať
nebudem klamať ale niekedy mám myšlienky ako to všetko ukončiť, toto už dávno nie je plnohodnotný život a nechcem takto ďalej fungovať, najhoršie je že trápim aj okolie, som viac na škodu ako na úžitok a nevidím cestu ako sa z toho dostať
kamoši sa mi snažia pomôcť, tiež sa so mnou o tom rozprávajú, chodíme do kina na výlety... no niekdy sa musím premáhať aby som išiel, oni tomu proste nerozumejú, nevedia aký je to pocit, berú to asi len tak že mám zlú náladu a pozitívne myslenie všetko vyrieši
už strácam silu ďalej bojovať
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

v takomto pripade ani dalej nerozmyslaj a navstiv psychiatra.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Teda plati to co som pisal pred mesiacom a pol: post2307325.html#p2307325
Napísať odpoveď