predschválený úver
predschválený úver
Chcem sa opýtať keď mám v internet bankingu predschálený úver znamená to, že keď on požiadam pripíšu sa mi peniaze na účet, alebo budem musieť ísť ešte na pobočku banky?
Re: predschválený úver
zalezi od banky, mbank by ti poslal kuriera 
Budes musiet podpisat papiere o uvere, respektive kontokorentnom uvere.
-
yoggy
Zalezi od banky, vo VUB a TATRA BANKE to dokazes podpisat na dialku. To ze je ale predschvaleny neznamena, ze nebudu skumat tvoje prijmy a pod. Ja ked som chodil na strednu, tak mi dosla obalka doomov, ze mam predschvaleny uver na 8800e a to mit am ziaden prijm nechodil
Cerpat je mozne este ten den alebo buduci
Cerpat je mozne este ten den alebo buduci
naozaj zalezi od banky v tatre si napr pozru register ak nemas omeskania exekuciu tak by ti mali uver dat detto napr uni.
No v iných bankach je to vacsinou len lakadlo a uver ti posudzuju ako normalnu ziadosť. samozrejme ak nemas ziaden prijem uver ti nedaju nikde maximalne kontokorent moze byt ale predschvalena ponuka fajn ak nemas dostatocný prijem napr na vysku cez normalnu ziadosť.
No v iných bankach je to vacsinou len lakadlo a uver ti posudzuju ako normalnu ziadosť. samozrejme ak nemas ziaden prijem uver ti nedaju nikde maximalne kontokorent moze byt ale predschvalena ponuka fajn ak nemas dostatocný prijem napr na vysku cez normalnu ziadosť.
Zalezi od banky resp nebankovky, ale castokrat to znamena ze prejdes aj tak posudzovanim kde to mozu zamietnut