Funfón | mobilný operátor
Re: Funfón | mobilný operátor
Tyžden po narodeninach som dostal SMS že mi gratuluju a cely den (narodeninový den spred týždna) možem volat vo funfone zadarmo
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
U mna vsetko Ok. Zvacsil som balik z 12€ na 20€ a mam 8GB dat, 100min a 100sms. A to sa mi este daco prenasa z minuleho mesiaca.
-
Supersonic
Light Professional
Viete mi niekto povedat ako zrusit odkazovu schranku uz ma to zacalo stvat,stale ludom stahuje kredit ked nezdvihnem do urciteho limitu skusal som to cez mobil zrusit presmerovanie ale nechce to vobec zrusit pise chyba ze neznamy prikaz alebo nieco take...ani zrusenie cez tie kody mi vobec nefunguje neviem co s tym je
A ked sa prihlasim cez stranku pise ze odkazovka neaktivovana ale ked kliknem aktivovat tak napise ze uz je aktivovana
Som chcel skusit prehodit aktivovavanie/deaktivovanie ci to nepomoze ale ani to nejde, ako to mate vy? 
ten limit je presne 30 sekúnd a ak to nedvihnes volajúceho to hodí to odkazovky... presmerovanie sa meniť nedá, lebo na predplatenkach orange to nepodporuje... skus deaktivovať register Zmeškaných hovorov, ale potom zas nedostaneš sms o zmeskani hovoru počas nedostupnosti
-
Supersonic
Light Professional
Mam ten smart za 8E a cez vikend som bol v Polsku a vobec mi nefungovali data.A tu citam ze vam to normalne odpocitava z balicka.Tak som sa logol na webstranku funfonu a je tam nieco take ze : "FunFón roaming- Ak chceš v zahraničí telefonovať alebo prijímať hovory, potrebuješ službu FunFón roaming. Aktiváciou služby FunFón roaming sa ti automaticky v zahraničí deaktivuje Hlasová odkazová služba a nebudeš mať prístup na internet v mobile.". Akoze wtf tym ze aktivujem roaming, tak sa deaktivuje internet? Ako to mate vy? Mate ten roaming deaktivovany ci aktivovany? 
No veru divny popis. Kazdopadne bol som v Nemecku a bez problemov.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Kamoš je v Rakúsku a funguje to bez problémov. V CZ som ja tiež problém nemal. Máš v mobile zapnuté dáta v Roamingu?
-
Supersonic
Light Professional
Hej mal som zapnuté data v roamingu a pisalo niečo, že nieje možné využívať data alebo nejakú podobnú hlášku keď som data zapol, neviem no 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Dostali ste benefit 1GB?
Hej. Tiez mi to pred par minutami cinklo.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Získaj k Funfón Smart GIGA dát navyše každý mesiac a to až na 12 mesiacov.
Spolu získaš až 12 GIGA dát. Ak už si SMART, GIGA navyše ti automaticky aktivujeme. Ak ešte nie si, vyskladaj si SMART podľa seba a tiež ti dáme 12 GIGA navyše.
Spolu získaš až 12 GIGA dát. Ak už si SMART, GIGA navyše ti automaticky aktivujeme. Ak ešte nie si, vyskladaj si SMART podľa seba a tiež ti dáme 12 GIGA navyše.
Tiež mi od nich prišiel GB dát. Znamená to, že mi ho budu dávať po celý rok?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Áno, ked si stále dobiješ kredit.
//autoeditácia príspevku (05 Nov 2018, 17:32)
Využìva niekto z vás súčastne Smart+Spojku?
//autoeditácia príspevku (20 Nov 2018, 16:32)
Tak ak by to niekto potreboval, funguje to
//autoeditácia príspevku (05 Nov 2018, 17:32)
Využìva niekto z vás súčastne Smart+Spojku?
//autoeditácia príspevku (20 Nov 2018, 16:32)
Tak ak by to niekto potreboval, funguje to
-
pierre1974
Novice
Dobry den. Chcel by som sa informovat.
Ak by som si aktivoval smart sluzbu napr. 100min a 3GB net za 8€, tak sms spravy by neslo posielat absolutne alebo by boli spoplatnene sumou 0,07€.
Diky za info.
Ak by som si aktivoval smart sluzbu napr. 100min a 3GB net za 8€, tak sms spravy by neslo posielat absolutne alebo by boli spoplatnene sumou 0,07€.
Diky za info.
-
Arkaz
Addict
Ist by to malo podla mna. Ja mam 100min 100sms a 8GB dat a teraz sa mi stalo ze sms som minul z balika a dalsie mi posiela normalne z kreditu.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ak chceš posielať aj smsky, musíš si dobiť kredit napr. za 10€. 8€ ti stiahne za balíček a tie zvyšné 2€, môžeš mať na sms (0,07€) 
Zdravim vas. O mesiac mi konci pausal u ruzoveho operatora a chcem prejst na funfon.. Planujem vyuzivat smart balik..
Dobijem si kredit za 10€, 8€ si rozdelim na 200min a 2GB dat. 2€ si necham na sms ako rezervu..
Moja otazka je ak prevolam za prvych 30dni napriklad 20min a vycerpam 500MB dat tak sa mi pri obnove balika prirataju nespotrebovane "jednotky" k tym novym? Teda by som mal dalsi mesiac 380min a 3,5GB? Dobre tomu rozumiem?
Dobijem si kredit za 10€, 8€ si rozdelim na 200min a 2GB dat. 2€ si necham na sms ako rezervu..
Moja otazka je ak prevolam za prvych 30dni napriklad 20min a vycerpam 500MB dat tak sa mi pri obnove balika prirataju nespotrebovane "jednotky" k tym novym? Teda by som mal dalsi mesiac 380min a 3,5GB? Dobre tomu rozumiem?
@wladas vďaka. Platí to len vtedy ak ostanem na tom balíku 200min a 2gb alebo sa mi zvyšok prenesie ak si ho nasledujúci mesiac zmením na 100min 100sms 2gb??
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ak chceš aby sa ti napr preniesli minúty, musíš mať na ďalší mesiac balíček 100 min.