Battlefield 1
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Battlefield 1
Vysiel novy 3GB update, ktorym okrem oprav chyb prinasa aj novy mod Shock Operations. Viac info o mode, aj zmenach je popisanych tu: https://www.gottabemobile.com/5-things- ... -1-update/
//autoeditácia príspevku (29 Aug 2018, 14:21)
Nemate problem s pripajanim na servre??? Teraz koncom augusta bol update. Kopa serverov nejde, proste neznama chyba alebo len preblikne a nic.
Edit: Tu sa riesi rovnaky problem: https://forums.battlefield.com/en-us/di ... any-server
//autoeditácia príspevku (29 Aug 2018, 14:21)
Nemate problem s pripajanim na servre??? Teraz koncom augusta bol update. Kopa serverov nejde, proste neznama chyba alebo len preblikne a nic.
Edit: Tu sa riesi rovnaky problem: https://forums.battlefield.com/en-us/di ... any-server
teraz je v origine BF1 za 5€ + premium zadarmo 
Ahojte, včera som hral MP prvykrát. Teraz je na origine zakladna hra za 8€. Oplati sa este za nieco priplatit? Vyhodilo tam x moznosti premium pass, shall not pass....som nevedel co to znamena nejake rady? Hra sa mi v celku paci, len pozorujem nejake lagy tak na ultra ako aj na low detailoch, ping stabilny...cital som vlakno, su tieto vsetky problemy uz odstranene?
To su DLC a vsetky boli uz nedavno zadarmo. Najlepsie by bolo keby si kupil rovno Battlefield 1 Revolution, to obsahuje vsetky DLC aj premium.
Ak by som mal voli jednotlive DLC, tak mne sa najviac pacili mapy v They shall not pass a In the name of the Tsar. Apocalypse bolo OK, ale nepriplacal by som za to a Turning tides bolo sklamanie.
Co sa tyka optimalizacie, tak BF1 ma vysoke naroky na CPU. Ak ti to laguje pri vybuchoch ked lietaju trosky, tak to moze byt sposobene slabsim CPU.
Ak by som mal voli jednotlive DLC, tak mne sa najviac pacili mapy v They shall not pass a In the name of the Tsar. Apocalypse bolo OK, ale nepriplacal by som za to a Turning tides bolo sklamanie.
Co sa tyka optimalizacie, tak BF1 ma vysoke naroky na CPU. Ak ti to laguje pri vybuchoch ked lietaju trosky, tak to moze byt sposobene slabsim CPU.
-
hojko
Site Admin
Ja mam Xeon 1231v3, 16GB RAM a GTX 1060 6GB, lagy pri vybuchu nemam. Co som pozeral spravcu uloh, tak pri hrani mam rezervu aj v RAMke, aj v procesore, u mne je skor brzdou graficka karta. Hram to na FullHD, mam to tusim nastavene na high. Vacsi problem vidim skor v niektorych serveroch, lebo mam take obdobia kedy hravam len jednu mapu. Teraz napriklad iba Sinai asi 3 mesiace stale, mam pridane oblubene servre, ale velka cast z nich laguje. Niekedy to ide pekne, inokedy je to o nervy. Asi by som sa mal vratit k mojim oblubenym Argonne Forrest a este jednej co som hraval.
Ani nie, že pri výbuchoch..tak celkovo pri pohybe potom sa to ustáli, potom znova...čo ja viem. Mam notas asus rog g551 JM i7 4710HQ, 10 GB ram, GTX 860M/2 GB...1366x768 je to 15,6" takže ok. Singleplayer v pohode na high az ked som to skoro cele presiel som to skusal na ultra a v pohode...
Mas v tom SSD? Pri pohybe a nacitavani objektov to moze pokojne brzdit aj pomaly disk.
moze to byt aj tym, nema v tom ssd. Je to 750 SSHD s 8 Gb SSD a dokonca co pozeram tak disk je len 5400 ot...asi sprosta otazka: pomoze vymena disku?
Pravdepodobne ano a ak aj nepomoze priamo v Battlefielde, tak sa ti vyznamne zlepsi odozva celeho systemu. V sucasnej dobe je SSD prva moznost upgradu, ktory treba zvazovat pri akomkolvek pocitaci, ktory ho este nema.
Treba kupit cez net a v najhorsom do 14 dni vratit.
Zdravím! Chcem sa spýtať, kúpil som si BF1 a keď hrám hru tak hra strašne zle ide, to znamená že pod 60fps priemerne okolo 45fps s dropmi pod 20fps.
PC: Ryzen 3 1200 @ 3,8ghz
2x8gb Corsair Vengeance @ 2667mhz
Asus Strix RX470 4gb
Myslím, že PC by mal utiahnuť minimálne na 60fps aspoň na medium kvalite no momentálne to mám všetko na LOW a ide ta hra tak ako ide.
PC: Ryzen 3 1200 @ 3,8ghz
2x8gb Corsair Vengeance @ 2667mhz
Asus Strix RX470 4gb
Myslím, že PC by mal utiahnuť minimálne na 60fps aspoň na medium kvalite no momentálne to mám všetko na LOW a ide ta hra tak ako ide.
Ako mas nastavene detaily a hlavne rozlisenie? Zapni si DX11 a skontroluj hodnotu resolution scale (mala by byt 100 %)
všetko je na LOW resolution scaling 100% skúsil som s DX12 to bolo ešte horšie, s DX11 to ide lepšie ale stále je to s tými dropmi a ešte som si všimol že vypadáva zvuk.
takto ti neviem poradiť, pozri si CPU usage + teploty a GPU usage + teploty
-
hojko
Site Admin
Ti hravate, nemate nervy na nesmrtelnych hracov na koni??? Trebars na Sinai Desert je to neunosne, kon s jazdcom zvladne aj 2 zasobniky do tela a nic, pripadne vybuch granatom.
-
hojko
Site Admin
Skoro 300 battlepackov, da sa to hromadne otvorit???