Prihlásenie sa na Instagram cez mobil
Prihlásenie sa na Instagram cez mobil
Zdravím, prosím poraďte mi... Keď sa chcem prihlásiť cez mobil na Instagram tak mi napíše, "Ľutujeme, s vašou žiadosťou bol problém". Ale cez PC sa mi dá normále prihlásiť. Nechápem to.. Ďakujem vopred.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prihlásenie sa na Instagram cez mobil
Prihlasujes sa mailom ci napriklad pomocou FB uctu???
Prihlasujem sa mailom.
-
hojko
Site Admin
Skus to cez support, daj, ze tvoj ucet bol napadnuty: https://help.instagram.com/106871781321 ... gin%20Help
Urobil som to a aj tak mi to stále nejde
//autoeditácia príspevku (17 Jún 2018, 22:13)
Mne sa nedá len cez aplikáciu v mobile prihlásiť, ale keď sa prihlásim cez prehliadač či už na mobile alebo na PC tak mi to normálne ide. Nechápem čo s tým je...
//autoeditácia príspevku (17 Jún 2018, 22:13)
Mne sa nedá len cez aplikáciu v mobile prihlásiť, ale keď sa prihlásim cez prehliadač či už na mobile alebo na PC tak mi to normálne ide. Nechápem čo s tým je...
-
hojko
Site Admin
Vsak ti pisem, aby si napisal na support. Tak tam uved, ze sa ti neda v mobile prihlasit. Pripadne skus vymazat data a cache aplikacie.
Je možné, že máš zablokované prihlasovanie na účet na istý čas. Tiež sa mi to v minulosti stalo, ale do 24 hodín mi to už fungovalo.
BTW, support na Instagram je neexistujúci, skúšal som nájsť nejaký kontakt, ale vždy som sa dostal maximálne na FAQ stránku.
BTW, support na Instagram je neexistujúci, skúšal som nájsť nejaký kontakt, ale vždy som sa dostal maximálne na FAQ stránku.
Na číslo som neskúšal volať, ale po odoslaní emailu na [email protected] mi prišla automatická odpoveď s odkazom na FAQ 
Všetko som urobil tak ako si mi písal hojko. A na mail mi odpísali, že -
"Odpovedzte, prosím, na tento e-mail a priložte svoju fotografiu, na ktorej držíte ručne napísaný kód, ktorý sa uvádza nižšie.
18252
Fotografia, ktorú nám pošlete, musí spĺňať tieto náležitosti:
– musí na nej byť kód uvedený vyššie, ručne napísaný na čistom hárku papiera, a za ním musí nasledovať vaše celé meno a používateľské meno,
– musí na nej byť vidieť vaša ruka držiaca hárok papiera a aj celá vaša tvár,
– fotka musí byť primerane svetlá, a nie príliš malá, tmavá ani neostrá,
– musí byť k vašej odpovedi priložená ako súbor vo formáte JPEG."
ako sprostý
teraz som si skúsil stiahnuť do PC program IG:dm a tam keď sa prihlásim tak mi píše "SENTRY BLOCK FROM INSTAGRAM" ale zaujímavé je, že cez prehliadač akýkoľvek sa mi na Instagram prihlásiť dá.
"Odpovedzte, prosím, na tento e-mail a priložte svoju fotografiu, na ktorej držíte ručne napísaný kód, ktorý sa uvádza nižšie.
18252
Fotografia, ktorú nám pošlete, musí spĺňať tieto náležitosti:
– musí na nej byť kód uvedený vyššie, ručne napísaný na čistom hárku papiera, a za ním musí nasledovať vaše celé meno a používateľské meno,
– musí na nej byť vidieť vaša ruka držiaca hárok papiera a aj celá vaša tvár,
– fotka musí byť primerane svetlá, a nie príliš malá, tmavá ani neostrá,
– musí byť k vašej odpovedi priložená ako súbor vo formáte JPEG."
ako sprostý
Preboha, načo im je fotka tváre?
-
hojko
Site Admin
Zrejme na identifikaciu, ze ten ucet je skutocne jeho.