Funfón | mobilný operátor
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Funfón | mobilný operátor
V CZ mi všetko sťahovalo z balíčka (net+minúty). Kontrola spotreby cez sms bola spoplatnená za 0,07€. Či máš zapnutý roaming zistíš cez stránku.
S balíkom SMART môžeš volať a písať na čísla do EÚ a v EÚ, v rámci EÚ rovnako využívaš svoje dáta.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Dakujem. no a musim mat aktivovany ten roaming ci nie ?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Áno. Je to už prednastavené, aspoň ja som to nemusel aktivovať. Prihlás sa na stránku a skontroluj si to. Potom aj v mobile môžeš skontrolovať, či máš povolené dáta v roamingu.
-
Arkaz
Addict
kua ako vypnem toho sajfu co mi hovori stale kam volam do akej siete 
-
Supersonic
Light Professional
No ja som skúšal písať na podporu a tam mi povedali že mám skúsiť poslať HLASKA D na 959 ale napísalo mi niečo že nemám prístup...A potom mi volal nejaký týpek a povedal mi že keď to nechcem počuť tak to musí zrušiť ta osoba ktorá preniesla číslo teda osoba ktorej volam...takže neviem 
HLASKA D 959 mi hlasku vyplo ked som mal pausal v orange....a ta druha moznost je blbost,volana osoba nema nic spolocne s tym co mas ty aktivovane...pre FunFon to asi nemaju nakonfigurovane
-
Supersonic
Light Professional
No to mi povedal ich "technik"
Takže asi to tak jednoducho nepôjde deaktivovať už to nejdem riešiť a nechám to tak ..
Ako je to s pokrytím 4G vo funfone? Prevlada spokojnosť či ani nie? Rozmyšľam nad tym smartom a prenosom čisla, momentalne mam 4ku a pomarančove 3g, čo zatiaľ dostačuje na zakladne veci v mobile. Čo sa týka kontroly spotreby na zakaznickej zone funfonu, zobrazuje to odpočet jednotiek korektne? Lebo v 4ke mi to ukazuje bludy
pre priklad zostatok dát cez sms mi ukaže 1 udaj a moja zona iny
potom znova cez sms mi zobrazí inu hodnotu. príklad: 1krat pozrem- zostatok dat 770 MB. za 10 minut, zostatok dát- 800 MB 
-
Supersonic
Light Professional
No tak ja keď to mám porovnať v mojej oblasti tak pokrytie je asi najlepšie po telekome (pokrytie funfonu je identické s pokrytim Orange). Bývam v malej dedine a mame tu 3g, v malom meste s 8000 obyvateľmi som nameral cez 4G tak 20mbit čo mi úplne stačí.
O2 napriek tomu ako reklamuje svoju 4g sieť z mojich skúseností nieje až taká dobra.. podľa mňa je tento Smart bezkonkurenčná ponuka momentálne ak je priorita internet a tie 4gb ti stacia 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Kontrola spotreby ide dobre a ukazuje to presne. Pokrytie je bez najmenších problémov 
-
Arkaz
Addict
tak tak. zatial kratko ale velmi spokojny. siet dobra rychlosti tiez a za tie € super.
Len škoda no, že pri tom SMART balíku nie sú volania po 1.minúte zdarma v rámci Funfonu
-
K-u-b-i-a-k
Addict
To už by bola veľmi výhodná ponuka 
V 4ke to tak je. Po 3. minúte hovory zdarma v rámci siete. Ak si kúpiš balík 100 minút do všetkých sietí, tak pri volaní v rámci siete sa z voľných minút odrátajú iba tie 3 minúty a nie celý hovor.
4ku by som si nedal, kvôli spoplatnenému roamingu a nepáči sa mi to pokrytie + väčšia spotreba na batérií-neustále prepínanie, hľadanie siete,nemáš VoLTE,HD Voice atď
Cez IB/bankomaty sa asi neda dobijat kredit ked na vyber nie je FunFon ale len Orange. Ci hej?
-
Arkaz
Addict
veru musis skusit. No ja dobijam normalne cez net kde zadam kartu a v pohode 
Od júna príjemné novinky čo sa týka roamingu, 1.83 GB dát v cene bývalého programu to.10 za 8€tyler91 napísal:4ku by som si nedal, kvôli spoplatnenému roamingu a nepáči sa mi to pokrytie + väčšia spotreba na batérií-neustále prepínanie, hľadanie siete,nemáš VoLTE,HD Voice atď
https://www.4ka.sk/sloboda-zmeny
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Tak ako? Využívate stále služby Funfónu? Natrafili ste na nejaké nevýhody? Mne osobne nefunguje správne kontrola spotreby cez webovú stránku. Cez sms je to v pohode