Robotický vysávač Xiaomi
-
cheeseburger
Light Star
Re: Robotický vysávač Xiaomi
Ahojte, objednal som si aj tento vysavac, ale mam trochu problem s konfiguraciou. Mam iOS appku, zvolil som najprv region Europa, potom Cina, ale stale to iste. Mam sa prihlasit na wifinu s nazvom roborock.... no moj vysavac ma wifinu s SSIDckom rockrobo, a tym padom sa nedostanem dalej. Neviete, mi poradit, kde moze byt problem? Dik.
Neviem ako pre 2. generaciu, ale pri prvej odporucam zvolit region: other (a jazyk samozrejme anglicky). Ja som sa pripojil na svoju wifi, zapol bluetooth - a nasiel vysavac. Niektore servery nepodporuju vsetky zariadenia, tym padom ho nenajdes a ani nesparujes.
-
cheeseburger
Light Star
Super, diky. Ked som nastavil other uz to slo. Inak mam dve otazky. Prva, mozem sa prihlasit na dvoch telefonoch s rovnakym uctom? Ci je potrebne vytvorit druhy a nazdielat zariadenie? Druha otazka, je kazde vysavanie nezavisle na predchadzajucom? Ide mi o to, ci si neuklada nejaku mapu, a nevysava potom podla toho. Miesta kde predtym nieco bolo a teraz uz nie je, by tym padom nemusel povysavat. Dakujem 
V ramci jedneho vysavacieho cyklu si samozrejme pamata kde uz vysaval. Ale pri dalsom vysavani si vsetko skenuje nanovo, ako ma vediet co chces vysavat a co nie? A ak medzi tym popresuvas nabytok, ako by to povysaval? 
-
cheeseburger
Light Star
Jasne, bola by to blbost, ale preistotu som sa spytal
Dakujem. Inak fakt parada, vysava to lepsie ako som cakal. Urcite odporucam.
Momentalne je v EU sklade prva aj druha generacia.
Prva za 246 EUR:
https://shop.fontech.sk/roboticke-vysav ... c-eu-sklad
Druha za 424 EUR:
https://shop.fontech.sk/roboticke-vysav ... ky-vysavac
Prva za 246 EUR:
https://shop.fontech.sk/roboticke-vysav ... c-eu-sklad
Druha za 424 EUR:
https://shop.fontech.sk/roboticke-vysav ... ky-vysavac
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Neviem ako vam no mne po updatoch appky pribudlo na vysavaci 1.gen cistenie zony ako na gen2 a tiez prikaz go kam mozte poslat vysavac na bod na mape
za mna super palec hore. len neviem ako teraz nastavim silu vysavania 
U mna zatial nic. Mam verziu 5.1.26
-
Arkaz
Addict
Ja mam verziu FW vo vysavaci 3.3.9_003194 a verziu mihome mam vzdy aktualnu a aktualizovanu priamo cez mihome a teda mam 5.1.2.6
tak dnes som objednal aj ja Roborock S50 second generation International EU plug ... cena myslim ze celkom ok
394e este som nasiel zlavovy kod 13,2e + priplatil som si poistenie v pripade straty + cca 9e - vysledna suma 390e
uz len pockat kym pride a dufat ze ho nechytia na colnici
394e este som nasiel zlavovy kod 13,2e + priplatil som si poistenie v pripade straty + cca 9e - vysledna suma 390e
uz len pockat kym pride a dufat ze ho nechytia na colnici
Tak je aj za 377 z EU skladu: https://shop.fontech.sk/sk/roboticke-vy ... dna-verzia
-
Arkaz
Addict
Kde si objednaval? lebo za 390€ sa da aj z gearbestu cez EU priority line a to mas bez dph a bez colnice
ja tiez idem do 2.generacie s prvou som max spokojny ta ma za sebou zatial 10K m2.
Musis mat sakra stastie aby ti nezastavili ten vysavac z ciny. Moc velky a podozrivy balik. A tusim uz vsetko ide cez sken.
z gearbest som objednaval ... a daval som EU priority line ... tak dufam ze to bude ok
bohuzial nebol na EU sklade aspon co som pozeral v tej cene len tusim 600e bol eu sklad ...
ten lightinthebox nepoznam
skoda mohol som usetrit este nejakych 20e ale co uz aj tak dobra cena si myslim 
bohuzial nebol na EU sklade aspon co som pozeral v tej cene len tusim 600e bol eu sklad ...
ten lightinthebox nepoznam
-
Arkaz
Addict
tak potom si v suchu pride ti z DPD kurierom. Ja som objednaval 5.6 vysavac cez eu priority line a prisiel 14.6. Odosielatel bol nejaky nemec Dr.
A dnes som zase objednaval dva kusy kamosom tak uvidim kedy pridu. Daj potom vediet ako si spokojny s tym vytieranim ja budem cca za 2t objedbavat tu s50ku 
tak dufam ze pride fakt bez cla a celkom rychlo ... lebo v takej sume som este odtial neobjednaval a bolo tam ze HK sklad tak uvidime ci fakt tak rychlo pride ...
zatial som odtial objednaval len kefky a tie prisli klasicky cez postu ... kurierom mi prislo len ked som objednaval z eglobalcentral ... ale tak uvidime pockam kym odoslu aky bude tracking ...
na toto EU priority line pisalo 13-18 dni dorucenie tusim
zatial som odtial objednaval len kefky a tie prisli klasicky cez postu ... kurierom mi prislo len ked som objednaval z eglobalcentral ... ale tak uvidime pockam kym odoslu aky bude tracking ...
na toto EU priority line pisalo 13-18 dni dorucenie tusim
- Prílohy
-
- gearbest.jpg (9.56 KiB) 1469 zobrazení
-
Arkaz
Addict
tracking je tam naprd. Tam ti vyhodi tracking cislo ale nepomoze ti nic. teda ked to bolo eu express dalo sa to lebo ti vyhodilo DPD UK cislo a cez to si si zistil DPD SK cislo. Teraz ale cez eu priority line ti to vyhodi dake cislo ale nepozna to ziadne dpd. dost zvlastne ale tak nevadi chodia rychlo baliky.
ok tak mi pisal support ze za cca 5-7 dni by mali posielat tak uvidime
Ahojte,
Uvazujem o xiaomi vysavaci 1 generacii kedze je lacnejsi. Mozete mi prosim povedat ked mam mensi 2,5byt rozmery 53m2, a 50% je plavajuca a 50% je dlazba, oplati sa mi investovat do robotickeho vysavaca?
Alebo sko si kupuju ludia co maju vacsia byty / rodinne domy?
Dakujem za vase postrehy
Uvazujem o xiaomi vysavaci 1 generacii kedze je lacnejsi. Mozete mi prosim povedat ked mam mensi 2,5byt rozmery 53m2, a 50% je plavajuca a 50% je dlazba, oplati sa mi investovat do robotickeho vysavaca?
Alebo sko si kupuju ludia co maju vacsia byty / rodinne domy?
Dakujem za vase postrehy
Preco nie? Byvam v 2i byte, dlazba/plavajuca cca v pomere 40:60. Ziadne koberce. Na denne/obdenne upratovanie super vec. Samozrejme raz za cas je potrebne podlahu pozmyvat. Ale klasicky povysavam mozno tak raz za 3 tyzdne, predtym aj 2x do tyzdna kvoli neustalemu prachu/drobnej spine.
Mam 1. generaciu, povysavanie cca 30m2 (cista plocha ktoru vysavac povysava) trva okolo 30-35 minut na najvyssi vykon.
Mam 1. generaciu, povysavanie cca 30m2 (cista plocha ktoru vysavac povysava) trva okolo 30-35 minut na najvyssi vykon.