vytvorenie/prenajom eshopu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

vytvorenie/prenajom eshopu

Príspevok od používateľa kzS^ »

zdar chystam sa spravit si eshop,vedel by mi niekto poradit kde sa oplati spravit za dobru cenu s nejakou sablonou ?...
a hlavne aby to nastavil aj zaciatocnik ziadne html atd dik :)
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: vytvorenie eshopu

Príspevok od používateľa heker »

Tak ty si mozes akurat tak prenajat uz hotove shopy.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Shopify :psssst:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tiež odporúčam Shopify. Nič jednoduchšie si pre začiatočníka neviem predstaviť.
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

heker napísal:Tak ty si mozes akurat tak prenajat uz hotove shopy.
Ved jasne ze hotovy akurat si tam nahadzem uz len veci
A co shoptet.cz ? Chcu asi 300-400kc za zaklad mesacne...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: vytvorenie/prenajom eshopu

Príspevok od používateľa hojko »

Neviem ci by som isiel do ceskeho shopu, nakolko niektore zakony su odlisne a neviem ako to bude s podporou pre DPH na Slovensku, fakturami, online platbami atd... Je mozne, ze to maju vsetko doriesene atd..., ale je mozne, ze sa vyskytnu problemy. Shoplet ma vsak aj slovensku verziu, ta bude urcite prisposobena pre Slovensko. Pripadne sa pozri na Atomer.sk, ten je taky znamejsi.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

znama mala eshop, nema ziadne IT znalosti a spravila na https://www.eshop-rychlo.sk/ pokial viem. tak vyskusaj.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Jedna vec je spravit eshop. Druha vec je, ze ci je pripraveny na GDPR, ze ci ma sklad, automaticke odpisovanie, faktury, statistiky, platby ako SporoPay/TatraPay/VUBpay/UniPay, platba kartou atd...
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

Som prave v Cesku cize asi skor aj cesku domenu ale dik pozrem sa
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Domena je jedno, skor ide o to kde bude prevadzkovany obchod - GDPR, obchodne podmienky, platobne brany, faktury...
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

To vsetko mam :) akurat uz len nazov eshopu treba co je hlavne :D a vecsina je obsadena uz
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

skusil som http://internetovej-obchudek.cz a je volna
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

Sice pekny nazov ale nie dik :)uz som daco vymyslel
yoggy

Cim dlhsia domena, tym horsie... Ta domena je extra dlha a este ked je tam DASH, tak aleluja :smt006
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

neviem ako toto funguje pri SEO ale dnes uz nikto nezadava presne adresu do prehliadavaca. dolezite je aby to bolo nieco lahko zapamatatelne. netreba si to pamatat na 100% presne, staci len aby ked zadas do googlu priblizny nazov tak aby ti to naslo.

pre porovnanie domena www.najlepsie-zelezne-panvice.sk bude urcite lahsie zapamatatelna ako www.nzp.sk, lebo to sice ma len 3 pismenka ale ked si to precitam na billboarde na dialnici tak kym pridem domov tak uz nebudem vediet ci to bolo nzp ci nzb, mzp, zzp a podobne... naopak ked uvidim billboard so zeleznou panvicou, hore napisane Najlepsie Zelezne Panvice na Slovensku a pod tym adresu najlepsie-zelezne-panvice.sk, tak ked do googlu doma napisem najlepsie zelezne panvice (alebo aj zelezne panvice, najlacnejsie zelezne panvice) tak to najdes hned.

a "internetovej-obchudek" je uplna supa, sice dost vseobecne (pokial tam budes predavat len obmedzeny sortiment) ale zase slusna sanca ze sa to bude vo vyhladavani objavovat na vysokych prieckach aj ked clovek nebude hladat ten konkretny shop.
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

nazov mam a dokonca aj logo :) akurat nvm ci nebude problem zo strankou ked nikdy som ziadnu nerobil,snad to nebude take tazke nahadzat tam a nastavit vsetky veci ale kludne keby sa niekomu chcelo pomoct a ma cas nech napise :D
yoggy

aacid napísal:neviem ako toto funguje pri SEO ale dnes uz nikto nezadava presne adresu do prehliadavaca. dolezite je aby to bolo nieco lahko zapamatatelne. netreba si to pamatat na 100% presne, staci len aby ked zadas do googlu priblizny nazov tak aby ti to naslo.

pre porovnanie domena http://www.najlepsie-zelezne-panvice.sk bude urcite lahsie zapamatatelna ako http://www.nzp.sk, lebo to sice ma len 3 pismenka ale ked si to precitam na billboarde na dialnici tak kym pridem domov tak uz nebudem vediet ci to bolo nzp ci nzb, mzp, zzp a podobne... naopak ked uvidim billboard so zeleznou panvicou, hore napisane Najlepsie Zelezne Panvice na Slovensku a pod tym adresu najlepsie-zelezne-panvice.sk, tak ked do googlu doma napisem najlepsie zelezne panvice (alebo aj zelezne panvice, najlacnejsie zelezne panvice) tak to najdes hned.

a "internetovej-obchudek" je uplna supa, sice dost vseobecne (pokial tam budes predavat len obmedzeny sortiment) ale zase slusna sanca ze sa to bude vo vyhladavani objavovat na vysokych prieckach aj ked clovek nebude hladat ten konkretny shop.
Tu nejdo o seo, ale o branding. Osobne by som nikdy nic nekupil z takeho eshopu, ale to je len moj subjektivny pocit. :) nzp je strasne dobry brand :roll:
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

tak dolezite je co mas za cielovku. mne pridu tiez smiesne tie nazvy ale viditelne to funguje. kedysi davno sme robili eshop pre nejake super-noze.sk ci take nieco... a hlavne ked sa jedna o nie IT veci (rozumej pre plebs :D), tak ludia pocuvaju na taketo clickbaity. super noze, super telefony, lacne parkety, najlacnejsie ubytovanie...
Napísať odpoveď