Spotify
-
mirak2
Hardcore addict
Re: Spotify
platim cez paypal a adresu tam mam rozdielnu od tej v spotify... podobny problem (zatial) nemam
Pozrel som si fórum na spotify a tam niektorí píšu že im vyhodilo aj manželku a deti.... Takže idem to riešiť.
Adresa mi sedí, je skutočná, aj na PayPal...
Človek chce platiť a budú robiť takéto problémy...
Adresa mi sedí, je skutočná, aj na PayPal...
Človek chce platiť a budú robiť takéto problémy...
Zjavne predsa nebola adresa sediaca. Mne sa to stalo raz. Založil som to premium z druhého účtu a a pozval odtiaľ ľudí a ide to v pohode. Napíš na support a pošlú ti naspäť peniaze.
Adresa sedela všetkým, sám som im to všetko zadal.
V maily im všetkým dnes došlo, že keďže spotify nemohlo overiť ich adresu, tak im rušia premium family a keď chcú, premium si môžu platiť osobitne. Pridať ich opätovne do premium family nejde. Akoby bol na tie účty ban.
Takže včera mi naúčtovali nový mesiac a dnes vykopli celú rodinu. Neskutočné svinstvo.
V maily im všetkým dnes došlo, že keďže spotify nemohlo overiť ich adresu, tak im rušia premium family a keď chcú, premium si môžu platiť osobitne. Pridať ich opätovne do premium family nejde. Akoby bol na tie účty ban.
Takže včera mi naúčtovali nový mesiac a dnes vykopli celú rodinu. Neskutočné svinstvo.
a uz si im napisal na support?
Áno. Majú 3 dni na odpoveď.
Toto je vo FAQ a rovnaký text prišiel aj v maily všetkým vyhodeným členom. [IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201805 ... 4914be.jpg[/IMG]
Toto je vo FAQ a rovnaký text prišiel aj v maily všetkým vyhodeným členom. [IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201805 ... 4914be.jpg[/IMG]
Ako vravím. Mne sa to už stalo na mojom účte. A skôr to je ban na tvoj účet lebo z iného účtu ich pozvať pôjde.
Ja som to riešil cez live chat nech pošlú peniaze naspäť.
Ja som to riešil cez live chat nech pošlú peniaze naspäť.
Môže to byť ban na vzájomné prepojenie užívateľov. Mne žiadny mail a nejakom probléme neprišiel, stále mi svieti premium status, problém overiť moju adresu byť nemôže, keďže mi sedí s tým čo mám na PayPal.
Mail o probléme s overením dostali všetci členovia rodiny, napriek tomu že adresu potvrdzovali 2x.
Podporu si kontaktoval ktorú, spotify care?
Akurát nerozumiem situácii, že viacerí ste tu v"rodine" v rámci Slovenska a fungujete a ja idiot poctivý dostanem takýto kopanec
.
Mail o probléme s overením dostali všetci členovia rodiny, napriek tomu že adresu potvrdzovali 2x.
Podporu si kontaktoval ktorú, spotify care?
Akurát nerozumiem situácii, že viacerí ste tu v"rodine" v rámci Slovenska a fungujete a ja idiot poctivý dostanem takýto kopanec
Neviem ktorú podporu som kontaktoval proste som dal do googlu že spotify live support a dačo som našiel.
Ako ti vravím mňa to tiež kicklo respektívne ľudí z "rodiny" založil som iný účet pozval ich znova a ide to.
Ako ti vravím mňa to tiež kicklo respektívne ľudí z "rodiny" založil som iný účet pozval ich znova a ide to.
A zmenil si nejaké údaje oproti starému kontu? Adresu, PSČ atď. Koľko ti funguje to nové konto?
Ja by som to rád vyriešil na starom konte, no keď bude treba vytvorím nové. Ale nerád by som to opäť o mesiac opakoval. To naozaj platiť nemienim.
Ja by som to rád vyriešil na starom konte, no keď bude treba vytvorím nové. Ale nerád by som to opäť o mesiac opakoval. To naozaj platiť nemienim.
Práveže v spotify ako takom nemáš kde zadať adresu svoju. Nechápem na základe čoho to overujú. Adresa samozrejme rovnaká .. veru mal som bobky či im nepríde mail. Prišiel len len taký kde overili PSČ a odvtedy pohoda. Keď prvý mesiac prejde úspešne tak potom už to ide.
No nám to šlo mesiac, ako som písal, zaúčtovali mi potom ďalší mesiac, teda odišla druhá platba a deň na to všetkých vykopli. Dôvod je uvedený hore.
Preto sa pýtam či ste použili rovnakú adresu alebo v tom druhom účte použili inú vymyslenú.
Preto sa pýtam či ste použili rovnakú adresu alebo v tom druhom účte použili inú vymyslenú.
Ja som vytvoril len nový účet cez ktorý som pozval tie isté účty ako predtým.
Ako vravím mne sa stalo to isté. Rovnaký scenár ako u teba.
Ako vravím mne sa stalo to isté. Rovnaký scenár ako u teba.
Aktuálna zľava
3 months of Premium for 0.99 EUR
Vraciam sa k môjmu problému. Podpora nič nevyriešia, stále opakujú že nebolo možné overiť adresy a podľa podmienok ich museli hodiť na free konto.
Vytvoril som teda pre rodinu nové spotify kontá, adresa a údaje sedia na 100%, pozvánka prijatá, overená, po týždni ďalšie overenie adresy kde bolo treba zadať "ZIP code". Všetko prešlo ok.
Po mesiaci odišla platba a deň na to opäť celá rodina vyhodená na free kontá.
Takže ruším predplatné a na zbytok mesiaca vytvorím nové kontá, nech to premium ešte využijeme
Vytvoril som teda pre rodinu nové spotify kontá, adresa a údaje sedia na 100%, pozvánka prijatá, overená, po týždni ďalšie overenie adresy kde bolo treba zadať "ZIP code". Všetko prešlo ok.
Po mesiaci odišla platba a deň na to opäť celá rodina vyhodená na free kontá.
Takže ruším predplatné a na zbytok mesiaca vytvorím nové kontá, nech to premium ešte využijeme
Vytvor jedno konto a cez to konto pozvi aj staré účty a nie že pre ostatných nové kontá.. podľa mňa ty máš nejakú divnú adresu a nevie to overiť na základe teba. Možno si už bol predtým v nejakej rodine alebo niečo.. neviem. Mne to ale ide už 7. mesiac aj napriek tomu, že som mal rovnaký problém. Založil som jeden nový čistý účet a odtiaľ všetkých pozval.
Aj to je možnosť, na budúci mesiac. Akurát sa mi prieči platiť niekomu kto nechce moje peniaze
.
Adresu mám bežnú v ba, ktorá mi sedí s PayPal a na platobnej karte sedí aj meno. Čiže mňa overiť nemôže byť problém. Navyše stále píše že nevedia overiť adresy členov rodiny, nie moju. Ja mám stále premium, ale rodinu mám prázdnu
.
Adresu mám bežnú v ba, ktorá mi sedí s PayPal a na platobnej karte sedí aj meno. Čiže mňa overiť nemôže byť problém. Navyše stále píše že nevedia overiť adresy členov rodiny, nie moju. Ja mám stále premium, ale rodinu mám prázdnu
-
mirak2
Hardcore addict
uz len varim z vody: cistou nahodou nemas preklep v adrese na spotify? neviem ako sa defaultne sprava spotify, ked zada clen family zlu adresu. staci, ze byvas na Hlavna 10, ale omylom si dal Hlavna 100 a vsetci tvoji SpotifyFamilysti davaju Hlavna 10, tak jasne, ze ich to vyhadzuje. aspon ja som neprisiel na to, kde je zobrazena moja vlastna adresa na Spotify, ze by si si to vedel porovnat.
To je to že ty si vlastne nevieš pozrieš aká je tvoja adresa. Preto čisto nový účet a vlastne to čo píšem vyššie.
V profile si vie každý napísať len PSČ. To máme rovnaké.
Keď ideš robiť rodinu, tak tam potom uvádzaš spoločnú adresu na ktorej bývate. Samozrejme som dával pozor na preklepy aj diakritiku, všetko sedí na 100%, ak prvý krát aj teraz...
Len ma hnevá, že je to platená služba, internet je plný tohoto problému a riešenie nikde... Spotify hrá mŕtveho chrobáka.... Keď ti vyhodí manželku to už čo je
//autoeditácia príspevku (19 Jún 2018, 0:27)
Ešte detail. Platil som to cez paypal. Mirak píše že tiež platí cez paypal, ty dasti platíš ako? Paypal či priamo karta?
Keď ideš robiť rodinu, tak tam potom uvádzaš spoločnú adresu na ktorej bývate. Samozrejme som dával pozor na preklepy aj diakritiku, všetko sedí na 100%, ak prvý krát aj teraz...
Len ma hnevá, že je to platená služba, internet je plný tohoto problému a riešenie nikde... Spotify hrá mŕtveho chrobáka.... Keď ti vyhodí manželku to už čo je
//autoeditácia príspevku (19 Jún 2018, 0:27)
Ešte detail. Platil som to cez paypal. Mirak píše že tiež platí cez paypal, ty dasti platíš ako? Paypal či priamo karta?