Práca v AT&T
Práca v AT&T
Zdravím, mám ponuku práce v AT&T v Bratislave na pozícii cutomer care agenta. Ponúkajú mi celkom slušné peniaze ale zase nie až o toľko viacej ako zarábam v mojej terajšej robote. Robí tam niekto alebo poznáte niekoho kto robí na tejto pozícii? Čo to k tej robote na pohovore povedali ale celkom rád by som sa dozvedel aj ďalšie info, ako napríklad aký je tam kolektív a aká tá robota reálne je, nie len to čo tvrdili tam manažéri.
-
CrazyJerry
Light Star
Re: Práca v AT&T
Kamos tam robil a hovoril, ze je to uplne typicka korporacia, nikto sa o nikoho nezaujima, prides odrobis ides domov. Neviem v akom prostredi pracujes teraz, akych mas kolegov, respektive ci sucasna praca je v korporacii.
Teraz robím tiež v nadnárodnej korporácia a je to čistý retail, priamy kontakt zo zákazníkom, robota na 2 smeny ale výhoda je že nerobíme nočné. Kolektív ako tak, trošku skupinky inak celkom dobre. V At&t počítam že by to malo byť o niečo menej hektické ako to kde som teraz, len je to pre mňa dosť risk voči tomu kde som, pretože keď neurobím extrémne veľkú chybu tak ma nevyhodia plus keby začnem pre AT&T robiť tak sa musím do BA presťahovať keďže každý deň dochádzať 2 hodiny tam a 2 naspäť neni moc reálne. Rozdiel v plate v hrubom je síce skoro 400€ v prospech AT&T ale to sa vďaka ďalším faktorom trošku vyneguje lebo náklady na život sú v BA predpodkladám vyššie ako tu kde som teraz.
-
CrazyJerry
Light Star
No je na tebe, ci sa ti to oplati, ako 400€ navyse v hrubom. To akurat das za ubytko v BA a si na rovnakej sume ako mas teraz. ci?
-
yoggy
Len byvanie je drahsie, nic viac... ale zas mi nehovor, ze odkial sa potencionalne budes stahovat stoji prenajom jedno izbaku 50e mesance 
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
nie, tam ma mamahotel 
ale v AT&T bude mat pravdepodobne vecsie moznosti na karierny postup, o pol roka-rok moze uz byt v ramci firmy na lepsom poste
O pol roka na inom lepsom poste? To ako vazne?
Dost pochybujem...
Ked mas rozdiel 400 eur v plate tak asi neries. Aj ked toto bude taka typicka pozicia so zakaznikmi. Tej sa radsej vyhni.
Dost pochybujem...
Ked mas rozdiel 400 eur v plate tak asi neries. Aj ked toto bude taka typicka pozicia so zakaznikmi. Tej sa radsej vyhni.
Ano aj o pol roka, pripadne o rok. Teraz je malo ludi takze karierne sa da rychlo rast. Posledny pripad takyto poznam ked mlada baba sa za 9mesiacov dostala zo zakl. pozicie na timlidra. V banke. Poznam kopec pripadov ked 5rokov po skole /aj skorej/je clovek riaditel a nemyslim tym teraz nejaku malu firmicku.
Ešte by netrebalo zabúdať ani na odvody čo za teba platí zamestnávateľ, ak tam budeš mať o 400€ väčší plat, tak za teba zamestnávateľ odvádza väčšie odvody do inštitúcii, čo sa neskôr prejaví na výške tvojho dôchodku, ak teda nejaký za 30-40 rokov ešte bude.
Neviem ako si na tom teraz so zvyšovaním platu, v ATT je ale medziročné zvyšovanie (moja skúsenosť je taká, že výška % o koľko ti zvýšia závisí aj od tvojho výkonu). Ďalej ako už bolo spomenuté, máš možnosti kariérneho rastu - len treba byť trpezlivý.
Pokiaľ ide konkrétne o pozíciu Customer care agent, to je myslím jedna z tých nižších a slabšie ohodnotených aj napriek tomu, že pre viacerých vie byť náročná. Azda by sa dali nájsť aj vhodnejšie a lepšie pozície - napr. kde si na tzv. "customer-facing" pozícii, avšak pre korporátneho klienta a nie nejakého yankeeho s čipsami a hranolkami na pupku, ktorý sa ide sťažovať že mu na 10s vypadla sieť (neviem, či by toto práve bola pozícia takého charakteru, ale sú tam aj také).
Pokiaľ ide konkrétne o pozíciu Customer care agent, to je myslím jedna z tých nižších a slabšie ohodnotených aj napriek tomu, že pre viacerých vie byť náročná. Azda by sa dali nájsť aj vhodnejšie a lepšie pozície - napr. kde si na tzv. "customer-facing" pozícii, avšak pre korporátneho klienta a nie nejakého yankeeho s čipsami a hranolkami na pupku, ktorý sa ide sťažovať že mu na 10s vypadla sieť (neviem, či by toto práve bola pozícia takého charakteru, ale sú tam aj také).
Mate niekto skusenosti s AT&T v KE ? Da sa tam najst pozicia pre network admina/engineera aj s beznym pracovnym casom ? Alebo len s US pracovnym casom ?