Aké nové slúchadlá?
Re: Aké nové slúchadlá?
zdravim
chcem nieco do prace k PC z coho ma nebudu boliet konce usi teda hrany , neviem cim to bolo ale asi malou velkostou kedze to boli sluchadla kolegu a to ma zaujima ci tie vankuse sa daju zohnat vacsie keby trebalo
https://www.alza.sk/porovnani.htm?c=LMA ... 0a;RO972f3;
ktore z tych troch by ste vybrali ? ryan ?
chcem nieco do prace k PC z coho ma nebudu boliet konce usi teda hrany , neviem cim to bolo ale asi malou velkostou kedze to boli sluchadla kolegu a to ma zaujima ci tie vankuse sa daju zohnat vacsie keby trebalo
-
Ryan Giggs
VIP
To su vsetko supraauralne sluchadla, lezia na uchu. To ta bude tlacit permanentne. Potrebujes velke cirkumauralne sluchadla kde ti vojde cele ucho.
Navyse tie co si vybral ani zvuk nic moc.
Navyse tie co si vybral ani zvuk nic moc.
tak zas nechcem krabicu na hlave cize ta bolest nikdy nezmizne a nieco ako v podobnej cene ?
//autoeditácia príspevku (16 Jún 2018, 20:01)
tak zas nechcem krabicu na hlave cize ta bolest nikdy nezmizne a nieco ako v podobnej cene ?
//autoeditácia príspevku (16 Jún 2018, 20:01)
-
Ryan Giggs
VIP
Nejake Superluxy. Napr. HD669. Maš to za polovicu čo stoja tie čo si postol vyššie, pohodlnejšie a zvuk o galaxiu ďalej. A keby bol nejaky problem s pohodlim, tak sa daju dokupiť naušniky z pamäťovej peny. Niekde tu vo vlakne je aj odkaz, čo tu daval Dropdead, to je jeho obľubena tema.
pridu mi zas velke
neze by som vymyslal ale mam taky pocit 
-
Ryan Giggs
VIP
Nejde mať male a zaroveň cirkumauralne sluchadla. Buď chceš pohodlie alebo male rozmery.
doporucujem kupit velke sluchadla. chces so na pracu, nejdes s tym balit zenske.
ja chapem ze niekedy je vzhlad dolezitejsi nez komfort alebo zvukova kvalita, ale ked sa jedna o nieco co budem mat na usiach dlhe hodiny a nikam s tym nebudem chodit, tak priorita je pohodlie. usi sa ti podakuju.
ja chapem ze niekedy je vzhlad dolezitejsi nez komfort alebo zvukova kvalita, ale ked sa jedna o nieco co budem mat na usiach dlhe hodiny a nikam s tym nebudem chodit, tak priorita je pohodlie. usi sa ti podakuju.
Práca? "Neťažké" na hlavu? Takýto rozpočet? Choď do nejakých KZčiek, teda IEM...je to dobrá voľba do práce. Nehovoriac o tom, že osobne ja by som už na normálne slúchadlá v práci nešiel, kazí mi to účes.japaja napísal:zdravim
tak budem ich mat primarne len v praci nikde inde keby boli bluetoth hodim na hlavu a idem von pokorculovat a tak cize no , neviem 
-
Ryan Giggs
VIP
A kto ma vediet, my? V takom pripade si kup hocico podla dizajnu a zvysok neries. Pripadnu bolest ucha pretrpis.
Ahojte.
Oplati sa po stranke zvuku prechod zo sennov PX100 na HD439?
Oplati sa po stranke zvuku prechod zo sennov PX100 na HD439?
-
Ryan Giggs
VIP
Oplati sa ist hlavne do uplne inych sluchadiel ako HD439. Tie uz su hlavne tazsie dostupne.
Ide o to ,ze mam moznost ich od kamosa zobrat za dobru cenu,tak ci sa to oplati.
normalne by som isiel do akg k 240mk.
Hladam nieco na domaci posluch.
normalne by som isiel do akg k 240mk.
Hladam nieco na domaci posluch.
-
Ryan Giggs
VIP
Co to je dobra cena?
Podobne ci lepsie sluchadla mas od Superluxu, kupis to do 30€.
Podobne ci lepsie sluchadla mas od Superluxu, kupis to do 30€.
Nejake herne sluchadla 50-70€?
-
Ryan Giggs
VIP
Kingston hypex cloud, Superlux hmc681 evo, alebo ine Superluxy (HD669...) a zvlašť mikrofon.
ktore z tych dvoch Kingston hyperx cloud, Superlux hmc681 evo su pohodlnejsie resp. menej tlacia na vrchu hlavy ? Z obrazkov mam pocit ze tie suprelux by mohli byt pohodlnejsie.
Obe a žiadne. Inak, potrebuješ aj mikrofón? Avšak obe ideálne potrebujú nové náušníky, makkučké veľké šikmé od Brainwavz, ktoré pomôžu ako neskutočne komfortu, tak takmer stále aj zvuku.
Osobne ale všetky tie Superlux EVO neodporúčam, videl a mal som ich v ruke, pôsobia značne horšie ako old-schoolový dizajn od Superluxu.
A takto...radšej by som riešil niečo ako Superlux 668B alebo 669 + nové náušníky a niečo ako túto srandu
https://www.aliexpress.com/item/FIFINE- ... 33050.html
to je cca 30€ slúchadlá + 22€ náušníky (nedokážem ani vyjadriť ako sa to veľmi oplatí) + 22€ mikrofón. Takáto kombinácia ti dá značne lepší zvuk, komfort a mikrofón.
Osobne ale všetky tie Superlux EVO neodporúčam, videl a mal som ich v ruke, pôsobia značne horšie ako old-schoolový dizajn od Superluxu.
A takto...radšej by som riešil niečo ako Superlux 668B alebo 669 + nové náušníky a niečo ako túto srandu
https://www.aliexpress.com/item/FIFINE- ... 33050.html
to je cca 30€ slúchadlá + 22€ náušníky (nedokážem ani vyjadriť ako sa to veľmi oplatí) + 22€ mikrofón. Takáto kombinácia ti dá značne lepší zvuk, komfort a mikrofón.
-
Ryan Giggs
VIP
Posobit mozu ako chcu, ale je to odolne. O nic horsie ako predchodcovia. A s lepsim zvukom. Jedine na ktore nemju su HD440.
Brat si polroka dozadu kupil Kingston HyberX Cloud I a je velmi spokojny, ale uz nie su dostupne ak som dobre hladal.
Alternativu na odporucenie? Neviem ci nedal za ne 70 eur cca a teraz ako pozeram jedine asi ako alternativa Kingston HyberX Cloud II
alebo? Prakticky na hry ako csgo, pubg, fornite atd.
Alternativu na odporucenie? Neviem ci nedal za ne 70 eur cca a teraz ako pozeram jedine asi ako alternativa Kingston HyberX Cloud II
alebo? Prakticky na hry ako csgo, pubg, fornite atd.