emigracia,imigracia

Diskusie na politické témy...
Cesar
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: emigracia,imigracia

Príspevok od používateľa Cesar »

Načo do toho miešaš Indov a neviem koho? Je tu invázia Indov? Kto tu má problém s Indmi? Indovia zabíjajú obyvateľov EU, kresťanov, kňazov a robia neustále teroristické útoky ako Arabovia? Asi nie, tak isto ako ani Číňania sa neodpaľujú na koncertoch.

Keď sú tu slušní migranti z Indie alebo Číny tak potom zoberme aj armádu arabských násilníkov a teroristov? Asi áno, tebe je všetko jedno.
jackb
Redeemer
Redeemer

emigracia,imigracia

Príspevok od používateľa jackb »

Cesar napísal:
Dávnejšie západu boli dobrí ako otroci, dobre ich vykorisťovali, boli ich kolóniami a stále sa im zdali ako dobrí otroci za lacný peniaz, spraviť tú najhoršiu robotu za minimálne peniaze a v tomto pokračujú dodnes. Ešte aj x-tá generácia tam narodených sú len obyvateľmi druhej kategórie, aj keď dávno štátni občania krajiny, v skutočnosti sa na ne na západe pozerajú ako na cudzincov a toto sa im azda nepáči.

Takže za všetko si môžu sami, že ich vozia len aby mali lacných otrokov, čo im ale veľmi nevychádza, lebo byť niekde len handrou pre bohatých nie je boh vie aká perspekvtíva pre nikoho, byť občanom druhej a tretej kategórie, čo sú Turci, Arabi a spol. na západe.

Nepovedia im to do očí, nie je to v novinách, v televízii, je prísny zákaz ale v hlavách to majú a oni to cítia, že tam nikdy nebudú ako domáci. Nech je akákoľvek propaganda, že nediskriminuje sa, realita je iná.

Je to ich vec, nech si ich sem navozia 10x toľko ale len si ich pekne nechajú u seba a nech si ich riešia oni, tu nepotrebujeme o jeden problém viacej.

Na západe keď chcú tak skryto vedia diskriminovať hoci aj druhého obyvateľa EU, zoberme len diaľničné poplatky v Nemecku, v tom, kde im to vyhovuje si diskrimináciu veľmi dobre vedia ošetriť a praktizovať.
O otroceni post 2015 si nepisal.
Teraz kecas nieco proti Indom. Tak sa postav ku veci ako chlap.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Merkelová v nedeľu zase zlyhala, žiadna dohoda ani takto, že tam neboli tí zlí z východu, len všetci tí, čo sú vraj ochotní sa dohodnúť. Zase len rozprávky a rozprávky, výsledky žiadne.

Aspoň že Taliani prišli k rozumu a nepúšťajú pašerákov migrantov do prístavov v Taliansku. A že vraj sa migrácia cez more sa nedá zastaviť, no zrazu sa to dá, samozrejme.

Už len nech čím skôr padne Merkelová a to by už fakt znamenalo totálny koniec migrácie, nie je otázkou či to príde len to že kedy, dúfajme, že už to nebude trvať dlho.
jackb
Redeemer
Redeemer

co to otrocenie indickych lekarov, burzovych maklerov a project managerov na Zapade? aj to padne s Merkelovou?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Sú tu nelegálne?
jackb
Redeemer
Redeemer

a je to dolezite?
cesar pisal, ze aj druha a tretia generacia nie su prijate a su zotrocene. tak nech vysvetli to otrocenie a vylucenie z majoritnej spolocnosti na Indoch.
dalsia vec je, ze ma salat v cudzich slovach, lebo migraciu berie ako najilegalnejsiu aktivitu. ja som migrant, Retne a javatar su tiez. koniec Merkelovej nas podla neho prinuti vratit sa.
gogo956
Redeemer
Redeemer

1/Vsetcia dobre vieme o akych imigrantov hovorime.
2/To co urobila Merkelova aj napriek vyraznym protestom
nemeckych politikov bola obycajna diktatorska svojvola na urovni Erdogana.. / nehovoriac o tych vyhrazkach krajinam ktore s jej postupom nesuhlasia/
https://m.novinky.cz/articleDetails?aId ... &sId=&mId=
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Retne napísal:Myslim, ze najvacsiu vinu nesie rasizmus. Nie cistu ako si napisal. Potom je tu aj dolezity faktor spolocnosti v ktorej vyrastas, tak ako u chudobnych bielych rodin je nizsia pravdepodobnost vyhovat niekoho uspesneho, to v porovnani s bohatou vzdelanou rodinou, kde to z prirodzenych faktorov ide lahsie.
Ja to davam za vinu hlavne chudobe a korupcii (ono to ide ruka v ruke) lebo:
1. pohlad na romsku otazku na zapade slovenska je odlisny (mnoho z nich tam pracuje)
2. su skupiny ktore im beru davky pod hrozbou nasilia (statistiky nemam ale vzdy ked citam clanok o uspesnom projekte s romskou mensinou tak je tam spomenute, ze sa museli vysporiadat s tymto problemom) - ano doslova v den vyplacanie davok pred postou cakaju ludia a beru romom peniaze, len vazne netusim v akej miere sa to deje
3. vela projektov je zlych s principu (napr. len dodanie skolskych pomocok a nie dohlad aby boli spravne pouzite), vela je neefektivnych (romska skolska dochadzka), na vela veci sa pozera ako na projekt ktory konci ako na process ktory pokracuje a potom vznikaju projekty na ktorych sa ma len niekto nabalit
4. skutocny rasizmus (povazovanie niekoho za menejcenneho predovsetkym na zaklade rasy) nie je tak casta zalezitost, sam som imigrant a aj ked som kecal s ludmi co v brexit referende hlasovali "za" prave kvoli miere imigracie tak uz taki tvrdi neboli (obdobne rasove debaty)
5. V inej debate mi bolo poslane toto (credits to hugo), kde sa ukazuje, ze bohatstvo nie je akcelerator (ak aj ano tak velmi mierny) ale chudoba je poriadna brzda
gogo956
Redeemer
Redeemer

Uzeru v romskych osadach maju na svedomi Romovia, nie biely, je to ich vlastny interny problem.
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

gogo956 napísal:1/Vsetcia dobre vieme o akych imigrantov hovorime.
2/To co urobila Merkelova aj napriek vyraznym protestom
nemeckych politikov bola obycajna diktatorska svojvola na urovni Erdogana.. / nehovoriac o tych vyhrazkach krajinam ktore s jej postupom nesuhlasia/
https://m.novinky.cz/articleDetails?aId ... &sId=&mId=
edogan by si tak nieco nedovolil ;)

//autoeditácia príspevku (26 Jún 2018, 11:22)
gogo956 napísal:Uzeru v romskych osadach maju na svedomi Romovia, nie biely, je to ich vlastny interny problem.
uzera je problem nevzdelanosti v romskych osadach ..
jackb
Redeemer
Redeemer

gogo, je super, ze s beardiem robite cesarovi advokatov, ale on dokonca pisal o migracii. a nie, nie som vestica z Bujakova, aby som vedel ci mysli imigraciu, emigraciu, legalnu, ilegalnu, tolerovalu ekonomicku, netolerovanu,...
baldorex
Addict
Addict

Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa baldorex »

Na obrázku je to ten úplne vpravo.... Podľa rasistu čistý cigáň. Bravo.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Boli ohrození aj ostatní? Boli.

Takže ten pán napravo je tiez rasista, lebo do policajného protokolu sa vyjadril že si myslí že cieľom mal byť niektorí z Rómov. Bravo.
Stále si ochotný ignorovať kontext /hakovy kríž, opakovane útoky/ len aby si nenarušil svoje presvedčenie že rasizmus tu vlastne nieje :roll:

Hlavne ze v prípade Inda ktorý zabíjal v sebaobrane si ho bezproblemov označil za antifasistickeho bojovníka.
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal:mozno aj cesar je migrant, co by to zmenilo?
bola by to defekacia do dutiny ustnej.
tak ako napriklad 3 roky stara peticia slovenskych imigrantov vo Svajciarsku "proti imigrantom"

migrant moze byt aj vnutorny, ak sa prestahoval do mesta za pracou...
beardie
Redeemer
Redeemer

neviem detaily, ale predpokladam, ze ti slovenski boli legalni a peticia bola proti nelegalnym...

ak by som bol ja legalny migrant v zahranici a bojoval by som proti nelegalnej migracii, tiez by som si sral do huby?
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Či je ten pán rasista neviem, ale asi bude keďže je biely.

Xtý krát ti píšem, že nech ho za tú vlajku trestajú ak je na to dôvod.
DEVZYO1G napísal:Hlavne ze v prípade Inda ktorý zabíjal v sebaobrane si ho bezproblemov označil za antifasistickeho bojovníka.
Ind sa pri prvom súde k činu priznal.

Až teraz pri druhom súde začal tvrdiť že je obeť, keď sa objavilo z tej akcie video a je bez zvuku, tak zrazu sa tam pridalo že "útočníci" kričali rasistické veci.
jackb
Redeemer
Redeemer

„Dňa 6. augusta 2015 prijal Marian Kotleba zástupcov Slovákov žijúcich vo Švajčiarsku, ktorí mu prišli odovzdať petičné hárky s niekoľkými desiatkami podpisov. Vyzývame preto aj ostatných Slovákov, ktorí žijú v zahraničí a ktorým nie je ukradnutý osud ich rodnej vlasti, aby podpísali petíciu proti príchodu imigrantov na Slovensko! Podpísané petičné hárky môžete zasielať poštou na adresu pre doručovanie alebo ju priniesť osobne do rúk Marianovi Kotlebovi.“
nebolo specifikovane, ktori druh imigrantov to nesmie prist. mohlo ist aj o Srbov, ktori robia v Samsungu.

ak by si bol imigrant v cudzine, tak by bolo pre domacich divne, ze si proti inym imigrantom. a vieme, ze domaci a ich postoje su to najdolezitejsie.
bojoval by si proti ilegalnej "migracii" aj v tedy, ak by konvickari a kotleby z celej Europy hnali kazdeho jedneho moslima cez vonkajsiu hranicu a nikto by sa nenamal im dat do dokladov vystupnu peciatku?
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: nebolo specifikovane, ktori druh imigrantov to nesmie prist. mohlo ist aj o Srbov, ktori robia v Samsungu.
zaujimave, o tomto som nevedel
ak by si bol imigrant v cudzine, tak by bolo pre domacich divne, ze si proti inym imigrantom. a vieme, ze domaci a ich postoje su to najdolezitejsie.
lenze ja nie som nelegal a splnil som vsetky podmienky, okrem toho, oznacil by som sa skor za expata :)
rozumies rozdielu medzi legalnym a nelegalnym migrantom?
bojoval by si proti ilegalnej "migracii" aj v tedy, ak by konvickari a kotleby z celej Europy hnali kazdeho jedneho moslima cez vonkajsiu hranicu a nikto by sa nenamal im dat do dokladov vystupnu peciatku?
nelegalov nech vyhodia, legalni mi starosti nerobia
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal:lenze ja nie som nelegal a splnil som vsetky podmienky, okrem toho, oznacil by som sa skor za expata
rozumies tomu rozdielu?
ano. ja som v UK imigrant, lebo nemam umysel sa vratit do krajiny, ktora mi vydala cestovne doklady. najblizsie ku definicii expata mam v tom, ze pripustam moznost, ze zmenim krajinu, v ktorej pracujem a budem sa usilovat dosiahnut obcianstvo v nej.
\\ano, rozumiem rozdielu medzi ilegelnym a legalnym imigrantom. cele tri roky ide o vnimanie domacimi, najma na Zapade. im je sumak, ci je niekto legalne z Iasov v Rumunsku, alebo ilegalne z tabora pre Palestincov v Syrii. je to imigrant v ich krajine. cudzinec. legalny status nema nikto vytetovany na cele.
beardie napísal:nelegalov nech vyhodia, legalni mi starosti nerobia
ale podporoval by si nelegalnu emigraciu, lebo si nikto nebude moct na click counter spocitat, kolko ich bolo vyhnanych.
aj Kral Sumavy prevadzal z CSSR
Napísať odpoveď