Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Počítaj s tým, že ten výstavný telefón beží stále a nie je oň nejak starané (updaty).
a hlavne v nom je vseliaky balast a ludia tam klikaju na hociake zavirovane weby lebo ved vsak sranda...
Ten vystavny telefon mal v pulte schovany, po reset-e, kedze ho prave stiahli z predaja a ide na predaj ako vystavny kus (A1 prestavaju predavat). Cize to co pisete nenastalo. Navyse nemal ziadne foto, ani historiu browsera, ked som ho zobral do ruk. Cize aj stare SE iPhone ho stale s prehladom dava (zial).
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Tak ale porovnaj si cenu 
potrebujem poradit mam moznost mat iphone 7 no je z UK , cital som ze sa da odblokovat pomocou rsim , je sanca ze to fungovat nebude ? Moze to telefon odpalit alebo nieco podobne? Lebo co som sa snazil googlit tak som nasiel clanky 2 roky stare
Dakujem vopred za info
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Koľko ušetríš oproti SK cene?
tak punuku mam za 280e - 250e 2tyzdne pouzivany, co som tak pozeral ceny u nas za pouzite su 350e taky priemer ,
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ja som v tomto pohodlný, radšej by som priplatil 
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Je tu niekto kto ma note 8 ? Presiel som z Mate 9 na Mate 10 pro a teraz na Note 8 a uz som ho aj dal reklamovat lebo sa mi zda vydrz na bateriu velmi mala. Screen on time pri browsovani na nete tak 2-2.5h max. To sa mi zda extremne malo. Aj ked ma 6.3 lcd a baterku len 3300. Ak mate niekto tiez note 8 podelte sa prosim o vasu skusenost.
-
cORP.
Addict
zial note 8 je na baterii velmi slaby telefon, kym sa da predaj a pockaj si do augusta na note 9, co som sa s nim hral celkovo tak prave s bateriou je to celkom silny rozdiel, znova len evolucia no zaridenie je ovela viac vyladene ako note 8
-
galbavymartin
Light Professional
Vymenili by ste iPhone X za Pixel 2 XL? 
-
cORP.
Addict
ani omylom, vo vsetko okrem fotaku si zrejme pohorsis, nevidim ani jeden dovod preco by som to mal napriklad ja spravit, aktualne mam iphone x, mal som moznost pouzivat pixely, no pre mna to osobne nieje naozaj dobry napad
Ake mas zatial skusenosti s Xkom? Co vadi/nevadi? Rozmyslam este stale nad jeho kupou.
-
galbavymartin
Light Professional
Som z Xkom spokojný len ma trocha nudí a vymýšľam. Takže tak. Teraz používam Xko 7 mesiac a láka ma zasa skúsiť Android.
-
Arkaz
Addict
cORP. ty dabelsky synu co si zac
nejaky phone master. Vdaka za reakciu na note 8 uvidim ci povie ked sa vrati zo servisu. Veru ze necakal som zazraky ale 2h screen on time pri browsovani je zalostne malo a isto nie v poriadku.
a k note 9- moze byt fajn ale nedam tolko za mobil aj keby si vedel ako som sa dostal k note 8 zasmejes sa
Ked tak ho predam a vezmem asi P20 Pro a bude klud.
Odoslané z MHA-L29 pomocou Tapatalku
a k note 9- moze byt fajn ale nedam tolko za mobil aj keby si vedel ako som sa dostal k note 8 zasmejes sa
Skôr by som možno počkal do septembra, že čo predstaví Apple. Každopádne za mňa super telefón s iOS 12 dokonalý. Veci čo mi vadia sú skôr SW charakteru na ktoré som bol naučený pri Androide. Po nejakej používateľskej stránke gestá top, svižný, FaceID funguje 100%.icefiresr napísal:Ake mas zatial skusenosti s Xkom? Co vadi/nevadi? Rozmyslam este stale nad jeho kupou.
Za mňa keby idem späť na Android tak mi chýbajú gestá z X, ktoré síce majú prísť aj do androidu no neviem.
Vtipné je hlavne to, že telefón o polovicu menšou kapacitou baterky mi vydrží dlhšie, než predtým používaný OnePlus 5.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
To je žalostne málo. Ja osobne mám na J5 2016 SOT 5-6hod.Arkaz napísal:cORP. ty dabelsky synu co si zacnejaky phone master. Vdaka za reakciu na note 8 uvidim ci povie ked sa vrati zo servisu. Veru ze necakal som zazraky ale 2h screen on time pri browsovani je zalostne malo a isto nie v poriadku.
a k note 9- moze byt fajn ale nedam tolko za mobil aj keby si vedel ako som sa dostal k note 8 zasmejes sa![]()
Hmm... Ja sa stale rozhodujem, ci vyvalit tazke prachy za Xko alebo ist za 166 Euro do Mi A1. Android som uz nemal roky a som dost zvyknuty na iOS. Ale nechcem si stale davat pozor na telefon a byt otrokom zariadenia.
Ja osobne by som Ti radil zostať pri iPhone.
M1 A1 som kupoval mame cca mesiac dozadu keď bol v akcii v Alze a keď porovnám rýchlosť reakcii, kvalitu aplikácii Android vs iOS, tak v porovaní s mojim iP8+ je to čistá tragédia.
M1 A1 som kupoval mame cca mesiac dozadu keď bol v akcii v Alze a keď porovnám rýchlosť reakcii, kvalitu aplikácii Android vs iOS, tak v porovaní s mojim iP8+ je to čistá tragédia.
rychlost je urcite pomalsia, rozdiel medzi tazkym lowendom a uplnym high-endom niekde byt proste musi. to nema nic s android vs ios. rovnako aplikacie. nepamatam si kedy sa mi stalo ze som nevedel najst rovnaku (alebo funkcne rovnaku) aplikaciu na androide co bola na ios. ani ze by som si niekedy povedal ze "sakra tak by som chcel tuto apku ale je iba na ios".
ja som sa rozhodol nedavno pre zlatu strednu cestu, zobral som minulorocny high-end, teda galaxy s8, zatial uplna spokojnost. predtym som mal xiaomi redmi note 3 a rychlost je niekde uplne inde, fotky samozrejme 3 ligy rozdiel a hlavne dneska som si uvedomil ze nenarazam na take tie drobne vecicky ktore nie su nejak zavazne, ale obcas proste naseru (na tom redmi note 3 ma neuveritelne vytacalo ze svetelny sensor si robil co chcel a tak som musel mat jas na manual stale). a cenovo som prave niekde v strede medzi tym high-endom a low-endom.
ja som sa rozhodol nedavno pre zlatu strednu cestu, zobral som minulorocny high-end, teda galaxy s8, zatial uplna spokojnost. predtym som mal xiaomi redmi note 3 a rychlost je niekde uplne inde, fotky samozrejme 3 ligy rozdiel a hlavne dneska som si uvedomil ze nenarazam na take tie drobne vecicky ktore nie su nejak zavazne, ale obcas proste naseru (na tom redmi note 3 ma neuveritelne vytacalo ze svetelny sensor si robil co chcel a tak som musel mat jas na manual stale). a cenovo som prave niekde v strede medzi tym high-endom a low-endom.