alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov
-
yoggy
Re: alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov
Všetci ste tu strašne múdry... Po rozbitej celej Bratislave ešte to dorazí úplne Alza... Pomalšie? Myslis pod 10?
akákoľvek poľná cesta je lepšia ako toto 
Ako povies mojko. Dufam, ze sa ti ulavilo.
Kľudne aj pod 10, "krokom". Denne tade prejde plno áut, autobusy...
Majitelom tej cesty je Sky Park s.r.o. a nie Alza:
https://zbgis.skgeodesy.sk/mkzbgis/sk/k ... zoom=false
https://zbgis.skgeodesy.sk/mkzbgis/sk/k ... zoom=false
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
A Sky Park bola od juna dobrovolne zrusena a bola rozdelena do firiem SKY PARK OFFICES, SKY PARK OFFICES II a SKY PARK RESIDENCES, ktorych cyperska PENTA REAL ESTATE HOLDING LIMITED 
Dostal som prachy naspat dnes konecne. To teda trvalo.
zdar chcem sa opytat ked mam ucet na slovenskej alze da sa snim nejako nakupit aj na ceskej ? alebo musim ucet spravit aj tam ?
kedze som v cesku a da sa spravit 1/3 nakup bez uroku,akurat treba mat obrat na ucte no a na slovenskom mam...
kedze som v cesku a da sa spravit 1/3 nakup bez uroku,akurat treba mat obrat na ucte no a na slovenskom mam...
Musíš si urobiť nový účet. Neprihlási ťa cez .sk účet.
Objednávka tovaru bola v stredu 05.09.2018 na poštu, na pošte už bola vo štvrtok, hneď som balík aj prevzal, jednalo sa o spícanie hodiny, už piaty deň je do nich zapojená lampa a teraz, o 5 dní mi príde k nim z alzy mail, že " Vaša objednávka (alebo jej časť) bola práve odoslaná"
Wtf?
Sťažovať sa na to, že neviem prejsť po ceste na stavbe. lol. Šiel som tade viackrát, ale teda toto mi nenapadlo.
-
yoggy
Jn, uz si zvykol na cesty v Bratislave. 
//autoeditácia príspevku (26 Sep 2018, 0:53)
Xiaomi Mi Band 2 s kuponom za 5e no neber to
Inak na kupon treba spravit najskor nakup za 75e a potom s hodinkami nakup za minimalne 193e (ci kolko tam bolo)
//autoeditácia príspevku (26 Sep 2018, 0:53)
Xiaomi Mi Band 2 s kuponom za 5e no neber to
Inak na kupon treba spravit najskor nakup za 75e a potom s hodinkami nakup za minimalne 193e (ci kolko tam bolo)
Prečo si alza účtuje 1,18 € pri osobnom odbere tovaru? Akurát známy objednáva nejakú drobnosť za 8 € a dáva mu to pri objednávke tento poplatok pri osobnom odbere v BA na nivoch
Takže mám vlastne platiť za to, že si sám prídem pre tovar 
Áno, veď to Alza robí už od začiatku, akurát to stále zdražujú. Ja preto totálne ignorujem Alzu, keď objednávam niečo za pár eurášov.
Neprekvapilo by ma, ak by to ešte zdraželi. Možno, aby prinútili ľudí kupovať Premium. Je to gigant, môže si dovoliť také praktiky.
Neprekvapilo by ma, ak by to ešte zdraželi. Možno, aby prinútili ľudí kupovať Premium. Je to gigant, môže si dovoliť také praktiky.
Ten poplatok je vtedy keď majú tovar na sklade inde ako je odber.
Ak si dám odber na centrále a je tam skladom, poplatok neplatím.
Ak si dám odber na centrále a je tam skladom, poplatok neplatím.
-
yoggy
Tebe to pride funny, ale logistika nieco stoji.Muffi napísal:Prečo si alza účtuje 1,18 € pri osobnom odbere tovaru? Akurát známy objednáva nejakú drobnosť za 8 € a dáva mu to pri objednávke tento poplatok pri osobnom odbere v BA na nivochTakže mám vlastne platiť za to, že si sám prídem pre tovar
to ze logistika nieco stoji chapem, ale co s tym ma zakaznik? preco by malo zakaznika zaujimat kde alza interne skladuje tovar?
Nemusí ho to zaujímať vôbec, nemusí akceptovať poplatok a môže nakúpiť inde, možností je mnoho, aké jednoduché....
je to poplatok za dopravu zo skladu na pobocku, on si pre to ide do skladu? nie, ide si pre to na pobocku
ak nechce platit poplatok za dopravu na pobocku, nech si rovno priplati to euro navyse a posta mu to donesie domov, je to logicke, len sa nad tym treba zamysliet
alza ma sklad v senci, doprava na pobocku do bratislavy stoji 1,18€ doprava na pobocku do michaloviec stoji tiez 1,18€ je to proste sluzba, nieco ako rozvoz, ma to tak kazdy vacsi eshop, nie iba alza
hlavne si treba uvedomit ze to nie je poplatok za dopravu, teda za to ze sa ten kablik za 1,99€ prepravuje v aute a nezabera az tolko miesta a neni ani taky tazky ako zvysne veci v aute, preto by sa podla vas mohol kludne v tom aute prepravovat zadarmo, je to bullshit, ten kablik treba v tom sklade najst, treba ponho poslat pracovnika, ktory ho hlada, naskenuje, vlozi do debnicky ktoru polozi na pas, ten pas konci pri dalsom pracovnikovi ktory ho zasa naskenuje, skontroluje, odvazi, pripadne zabali, olepi etiketou a ide na rampu ku autu kde je dalsi pracovnik a tak dalej a tak dalej, az pride na pobocku do bratislavy kde si si ho nechal poslat, tam ho vyklada dalsi pracovnik, ktory ho posiela dalsiemu, ktory robi prijem a dalsi to zaskladnuje na pobocke, ty si pre to prides a zasa ho v tom regale treba najst a doniest tebe do ruk, a teraz mi povedz, kolko ludi sa kvoli tebe a tvojmu hlupemu kabliku za 1,99€ potrebuje narobit - samozrejme ber to s nadhladom
je teraz este pre teba tych 1,18€ za dopravu vela? ak hej tak -> aliexpress a cakaj 45 dni
ak nechce platit poplatok za dopravu na pobocku, nech si rovno priplati to euro navyse a posta mu to donesie domov, je to logicke, len sa nad tym treba zamysliet
alza ma sklad v senci, doprava na pobocku do bratislavy stoji 1,18€ doprava na pobocku do michaloviec stoji tiez 1,18€ je to proste sluzba, nieco ako rozvoz, ma to tak kazdy vacsi eshop, nie iba alza
hlavne si treba uvedomit ze to nie je poplatok za dopravu, teda za to ze sa ten kablik za 1,99€ prepravuje v aute a nezabera az tolko miesta a neni ani taky tazky ako zvysne veci v aute, preto by sa podla vas mohol kludne v tom aute prepravovat zadarmo, je to bullshit, ten kablik treba v tom sklade najst, treba ponho poslat pracovnika, ktory ho hlada, naskenuje, vlozi do debnicky ktoru polozi na pas, ten pas konci pri dalsom pracovnikovi ktory ho zasa naskenuje, skontroluje, odvazi, pripadne zabali, olepi etiketou a ide na rampu ku autu kde je dalsi pracovnik a tak dalej a tak dalej, az pride na pobocku do bratislavy kde si si ho nechal poslat, tam ho vyklada dalsi pracovnik, ktory ho posiela dalsiemu, ktory robi prijem a dalsi to zaskladnuje na pobocke, ty si pre to prides a zasa ho v tom regale treba najst a doniest tebe do ruk, a teraz mi povedz, kolko ludi sa kvoli tebe a tvojmu hlupemu kabliku za 1,99€ potrebuje narobit - samozrejme ber to s nadhladom
je teraz este pre teba tych 1,18€ za dopravu vela? ak hej tak -> aliexpress a cakaj 45 dni
ja nehovorim ze to tak nikto nerobi alebo ze to nema logiku, ale z marketingoveho hladiska by bolo podla mna lepsie priratat plosne 50 centov k cene kazdeho tovaru, nezavysle odkial to ide. zbytocne problemy su z toho.
aj posta ti zauctuje rovnaky poplatok za prepravu ci posielas z bratislavy do trnavy alebo do kosic.
aj posta ti zauctuje rovnaky poplatok za prepravu ci posielas z bratislavy do trnavy alebo do kosic.