Lenovo yoga tab 3 bateria, cakanie pro zapnuti

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Prometheus_49
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Lenovo yoga tab 3 bateria, cakanie pro zapnuti

Príspevok od používateľa Prometheus_49 »

Ahojte, kupil som bazarovy Lenovo yoga tab 3 pro 10" (YT3-X90F). Ma problem s bateriou, stale ukazuje 0%. V takomto stave mi vydrzal zapnuty cca 8 hodin. Potom sa uplne vybil. Po nabiti (nabijanie vobec nesignalizuje). Zas drzi. Ale nastal novy problem a to ze po zapnuti mu to trva tak +- 30 sekund kym sa zapne obrazovka.

Ked mi prisiel nejakym nedopatrenim ukazoval 29%, vsetko krasne fungovalo. Az na ukazovatel baterie. Potom to pri nabijani z nicoho nic skocilo na 0%.
Na internete som nasiel viacero for kde to ludia riesili, ale ziadne riesenie. Nema niekto radu?
Uvazoval som nad vymenou baterii, z ciny to vychadza lacno. Ale nechce sa mi do toho investovat ked neviem co to pomoze.
Dalsia vec, nie som si isty ci dlha odozva pri zapinani ma spojenie s problemom baterie. Skusil som aj factory restart a robi to stale.
heker
Redeemer
Redeemer

Re: Lenovo yoga tab 3 bateria, cakanie pro zapnuti

Príspevok od používateľa heker »

Bateriou z Ciny si nepomozes, o pol roka bude KO.
Prometheus_49
Medium Expert
Medium Expert

A original problemy popisane vyssie vyriesi?

//autoeditácia príspevku (15 Jún 2018, 9:34)
A original problemy popisane vyssie vyriesi?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ten tablet moze mat poskodenu dosku, preto to robi. To je tazko povedat. Len som reagoval na cinsku bateriu, ze o par mesiacov ju budes moct zahodit. Ak tak, jedine original.
Prometheus_49
Medium Expert
Medium Expert

Tak mne ide hlavne o to ci to vobec ma zmysel. Kedze tablet ma baterie dve a kazda stoji 40-60$ a cinske vyjdu obe na 40. A narvat do toho hromadu penazi pokial to nic nevyriesi sa mi moc nechce. Preto sa pytam ci s tym uz ma niekto skusenost
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Niekto ťa teda napálil. Podľa mňa to daj do servisu, nech na to mrkne niekto skúsenejší.
Prometheus_49
Medium Expert
Medium Expert

Ani moc nenapalil. Kupil som to za necelych 50€. Aby som mal na com pozerat filmy kedze notebook mi vydrzi asi pol hodiny a je to stary srot, ma problem prehrat nieco kvalitnejsie. Takze za investovane peniaze mam co som chcel. To ze sa opytam tu a pogooglim ci to ide opravit berem ako bonus (samozrejme s neistym vysledok).
Momentalne som na novom zelande, takze servis nehrozi. Za tie prachy by som si kupil hadam aj dva nove

//autoeditácia príspevku (11 Júl 2018, 10:48)
Pre uzavretie. Tablet som rozobral a vyskúšal ho na jednotlivé batérie (na tu zlú sa logicky ani nezapol). Zohnal som ešte jeden rovnaký tablet ale s rozbitym displejom. Prehodil som baterku a všetko funguje jak ma.
Napísať odpoveď