emigracia,imigracia

Diskusie na politické témy...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: emigracia,imigracia

Príspevok od používateľa Retne »

Chyba je len a len v ciganoch! Ty si podareny :D
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

A v kom?
Tí ktorí mali snahu začleniť sa do spoločnosti tak začlenení sú. Osobne takých poznám mnoho, nikto nerieši že sú cigáni, normálne pracujú a bývajú, nikto s nimi nemá problém. Bohužiaľ takýchto slušných cigáňov je mizivé percento, väčšina sa zdržuje v osadách a miestach typu Luník a s tým samozrejme majorita problém má. Nie kvôli tomu že sú cigáni, ale kvôli tomu ako žijú a aký negatívny vplyv majú na spoločnosť.
Mimochodom, Luník a chánov dostal do stavu v akom je kto? Náckovia im to tam chodia tajne ničiť? Alebo si to samy vybývali (nádherný to pojem, bežnému človeku povieš že to zničil, ale keďže sa jedná o cigáňov tak vytvoríme pojem vybývať, rasizmus ako vyšitý)....
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Povodne zili na Luniku aj policajti, schvalne im tam za sociku davali byty. Ale ked ti zistili ze spoluobcania nicia bytovky tak racionalne zobrali nohy na plecia..
baldorex
Addict
Addict

Hore to spomínam, za bývalého režimu skúšali okrem iného aj systém PVC.
Do jedného paneláku sa sťahovali Policajti, Vojaci, Cigáni.
Robilo sa to tak na Luníku a napríklad aj v Bratislave známy pentagon. Úspech to nemalo...
Retne
Darca
Darca

baldorex napísal:A v kom?
Tí ktorí mali snahu začleniť sa do spoločnosti tak začlenení sú. Osobne takých poznám mnoho, nikto nerieši že sú cigáni, normálne pracujú a bývajú, nikto s nimi nemá problém. Bohužiaľ takýchto slušných cigáňov je mizivé percento, väčšina sa zdržuje v osadách a miestach typu Luník a s tým samozrejme majorita problém má. Nie kvôli tomu že sú cigáni, ale kvôli tomu ako žijú a aký negatívny vplyv majú na spoločnosť.
Mimochodom, Luník a chánov dostal do stavu v akom je kto? Náckovia im to tam chodia tajne ničiť? Alebo si to samy vybývali (nádherný to pojem, bežnému človeku povieš že to zničil, ale keďže sa jedná o cigáňov tak vytvoríme pojem vybývať, rasizmus ako vyšitý)....
:lol: Najblizsie si daj na CVcko fotku nejakeho mladeho cigana, zmen si meno na Mario Varga a skus sa zamestnat :)

Ach jaj, nie je to tak daleko dozadu, co tu bola zavesena jedna tabulka :)
Prílohy
obrázek 11.jpg
baldorex
Addict
Addict

Tabuľka znesie všetko, prieskum pochybnej agentúry mi dávaš ako podklad? Nebuď smiešny.
Ty v okolí nemáš slušných cigáňov aby si videl že to ide? Poznáš len tých z osady? To je smutné.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

A aka je nepochybna agentura? To kde kotleby a Armada Sprostasova klika o dusu spasenu?
Retne
Darca
Darca

No ked to zdielala byvala Ministerka Zitnanska, hadam to nebude pochybna agentura, ci?

Ale ved to je jedno... Cloveku netreba tabulky aby vedel, ze ak si na Slovensku cigan, na ruziach v zivote ustlane nebudes mat? Toto hadam spochybnovat nebudes...

To ze niektori cigani, sa dokazali sami dostat z osad neznamena, ze "sa to da len treba chciet"... Som na 100% presvedceny, ze aj majoritna cast spolocnosti nesie obrovsky podiel zodpovednosti, lebo uz to bolo x krat dokazane, ak na danu poziciu sa hlasia dva ludia s rovnakym CVckom, neuveris, stale uspeje ten biely...

Inac ta druha cast prispevku to co je za ubohost...
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

paradoxne, najviac rasistických urážok som počul od cigánov, nie od bielych :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Samozrejme, že aj od cigánov budeš počuť rasistické narážky, resp. sú medzi nimi rasisti. Aj medzi černochmi aj medzi Aziatmi... veď to je jasné.
Retne
Darca
Darca

Solo_Kamen napísal:paradoxne, najviac rasistických urážok som počul od cigánov, nie od bielych :D
VYBAVENE Solo_Kamen pocul.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Vezmi si aj modernu slovensku rapovu tvorbu... Gadzo sem gadzo tam... Keby sa ktokolvek biely obuval takto este v skladbach do ciganov, svet by bol v momente na ruby. Ja osobne to rasisticky nejak nevnimam, keby mi aj do huby niekto chrstne, ze som "biele hovno" alebo w/e tak sa neposerem, byt hlupy nie je jednoduche v dnesnej dobe... Ale som za rovnaky meter a ak vymeriavas bieleho ako rasistu na zaklade niecoho rovnako by si to mal uplatnit na kazdeho cloveka bez rozdielu. O tom predsa rasova rovnost je.
Retne
Darca
Darca

Hegy napísal:Vezmi si aj modernu slovensku rapovu tvorbu...
Ked rapova tvorba ma vysvetlit rasizmus na Slovensku. Jeden skvost :lol:
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Ty si si pribuchol hlavu do dveri rano alebo len trpis nejakou formou autizmu.
Chapanie pisaneho textu asi nie je tvoja silna stranka, vsakze?
Ak si si nevsimol, nesnazil som sa tym nic vysvetlovat a ano je to relevantny kanal, rapova hudba je na slovensku nastroj cislo jedna na ovplyvnenie mladeze (to su ti, z ktorych su potom volici, kt. rozhoduju o krajine). Ak je tam rasizmus akceptovany, ako mozno neakceptovat ten opacny a vice versa? Mne to pride normalne ze dotknuti mladici nadobudnu dojem, ze je to asi v poriadku, ked je to tak na youtube v trendoch.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Očividne sme už dostatočne overili Retneho absolútnu neschopnosť diskusie bez urážok, takže pes nech si šteká a karavana ide ďalej :smt006
Retne
Darca
Darca

Moji chudacikovia, porozpravam sa s ciganmi v okoli, nech si pri Vas davaju pozor na rasizmus... Spokojni?
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

... Ja osobne to rasisticky nejak nevnimam, keby mi aj do huby niekto chrstne, ze som "biele hovno" alebo w/e tak sa neposerem ...
Ze ja som vobec vynalozil tych par joulov na teba ty truhlik, ale aspon sa netajis svojou mentalnou urovnou.
Retne
Darca
Darca

Solo_kamen, si si pomylil cloveka ktory ma potrebu slovne osocovat ostanych...

Hegy, sak chvala bohu, ze si skoncil, ty raper co vyzaduje rasovu rovnost. Este raz, od ciganov ku bielym. Na Slovensku. AMEN.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Ale som za rovnaky meter a ak vymeriavas bieleho ako rasistu na zaklade niecoho rovnako by si to mal uplatnit na kazdeho cloveka bez rozdielu
Si na smiech.
Retne
Darca
Darca

Hegy napísal:Ale som za rovnaky meter a ak vymeriavas bieleho ako rasistu na zaklade niecoho rovnako by si to mal uplatnit na kazdeho cloveka bez rozdielu
Si na smiech.
Ja som na smiech :D povie niekto kto vymeral na zaklade rapu :)

Ci ako presne sa ku tebe rasisticky spravili nasi cigani... Ta nechceli za suseda? Nebodaj ti na pohovore ukazali kde su dvere? Alebo si pred tebou robili srandu na bielej rase? :) Hadam sa s nami podelis, co ta tak velmi poznazilo... :D
Napísať odpoveď