Na to si došiel po tom tvojom 1-vetovom zhodnotení, kde si sa trápne chytil jedného slovíčka (lebo sociálne vedy sú fyzika, že)? Ale ako som napísal vyššie, nemaj strach, to bol rýchly gúgl, žiaľ ja načítané veci a zdroje nemám niekde uložené na jednom mieste, aby som ich len posielal, prípadne na niečo aj zabudnem.clanky ktore posielas v anglictine vyzera, ze tiez necitas
To, ze "can be inherited" sa nerovna "is inherited"
Toto je len obyčajná zákernosť, ktorých ide z tvojej strany čím ďalej tým viac. Tak ja sem dodám tvrdenie podložené osobou uznávaného profesora, ale nestačí to. Nemám čas hľadať pôvodnú štúdiu, navyše to ani nie je ľahké len na základe pár viet z prednášky.Obdobna situacia uz nastala ked sa spomenula "studia o rovnakom vnimani spravodlivosti napriec kulturami a bola o tom vydana aj kniha" ale dalej sme sa uz nedostali (ako sa vola a podobne)
Jasné, lebo ty a ostatní na fóre doslova obsypávate svoje často ideologické floskuly zástupmi štúdií. V prvom rade, sme na diskusnom fóre, ono veľa ľudí aj tak nečíta rôzne externé odkazy, nebodaj štúdie. Ty si zrejme výnimky, to je tvoje plus. Ak ide o niečo zásadné, zdroje vždy posielam, často dodávam presné citácie odkazy na literatúru (debatujem aj v iných témach) - nože ukáž, ako to robíš ty (a v akej miere) či ostatní.Posielas tvrdenia bez zdrojov