Parkovanie v BA pocas dovolenky
Re: Parkovanie v BA pocas dovolenky
Uz som zazil ze ukradli auto za bieleho dna ktore bolo priamo pod kamerami. Sbs si to proste nevsimla, stacilo cca 6minut..V centre. Zlodeji rataju s tym ze ludia su nevsimavi a nechcu nic riesit.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ked chcu auto ukradnut, tak je jedno ci stoji na parkovisku pred letiskom, na parkovisku pred Avionom alebo niekde pred panelakom v Novom Meste/Ruzinove. To iste, ked budu chciet spravit skodu, rozbit celne sklo, tak je uplne jedno co je to za auto, ake ma SPZ a kde parkuje.
-
yoggy
A ja som si myslel, ze to bol kamenikCheZteR napísal:a co znamy? bude stat bejzbalkou pri aute nonstop? jedine ze by mal dvor
mne rozbili celne sklo hned prvy mesiac co som sa tu prestahoval s KE znackami a to stojim v pokojnej stvrti
dovolenka je jedna z veci na ktorej sa nesetri, ak je 40eur za strazene parkovanie na tyzden vela, zial niet pomoci, odstavit k prvemu panelaku a kazdy den na lehatku pri mori rozmyslat ci nemas vykradnute auto, ci ostali kolesa a ci nemas lopatu v celnom skle
peace
Ja som tak minulu dovolenku nechal auto na humenskom a mal som strasneho tusaka, ze s nim nieco bude, dojdem a prevrtana nadrz
V Ba zije 450tis ludi, je jasne ze urcita mala cast su vandali ktori ked si vypiju tak robia bordel, dalej rozni fetaci atd. Tiez som na aute nasiel vselico a to som BA.
Alebo ti to spravili prije*** vychodnari vramci konkurencneho bojayoggy napísal:Ale odkedy mam BL, tak zatial klud. V skratke: Bratislavcania su prije***