Ako natiahnut klinovy remen na pracke
-
Peter_Novak
Zablokovaný
Ako natiahnut klinovy remen na pracke
Dobry den, na pracke sa mi zamotal klinovy remen.
Ked som ho vyberal tak sa roztrhal.
Bol som kupit novy remen ale ked som prišiel domov, zistil som, že natiahnut tak pevny remen je skoro nemožne.
Prosim Vas, ako to mam urobiť, remen je 1210mm dlhy ako predchadzajuci ale myslim si, že je prikratky, vobec to nejde. už som z toho v koncoch.
Dakujem za všetky rady.
Ked som ho vyberal tak sa roztrhal.
Bol som kupit novy remen ale ked som prišiel domov, zistil som, že natiahnut tak pevny remen je skoro nemožne.
Prosim Vas, ako to mam urobiť, remen je 1210mm dlhy ako predchadzajuci ale myslim si, že je prikratky, vobec to nejde. už som z toho v koncoch.
Dakujem za všetky rady.
Re: Ako natiahnut klinovy remen na pracke
zhôd motor. alebo je možno motor na podlhovastej diere, tak sa dá nastaviť potrebná dĺžka
p.s. nie som opravár pračiek
p.s. nie som opravár pračiek
no najprv si ho musis dat na samotny motor a potom zacat na bubne natahovat
najlepsie je niecim pacit bubon aby si tym remen natahoval
ak je to fakt nerealne tak skusit posunut motor
najlepsie je niecim pacit bubon aby si tym remen natahoval
ak je to fakt nerealne tak skusit posunut motor
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ako hovorí curuj, na niektorých motoroch je jeden šrúb na došponovanie/povolenie tak pozri či tam tento šponovací šrúb nieje
-
Peter_Novak
Zablokovaný
ok vyriešil som to presne podla tohto video navodu, finta je v tom že naraz musiš tahat remen pritlačeny k bubnu spolu s nim, presne od vrchu. remen sa najprv navlecie samozrejme na motor.
nedoporučam posuvat motor, resp. povolovat sruby
hlavne nie tym co sa nevyznaju, lebo si myslim ze klinovy remen musi ist natiahnut bez vacsich problemov tymto sposobom hore vo videu.
Netreba nato pouzivat vobec ziadnu silu ani srubovak ( aj ked neviem ako to je u starych praciek, ale tato je dost stara, takze asi rovnako),
ide to s lahkostou, ja som to robil pred tym uplne zle skoro som pokazil celu pracku aj remen dotrhal, treba spravnu techniku jak vo vsetkom...
diky
nedoporučam posuvat motor, resp. povolovat sruby
Netreba nato pouzivat vobec ziadnu silu ani srubovak ( aj ked neviem ako to je u starych praciek, ale tato je dost stara, takze asi rovnako),
ide to s lahkostou, ja som to robil pred tym uplne zle skoro som pokazil celu pracku aj remen dotrhal, treba spravnu techniku jak vo vsetkom...
diky
jak pozeram celkom jednoduché 
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Yes,po piatich rokoch mu to urco pomoze.
To si sa registroval len kvoli tomu?
To si sa registroval len kvoli tomu?
ano, nahana views na svojom videu na YT 
-
Solo_Kamen
King
@tacosi nikdy nevieš, či nejaký hojkáč nebude potrebovať vymenit remen na práčke... a ak ešte bude vediet používať tlačítko "Hľadať", tak o to lepšie